Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Το... γλέντησε η Μεδεών Κατούνας, αλλά ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε…




Μέσα σε γιορτινό κλίμα, λόγω του Πάσχα, η ποδοσφαιρική ομάδα Μεδεών Κατούνας, πραγματοποίησε την Κυριακή του Πάσχα γλέντι σε αίθουσα στο κέντρο του χωριού. Οι διοργανωτές προσπάθησαν να δώσουν πασχαλιάτικο τόνο, αλλά η απουσία του κόσμου από την εκδήλωση, πάγωσε την ατμόσφαιρα.
Το σκηνικό που είχε στήσει η ομάδα θύμιζε γιορτή ποδοσφαίρου. Καλός ο χώρος, παντού ανηρτημένες φανέλλες της ομάδος, σπουδαία ορχήστρα, φθηνές τιμές, όμως μετά βίας συγκεντρώθηκαν 50-60 άτομα. Παρά το γεγονός ότι η Κατούνα βούλιαζε από επισκέπτες, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε και η παγερή εικόνα της εκδήλωσης πάγωσε τους διοργανωτές.
Το θέαμα ήταν άσχημο και για τους παίχτες, οι οποίοι έλεγαν : «Καλά που είναι οι παλαίμαχοι της Μεδεώνος;», «Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Ακριβώς δίπλα μας τα μαγαζιά είναι γεμάτα από κόσμο και εδώ έχουν έλθει πολύ λίγοι».
Θα μπορούσαμε να καταγράψουμε τα ονόματα των ελάχιστων φωτεινών εξαιρέσεων όπως του Δήμαρχου Γιάννη Σεραφή που ήταν εκεί, αλλά δε θα είχε και πολύ νόημα κάτι τέτοιο.
Ελπίζουμε ότι η μικρή συμμετοχή οφειλόταν κυρίως στην έλλειψη ενημέρωσης ή έστω στην ενημέρωση της τελευταίας στιγμής, που δεν επέτρεψε σε πολλούς να παραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο