Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Στο νοσοκομείο μετά από επεισόδιο ο διευθυντής του σχολείου Πλαγιάς.. Η αυριανή επίσκεψη του Νομάρχη Θύμιου Σώκου στο σχολείο αναβάλλεται.


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ.... ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΕ.
Ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένου εκτυλίχτηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Πλαγιάς…. με αποτέλεσμα ο Διευθυντής να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας! Όπως γνωρίζαμε το συγκεκριμένο σχολείο θα επισκέπτονταν ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος και προφανώς θέλοντας ο Διευθυντής το σχολείο να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από άποψη αισθητικής…τοποθετούσε κάποια παρτέρια για λουλούδια….
Την ώρα των εργασιών στο σημείο έφθασε κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων και αντέδρασε στις εργασίες του Διευθυντή λέγοντάς του πως εκτελεί ένα έργο χωρίς να είναι κάπου ενταγμένο….
Το στέλεχος μας ισχυρίστηκε πως ο Διευθυντής του επιτέθηκε και του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο εμείς όμως μάθαμε πως και ο ίδιος τον χτύπησε με ένα τασάκι στο κεφάλι και τον τραυμάτησε!
Φαίνεται όμως πως η διαμάχη των δύο ανδρών δεν ξεκίνησε χθές αφού το στέλεχος χρησιμοποιούσε τον προαύλιο χώρο του σχολείου για τα πανηγύρια του καλοκαιριού και οι εργασίες που έκανε ο Διευθυντής μετέτρεπαν τον προαύλιο του σχολείου ..και καθόλου δεν θα ήταν εξυπηρετικός ο χώρος για τις μουσικές βραδιές!
Έτσι πες ο ένας …πες ο άλλος τις δικές του απόψεις καταλήξανε ο ένας με μώλωπες και ο άλλος στο Νοσοκομείο…Μάλιστα ο Διευθυντής μήνυσε τον συγκεκριμένο «κύριο»…ενώ έχει ενημερωθεί και ΔΟΕ.
Εμείς δεν θα αποδώσουμε ευθύνες στον έναν ή τον άλλον παραθέτουμε τα γεγονότα όπως μας τα εξιστόρησαν και θέτουμε όμως τα ερωτήματα μας και αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας αναζητήσουν τα αίτια..…
Είχε το δικαίωμα ο Διευθυντής να προχωρήσει στις εργασίες αυτές;
Ποιος επέτρεπε στον συγκεκριμένο κύριο να χρησιμοποιεί το σχολείο για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις;
Και ένας χώρος προαύλιος διαμορφώνεται για πανηγύρια ή για τους μαθητές!!!
To σχολείο πάντως παρέμεινε κλειστό αφού οι γονείς αρνήθηκαν να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο συμπαραστεκόμενοι στον Διευθυντή!!
Ανέβαλε ο Νομάρχης την αυριανή επίσκεψη στο σχολείο
Η προγραμματισμένη για αύριο (Τετάρτη 21 Απριλίου 2010) επίσκεψη του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου στο εργαστήρι πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου Πλαγιάς αναβάλλεται.
Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία της επίσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο