Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κάλεσμα της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας, σε νέους να ψηφίσουν στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ.

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας καλεί όλους σας να είστε παρόντες στην μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας, την εκλογή πρόεδρου από την βάση της οργάνωσης.
Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη διαδικασία εκλογής του πρόεδρου της παράταξης και την συμμετοχή 800.000 νεοδημοκρατών ήρθε η ώρα όλοι εμείς νέοι και νέες γεννημένοι έως το 1978 να επιλέξουμε τον αρχηγό μας.
Ύστερα από την ανακοίνωση των εκλογικών κέντρων κέντρων σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει κάλπη για τους δήμους Ανακτορίου, Μεδεώνος και Παλαίρου στην Βόνιτσα στην αίθουσα του δημαρχείου (παραλία Βόνιτσας).
Όλοι μαζί για μια ΝΕΑ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
Το μόνο που χρειάζεται είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Πηγή: http://bonitsapress.blogspot.com/

Κάλεσμα του Νίκου Καραπάνου στην νεολαία:
«Η ΟΝΝΕΔ είναι η οργάνωση αυτή που πάει κόντρα στο ρεύμα, χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες με γνώμονα πάντα την αλήθεια και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Δυναμώστε την ΟΝΝΕΔ συμμετέχοντας στις εκλογές στις 18 Απριλίου. Όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο περισσότερη δύναμη αποκτά η ΟΝΝΕΔ για να διαδραματίσει και να πάρει στα χέρια της το ρόλο που πρωτίστως της ανήκει. Ως παλιός ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ σας καλώ να δώσετε στην οργάνωση ότι καλύτερο, μέσα από τη συμμετοχή σας στις εκλογές.
Τρεις
πραγματικά ικανοί υποψήφιοι μπορούν μαζί σας να χτίσουν το μέλλον και να εκφράσουν τη νεολαία μας. Δώστε λοιπόν με τη συμμετοχή σας χέρι βοηθείας στον πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά που τόσο πιστεύει στη Νεολαία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο