Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δύο (πρώην) δήμαρχοι μαλώνανε…


     Πολλά διακινούνται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το θερμό επεισόδιο που είχαν οι πρώην δήμαρχοι Ι.Π.Μεσολογγίου Γ. Αναγνωστόπουλος και Αστακού Π. Στάικος. Τα σενάρια δίνουν και πέρνουν για την έκταση του επεισοδίου καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη χειροδικία. 
    Για το συμβάν γράφει σήμερα η Εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ:

     Η ιστορία ξεκίνησε πριν από 4-5 χρόνια, όταν τότε η Λιμενική Επιτροπή, κατόπιν αιτήματος του πλοιάρχου που εκτελεί το δρομολόγιο Αστακός – Ιθάκη, αποφάσισε να συμμορφώσει μια παλιά δέστρα που υπήρχε στο λιμάνι.
     Έργο μικρού κόστους (ένα – δυο χιλιάρικα) καθ’ όλα  αναγκαίο όμως για την ασφάλεια του  πλοίου. Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, η Λιμενική Επιτροπή, έχοντας και  τη σχετική εισήγηση του Λιμενάρχη  Αστακού, προχώρησε στην κατασκευή  του έργου. Ως εδώ καλά. Τα ευτράπελα  αρχίζουν μετά… Όλως παραδόξως το εργάκι αυτό ενόχλησε κάποιους και κατατέθηκε μήνυση.......     Η υπόθεση εκδικάστηκε προ ημερών και ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, που ως μέλος της τότε Λιμενικής Επιτροπής ήταν και αυτός κατηγορούμενος, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πρώην δήμαρχο Αστακού κ. Παναγιώτη Στάικο, στον οποίο και καταλόγισε ότι αυτός, κρυπτόμενος πίσω από υπάλληλό του, κίνησε την όλη διαδικασία
     Το κακό συναπάντημα είχε, βεβαίως, την εξέλιξη που εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί. Έξω ακριβώς από το δικαστήριο, ο καυγάς ξεκίνησε με «γαλλικά» και ωραιότατα κοσμητικά επίθετα.
     Ακολούθησαν σπρωξίματα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων…  έπεσαν και κάποια χαστούκια! Στον καυγά  ενεπλάκη και ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου  κ. Αλέξανδρος Μαστρανδρέου και η χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να μην εξελιχθεί η συμπλοκή σε γενική σύρραξη.

Πηγή: http://www.agrinionews.gr

2 σχόλια:

 1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..Ο ΣΤΑ Ι ΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΙΝΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΟΧΘΗΚΕ Ο ΛΗΜΕΝΑΡΧΗΣ ......ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΕΝΑ
  ΠΡΑΓΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΟΝΟΥΝΤΑ
  ΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ
  ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΗΤΟΥΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο