Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Μετά από πρωτοβουλία νέων της Γουριώτισσας ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία του νέος Πολιτιστικός Σύλλογος για το χωριό.

O νέος πολιτιστικός σύλλογος με την επωνυμία «Πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος Γουριώτισσας «Ο Αγιος Δημήτριος», έρχεται να συμπληρώσει το κενό της μη ύπαρξης πολιτιστικού φορέα στη Γουριώτισσα. Σκοπός του νέου συλλόγου είναι η σύσφιξη και η αλληλογνωριμία όλων των χωριανών, η προβολή στο ευρύτερο κοινό των φυσικών ομορφιών του χωριού και η ανάπτυξη, αξιοποίηση και προστασία της Πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς της περιοχής. Καλούνται όλοι όσοι κατάγονται από τη Γουριώτισσα, να γίνουν μέλη του νέου συλλόγου και να βοηθήσει ο καθένας μας από όποια θέση μπορεί. Ο νέος πολιτιστικός σύλλογος ήδη ιδρύθηκε, έγινε η πρώτη ιδρυτική συνέλευση των μελών και εκλέχτηκε το πρώτο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο.
Στις πρώτες δραστηριότητες του Συλλόγου καταγράφεται η έκδοση ημερολογίου για το 2010. Το ημερολόγιο περιέχει φωτογραφικό υλικό αρκετά ενδιαφέρον, και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από εικόνες του χωρίου. Πληροφορίες για την απόκτηση του θα βρείτε στο email: gouriotissa@windoslive.com και στο τηλέφωνο 6945 312109 (Νίκος) (Ώρες: 17:00 έως 21:00). Τιμή Διάθεσης: 5 Ευρώ.
Τα μέλη του νέου προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου είναι: : Πρόεδροs Απόστολος Τσούτσαs, Αντιπρόεδρος Γεώργιος Καραϊσκοs, Γεν. Γραμμ. Νικόλαος Mπίκαs, Ταμίας Δημήτριος Kώσταs, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Σωκράτης Πατσέαs και μέλη Θεόδωρος Αργύρης και Δημήτριος Γκόνταs.
Πηγή: http://gouriotissa-gouriotissa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο