Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ψάρευαν απαγορευμένα όστρακα στον Μύτικα


        Από τα νερά στον Μύτικα κατέληξαν στο Λιμεναρχείο Λευκάδας  χθες βράδυ τρεις άτομα.

    Οι τρεις ψάρευαν στο Μύτικα Αλυζίας ωστόσο σε έλεγχο που έγινε αποκαλύφθηκε πως ψάρευαν απαγορευμένα όστρακα. Άνδρες της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας τους προσήγαγαν στο Λιμεναρχείο Λευκάδας που ενεργεί τη σχετική έρευνα ενώ στην κατοχή των τριών ατόμων βρέθηκε και καταδυτικός εξοπλισμός.

Πηγή: http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. να δουμε ποια ειναι η ποινη σε τετοιες καταστασεις ... παντος αν ξεκινησουμε ολοι μαζι να το κανουμε αυτο λογου ανεχειας , θα καταστρεψουμε ολοκληρωτικα τον βυθο . πρεπει ομως να τελειωσει αυτη η κατασταση που μερικοι βγαζουν μαυρα χρηματα εις βαρος ολων μας . γιατι η θαλασσα δεν ειναι μονο δικη τους αλλα ολων των ελληνων .. ειναι κληρονομια μας , και δεν εχει κανενας το δικαιωμα να οργιαζει εις βαρος της . να δω τι θα πει η δικαιοσύνη . αν πραγματικα ειναι ποιο αυστηρή για καποιον ταλαίπωρο που χρωσταει στην εφορια , η για καποιον που κανει διακριτικη παρανομη αλιεία . περιμενουμε ενημερωση απο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο σημειο της βελας για οσους γνωριζουν , μεχρι αρκετα περα απο εκει , τα βραχια στον βυθο ειναι κομματιασμένα στις ακρες .αποδηξη οτι αυτοι που κανανε αυτη την δουλεια την κανανε με βαριοπουλα σπαζωντας βραχια , και περνοντας απο μεσα τους λεγόμενους δακτυλιους αν δεν κανω λαθος . σπανια οστρακα , πανακριβα , αλλα πολυ αναγκαια και για την ιδια την θαλασσα αφου παιζουν πολυ σπουδαιο ρολο , στον κοσμο του βυθου . απαραδεκτοι !!! σε αυτες τις καταστασεις ο νομος πρεπει να εξαντλει την αυστηροτητα του . τα προκαταρτικα , νομιζω πρεπει να γινανε απο τον ανακρητη . υπαρχουν και κατασχεσεις νομιζω , αυτωκινητων εξοπλισμου κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο