Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Δημοπρατήθηκε χθες από τη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας, το έργο: «Αποκατάσταση της Στατικής επάρκειας του Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας».

Δημοπρατήθηκε χθες (Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009) από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας το έργο: «Αποκατάσταση της Στατικής επάρκειας του Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας», προϋπολογισμού 1.320.000 ευρώ.
Αντικείμενο του έργου, είναι η αποκατάσταση ζημιών και φθορών στους σκελετούς και των τριών κτιρίων του Συγκροτήματος Γυμνασίου - Λυκείου Βόνιτσας, η ενίσχυσή τους, καθώς και η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση τους.
Πιο συγκεκριμένα, θα τεθούν εκ νέου σε λειτουργία αναβαθμισμένες δέκα (10) αίθουσες διδασκαλίας, το εργαστήριο φυσικών επιστημών, η βιβλιοθήκη, οι χώροι (γραφεία) διοίκησης του Λυκείου, καθώς και το γυμναστήριο με τα συνοδά έργα (αποδυτήρια, παρασκήνια, αποθήκες κτλ).
Έτσι το Διδακτηριακό Συγκρότημα, θα μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις κτιριακών υποδομών για το συγκεκριμένο τύπο σχολείου.
Προηγήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2009, η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης, για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, μεταξύ του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ο.Σ.Κ. Α.Ε. κ. Στέφανου Αγιάσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: