Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Στο κυνήγι της ανόδου για τα καλά ο Παναιτωλικός, νίκησε με 2-0 τον Πανσερραϊκό.

Από το 65’ μέχρι το 71’ αποδείχτηκε ότι ήταν ένα άκρως παραγωγικό χρονικό διάστημα για τον Παναιτωλικό ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη με 2-0 κόντρα στον αξιόμαχο Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή μέχρι να ανοίξουν το σκορ στο 65’ με τον Θεοδωρίδη και να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα έπειτα από έξι λεπτά με τον Μανίκα. Οι Σερραίοι “πλήρωσαν” την επιθετική τους ατολμία αλλά και την έλλειψη ευκαιριών.
65’ ΓΚΟΛ (1-0): Ο Θεοδωρίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ καθώς υποστήριξαν ότι ο Μανίκας ξεκίνησε από αντικανονική θέση.
71’ ΓΚΟΛ (2-0): Σέντρα του Μπαϊκαρά από τα αριστερά και ο Μανίκας με κεφαλιά-ψαράκι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:
(Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς, Στόρμπαεκ, Πασάς (65' Μανίκας), Ζουρούδης (83' Βούκοβιτς), Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (86’ Μπελεβώνης), Δέντσας.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Βοσκόπουλος, Σκάγκλια (74' Καλί), Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ζαπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπανγκουρά (80' Τράκις), Κάστρο, Γεωργιάδης, Τάντιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο