Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Ελάφι και τσακάλι: Απειλούμενα ζώα της Ελλάδας» από το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων.



Το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του νεοσύστατου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ελάφι και τσακάλι: άλλοτε κοινά, σήμερα απειλούμενα ζώα της Ελλάδας».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την κα Βασιλική Κατή, Λέκτορα Διατήρησης & Διαχείρισης Βιοποικιλότητας, στο πλαίσιο του μαθήματος «Διαχείριση πανίδας», σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση WWF-Ελλάς.
Κεντρικοί ομιλητές είναι ο κ. Παναγιώτης Λατσούδης και η κα Δέσποινα Μίγκλη. Θα παρουσιάσουν το καθεστώς προστασίας και διαχείρισης του ελαφιού και του τσακαλιού στην Ελλάδα αντίστοιχα, καθώς και τα αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας στο πεδίο για τα άνω είδη, η οποία πραγματοποιήθηκε από το WWF-Ελλάς.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 5 Μαίου 2010 στις 6:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Σχολής (Σεφέρη 2). Είναι ανοιχτή σε όλους του φοιτητές και στο ευρύ κοινό της πόλης του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο