Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Με πολύ κέφι η πρώτη χοροεσπερίδα του Συλλόγου «Αρχαία Μεδεώνα» στην Κατούνα


        Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κατούνα η πρώτη ετήσια χοροεσπερίδα του πολιτιστικού συλλόγου Κατούνας «Αρχαία Μεδεώνα».
     Τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου αλλά και αρκετοί υποστηριχτές του τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο και βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε μια βραδιά προσεγμένη και με πολλές εκπλήξεις........


  
      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με τις ευλογίες της εκκλησίας και του Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριου Τριάντη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου ενώ ακολούθησε η βράβευση του  Κατουνιώτη κ. Παναγιώτη Μαλτέζου για την πολυετή του διακεκριμένη παρουσία στο χώρο του αθλητισμού . Την βράβευση του κ. Μαλτέζου έκανε ο τοπικός πρόεδρος της Κατούνας κ.Κ.  Κασούρας. 
     Το υπόλοιπο της βραδιάς συνεχίστηκε με αστείρευτο γλέντι, το οποίο σκόρπισε η ορχήστρα του Αγρινιώτη μουσικού κ. Ν. Φρίντζου!.
     Την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο πολιτευτής της Ν.Δ. και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Παπαναστασίου , η πολιτευτής της Ν.Δ. και Δημοτική Σύμβουλος Αγρινιου Γεωργία Μπόκα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου Ν. Καζαντζής , οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου Βονίτσης κ.κ. Μιχάλης Γούδας και Π. Κομποτιάτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θ. Στούπας καθώς και πρόεδροι Τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου!

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο