Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων: Καμιά σχέση με τις «σπείρες Ηλεκτρολόγων» που επεμβαίνουν στους μετρητές της ΔΕΗ


         Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, που εκπροσωπεί περίπου 9.000 πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, σε απάντηση δημοσιευμάτων τα οποία αναφέρονται σε «σπείρες Ηλεκτρολόγων»  που επεμβαίνουν παράνομα στους μετρητές της Δ.Ε.Η, μετά από σχετικές «έρευνες της ΔΕΗ» δηλώνει τα παρακάτω.
     Οι χιλιάδες επαγγελματίες Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι μέλη των Σωματείων μας, ουδεμία σχέση έχουν με τα δημοσιεύματα και τις τηλεοπτικές εκπομπές που τα αναπαράγουν και αναφέρονται σε «σπείρες Ηλεκτρολόγων» που επεμβαίνουν στους μετρητές της Δ.Ε.Η Α.Ε..............



    Οι επαγγελματίες Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι δεν διαπραγματεύονται την επαγγελματική τους υπόσταση, καταφεύγοντας σε παράνομες ενέργειες και δεν θέτουν την ασφάλεια των καταναλωτών σε κίνδυνο για κανέναν λόγο.
       Αντίθετα στο παρελθόν έχουν αποκαλυφθεί περιπτώσεις απάτης με παρεμβάσεις σε μετρητές της Δ.Ε.Η, οι οποίες προέρχονταν από «εξωγενείς» παράγοντες εκτός του κλάδου των επαγγελματιών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

   Η Ομοσπονδία μας  έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες προς τα μέλη της ώστε:
1.Όχι μόνο να μην προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες μετά από παρότρυνση των καταναλωτών, αλλά σε περίπτωση που διαπιστώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα βιοπορισμού συμπολιτών μας, να προβαίνουν μέσω των κατά τόπους  Σωματείων σε ενέργειες για την διευκόλυνση και εξυπηρέτησή τους
2.Οι επαγγελματίες Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι, να μη συμμετέχουν σε εργολαβικές συμβάσεις με τη ΔΕΗ Α.Ε που έχουν ως αντικείμενο τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για τη μη πληρωμή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.
    Η  Ομοσπονδία μας καλεί όσα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το πράττουν, να μη στοχοποιούν ένα ολόκληρο   κλάδο  μικρομεσαίων επαγγελματιών, αναμεταδίδοντας αποτελέσματα αυθαίρετων ερευνών.
      Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να φροντίζουν για την προβολή της άποψης  και της άλλης πλευράς, εκείνης  που στοχοποιούν, των επαγγελματιών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, οι οποίοι εν προκειμένω βάλλονται χωρίς να έχουν βήμα να απαντήσουν και να υπερασπίσουν την επαγγελματική τους υπόσταση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΕΛΕΒΙΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ   ΣΙΟΡΙΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
……………………………
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ  Ο  < ΘΑΛΗΣ >
Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΓΡ. ΛIΑΚΑΤΑ 1 & ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗ
301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛ. &  FAX    26410 28634
   www.thalisag@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο