Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του Θάνου Μωραΐτη, Υφυπουργού Περιβάλλοντος.


Ελαφρύς τραυματισμός υπαλλήλου του γραφείου. Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Θάνου Μωραΐτη, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, επί της Μπόταση 11, στα Εξάρχεια, έκαναν πέντε κουκουλοφόροι, σήμερα στη 1 το μεσημέρι. Οι δράστες, κρατώντας σφυριά και λοστούς έσπασαν εξοπλισμό του γραφείου και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.
Στην προσπάθεια να τους εμποδίσει ένας υπάλληλος του πολιτικού γραφείου τραυματίστηκε όταν τον χτύπησαν με τον λοστό. Την ώρα εκείνη ο υφυπουργός απουσίαζε.
Οι άγνωστοι, μετά την πράξη τους, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Καταδικάζει η ΝΔ την επίθεση στο γραφείο του Θ. Μωραΐτη
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη θρασύτατη επιδρομή κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραΐτη», δήλωσε εκ μέρους της ΝΔ ο Ν. Δένδιας και επανέφερε στο προσκήνιο το ζήτημα ποινικοποίησης της κουκούλας.
«Η νέα αυτή επιδρομή επαναφέρει στο προσκήνιο τη χρήση της κουκούλας ως μεθόδου απόκρυψης των χαρακτηριστικών των ενόχων, την οποία η κυβέρνηση επιμένει να καταργήσει», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε την κυβέρνηση «να αναλογισθεί το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνει με την αποδυνάμωση του νομοθετικού οπλοστασίου της Πολιτείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο