Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Νεαρό ζευγάρι με καταγωγή από το Αγρίνιο, βρέθηκε στο Αργοστόλι, βαριά τραυματισμένο.

ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ-ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ
Δολοφονικό ξυλοδαρμό υπέστη νιόπαντρο ζευγάρι στην Κεφαλονιά το Σάββατο. Ο 40χρονος λογοθεραπευτής Σπύρος Καπνιάρης από Αγρίνιο και η 30χρονη σύζυγός του, Αιμιλία Καβαδά από την Πάτρα, είχαν πάει για ταξίδι του μέλιτος στην Κεφαλονιά.
Το ζευγάρι έμενε σε ξενοδοχείο του Αργοστολίου και το βράδυ του Σαββάτου, όπως λένε μάρτυρες, βγήκαν βόλτα στην πεζογέφυρα Δεβοσέτου, όπου διερχόμενοι τους βρήκαν χτυπημένους με πρωτοφανή αγριότητα και αναίσθητους πάνω στη γέφυρα.
Ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και οι νιόπαντροι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν πολύ σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.
Λόγω της ιδιαίτερα σοβαρής κατάστασής τους, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην Αθήνα και εισήχθησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο άνδρας στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας και η γυναίκα στον Άγιο Σάββα.
Οι τραυματίες δεν είναι σε θέση να μιλήσουν στους αστυνομικούς, οι οποίοι περιμένουν να δοθεί έγκριση από τους γιατρούς για να τους πάρουν κατάθεση. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει σχεδόν αποκλειστεί η εκδοχή της ληστείας, γιατί δίπλα τους στο σημείο που βρέθηκαν ήταν οι τσάντες τους με τα χρήματά τους και, όπως φαίνεται δεν τους έχουν κλέψει κάτι, άρα μάλλον πρόκεται για πράξη εκδίκησης.
Η κοινωνία στο Αργοστόλι είναι ανάστατη. Ο λογοθεραπευτής εργάζονταν μέχρι περσι στο ΚΑΚΦΑ της Αμφιλοχίας και δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση, ενώ παλιότερα και για πέντε χρόνια εργάζονταν σε ιδρυμα στην Κεφαλλονιά.
Πηγή: http://gatosstakeramidia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο