Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Ξέσπασμα» Ακαρνανικού Φυτειών σε Χαλκιόπουλο με σκορ 8-1


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
        Σε μια «εύκολη» μέρα εξελίχθηκε για τον Ακαρνανικό Φυτειών όπως μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα, κερδίζοντας άνετα τον Α.Ε. Χαλκιόπουλο με 8-1, για το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΝΑ (3ος Όμιλος).     
       Ο Ακαρνανικός μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και στο 6' λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Δημήτρη Ρεντίφη να σκοράρει με κοντινό πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Κώστα Καραπάνου. Η πίεση για τον Ακαρνανικό «απέδωσε καρπούς» και έτσι  ο επιθετικός Δημήτρης Ρεντίφης σκόραρε κάνοντας το 2-0 και στη συνέχεια το 3-0.......     Το Χαλκιόπουλο κατάφερε να μειώσει σε 3-1, μετά από λάθος των αμυντικών του Ακαρνανικού.
       Στη συνέχεια, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1 με το γκολ να το σημειώνει ο Θωμάς Μαλιγιάννης
      Το 5ο γκολ για τον Ακαρνανικό το σημείωσε ο Κώστας Καραπάνος, ο εκ των κορυφαίων του αγώνα. Το 5-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

       Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό και στο 65' λεπτό ξανά ο Ρεντίφης έκανε το 6-1. Το 7-1 το πέτυχε ο Δημήτρης Τζαχρήστας και το τελικό 8-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Ρεντίφης.

Σύνθεση Ακαρνανικού: Αγιαλιού, Καπότης, Παληγεώργος, Καραπάνος Θ., Καραπάνος Κ., Σαλτογιάννης, Ζοτάι, Τσάκαλος, Ρεντίφης, Ντέμος, Μαλιγιάννης.
Αλλαγές: Τζαχρήστας και Γαλάνης.

Για τον Ακαρνανικό ξεχώρισαν οι Καπότης Γιώργος, Καραπάνος Κώστας, Ρεντίφης Δημήτρης, Σαλτογιάννης Θεόδωρος.

       Στο τέλος όλοι οι παίκτες της ομάδας «μια γροθιά»  δήλωσαν ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για την σωτηρία της ομάδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο