Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες και διακινητές στο δρόμο Πάλαιρος-Μύτικας


Αιγυπτιακής και Πακιστανικής καταγωγής οι συλληφθέντες.

     Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Λευκάδας, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στην επαρχιακή οδό Πάλαιρου-Μύτικας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος καθώς και ο 50χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι παρείχαν άμεση συνέργεια μεταφέροντας τέσσερις (04) παράνομους αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την επιβίβαση τους σε σκάφος και τη μεταφορά τους στις ιταλικές ακτές οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν..........         Πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εκτέλεσε περιπολία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή για εντοπισμό τυχόν ύποπτου σκάφους με αρνητικά αποτελέσματα.
       Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα καθώς και οι συσκευές κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων.
        Οι δύο συλληφθέντες είναι Αιγυπτιακής και Πακιστανικής καταγωγής αντίστοιχα ενώ οι παράνομοι αλλοδαποί είναι Πακιστανικής καταγωγής.
       Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν ενδείξεις που συσχετίζουν το χθεσινό περιστατικό με οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: