Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009

Κυκλοφόρησε τo 162 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα μόλις κυκλοφόρησε τo 162 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», η πιο μακρόβια σημερινή εφημερίδα του Ξηρομέρου, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα». Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται τα νέα από την ετήσια Γενική συνέλευση του Συλλόγου, παγώνει η εκτροπή του Αχελώου, ευχές για καλά Χριστούγεννα, το άρθρο του Πάνου Λαζαρόπουλου «Μάκιας Καραγιάννης, ο άξιος και ταπεινός», τα δυο νεα βιβλία της Βησσαρίας Ζορμπά-Ραμμοπούλου, ενημέρωση από τη Νομαρχία που επιμελείται ο Ταξιάρχης Σάββας, αθλητικά, ειδήσεις-σχόλια και άλλα.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.

Δεν υπάρχουν σχόλια: