Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ο Τάκης Παπαχρήστος, με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νιας.


Η κατάσταση στο Τοπικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε μη ανεκτά επίπεδα, σε ένα τέλμα από το οποίο δεν φαίνεται εύκολο να βγει. Τριάντα οχτώ ολόκληρα χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι, όχι μόνο διοικούν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νιας, αλλά και δεν είχαν ποτέ αντίπαλο στις εκλογές. Ορισμένες φορές κατά το παρελθόν υπήρξαν άνθρωποι που θέλησαν να διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣΝΑ, αλλά κατά…απροσδιόριστο τρόπο αυτές οι υποψηφιότητες πάντα σκόνταφταν σε κάποιο τυπικό - νομικίστικο σημείο.
Στις επερχόμενες εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρχει αντίπαλος για τη νυν διοίκηση της ΕΠΣΝΑ. Ο Επιχειρηματίας και Πολιτικός Μηχανικός Τάκης Παπαχρήστος, ήδη κινείται σ αυτή την κατεύθυνση και έχει κάνει ήδη αρκετές επαφές ώστε να δει το κλίμα, αλλά και να αναζητήσει άξιους συνεργάτες στην προσπάθεια που ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε πρόσφορο έδαφος όπου απευθύνθηκε και αυτό τον έχει κάνει να έχει δοθεί ολοκληρωτικά σ αυτό που θέλει να πετύχει. Οι διαμαρτυρίες των ομάδων το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως παρακίνησαν τον Αντιπρόεδρο του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου, όπως τουλάχιστον ο ίδιος έχει πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του.
Σε πρώτη φάση δεν λέει πολλά, ούτε εξαγγέλλει συγκεκριμένα πράγματα, διότι θέλει να προκύψουν μέσα από συνεργασία με τους μελλοντικούς του συνεργάτες, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν δεν γνωστοποιείται κάτι συγκεκριμένο, όσον αφορά τα πρόσωπα, αλλά είναι σίγουρο πως θα γίνει και αυτό. Οι χαμηλοί τόνοι φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή για τον κ. Παπαχρήστο, παρά τον δυναμικό τρόπο που εισέρχεται στα κοινά. Του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που είχαμε για την υποψηφιότητα του και το έπραξε, δηλώνοντας ακόμα τα ακόλουθα:
«Με την ενασχόληση μου τα τελευταία χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ανταλλαγή απόψεων που έχω κάνει με άλλους παράγοντες ομάδων, έχω συμπεράνει ότι το ποδόσφαιρο στον τόπο μας παραμένει στάσιμο και οδηγείται στο μαρασμό.
Βασικός πυλώνας για την ανάπτυξή του είναι η ΕΠΣΝ Αιτ/νιας, η οποία θα πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια με τις ενέργειες της να δώσει μια νέα προοπτική.
Με γνώμονα τα παραπάνω παίρνω την πρωτοβουλία να ηγηθώ μιας νέας κίνησης, ως επικεφαλής συνδυασμού στις επόμενες εκλογές του Ιουλίου, έχοντας στο πλευρό μου σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Προσκαλώ όλους τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια, έχοντας ως κοινό όραμα την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και να αλλάξουμε σελίδα στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας μετά από πολλές δεκαετίες
».
Συνέντευξη από την εφημερίδα Τίτλος Σπορτ
Με εκτίμηση
Τάκης Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο