Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Προβληματισμός για την ελλιπή αστυνόμευση στο Δήμο Αλυζίας.






Με αφορμή την αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Μύτικα, οι κάτοικοι της περιοχής επαναφέρουν το μείζον θέμα της έλλειψης οργανωμένης αστυνόμευσης στην περιοχή.
Το τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε χθες με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό με σφαίρα του διευθυντή της Τράπεζας κατά τη διάρκεια ληστείας, ανέδειξε για πολλοστή φορά τη σοβαρή έλλειψη αστυνόμευσης που υπάρχει στην περιοχή του Δήμου Αλυζίας.
Αν και από το Δήμαρχο Αλυζίας Δημήτρη Τριποτσέρη, έχει επανειλημμένα επισημανθεί το πρόβλημα με υπομνήματα, επισημάνσεις γραπτές και προφορικές συνεχίζεται ακόμα και σήμερα στον αστυνομικό σταθμό Μύτικα, να μην υπάρχει κανένας αστυνομικός για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.
Να σημειωθεί πως ενώ υπάρχει ενοικιασμένο κτίριο στο Μύτικα, δυστυχώς δεν υπάρχει αστυνομικός και έτσι η αστυνομική παρουσία στη περιοχή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Το γεγονός της αιματηρής ληστείας έχει προκαλέσει τρόμο στην τοπική κοινωνία και έχει σοκάρει όλους τους δημότες , επιτείνοντας το αίσθημα ανασφάλειας. Με δεδομένη την κατάσταση αυτή πρέπει και δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια για ολιγωρίες και καθυστερήσεις στην επάνδρωση του Αστυνομικού Σταθμού Μύτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο