Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκλογές τον Ιούνιο ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Την προκήρυξη εθνική εκλογών τον ερχόμενο Ιούνιο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

     «Πορευτήκαμε κόντρα στο ρεύμα, κρατώντας την εντιμότητα μας. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια. Καταφέραμε να ορθοποδήσουμε και θέσαμε στην κρίση του ελληνικού λαού ένα σχέδιο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Δεν κρυφτήκαμε, είπαμε την αλήθεια. Δύο δρόμοι υπάρχουν μόνο μπροστά μας. Ο δρόμος για τους πολλούς και από την άλλη ο δρόμος της επιστροφής στο σκοτάδι της λιτότητας, της κρίσης και του ΔΝΤ. Ζητήσαμε με γενναιότητα την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Δεν θα το αγνοήσω. Δεν πορεύτηκα με κόλπα και δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο. Μένω πιστός στις αρχές μου και στις αρχές μας. Στις αρχές της Αριστεράς. Κανένας από εμάς δεν ξεχνά από που ξεκίνησε, δεν ξεχνά που ανήκει και ποιους εκπροσωπεί.................



        Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει στην αντιπολίτευση το δικαίωμα να αμφισβητήσει συνολικά την πορεία εξόδου από την κρίση. Δίνει την δυνατότητα να αμφισβητήσει αυτό το ιστορικό εγχείρημα. Η τελική ετυμηγορία ανήκει στον λαό. Δεν πρόκειται να αποδράσω, ούτε να παραιτηθώ από τον αγώνα και από τη μάχη να υπερασπιστούμε τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη όπως πάντα, στις πιο δύσκολες στιγμές. Αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο θα ζητήσω από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη των εκλογών» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

https://www.agrinionews.gr/

32 σχόλια:

  1. Άλλη μια φορά σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιμένεις στο λάθος "σύντροφε" ;;
      Άντε γεια ρε!! Εσενα και τους ομοιους σου πληρωσαμε ολος ο ελληνινος λαος και χορτασαμε.ψεματα και προδοσίες. Ξυπνα και μην ξαναψηφισεις το κομμα που ξεπουλησε τη Μακεδονια και φλομωσε στο ψεμα τον ελληνικο λαο

      Διαγραφή
  2. Ακόμα χειρότερα τον Ιούνιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΑ Σ' ΚΛΟΥΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ευχή στο καλό, να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διώξαμε τον ψεύτη για να φέρουμε τον αρχικλεφτη. Ξυπνάτε ρεεεεεεε

      Διαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χορτάσαμε την πρωτη φορα αριστερα που μας εσφαξε με το γαντι...και ο αλεξης εκανε βολτες με το κοτερο....οχι αλλο λαϊκισμό ξυπνα...

      Διαγραφή
  6. Η κανονικότητα έφερε χρεοκοπία, μνημόνια κ.λ.π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λαός έδωσε σφαλιάρα στο μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη και με διαφορά. Βγήκε η παρέα από το καφενείο και πήγε να κυβερνήσει. Βαρειά η καλογερικη σύντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπολίτη μας ! 1:56 π.μ.
      Το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα δέν επηρεάζει τον πολιτικό πολιτισμό της δημοκρατικής και προοδευτικής κοινωνίας μας
      Καλημέρα Φίλε συμπολίτη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
  8. ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
    ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, αποδείχθηκε. Ευχαριστημένος ή εξακολουθείς να πιστεύεις τα ψεμματα του ΣΥΡΙΖΑ; Τα λέμε στις κάλπες τέλη Ιουνίου. Φρόντιστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη όσοι ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Καποιοι ξέραμε το λαθος, πριν ακομη ψηφιστει και κυβερνησει πριν απο 4 χρόνια...ξεραμε τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ. Καποιοι χρειάστηκαν πολλα ψεματα, προδοσιες και ξεπουληματα για να το καταλάβουν. Καποιοι παραμένουν αμετανόητοι υποστηρικτές του κομματος του εθνικου παραμυθα. Επειδη ομως το ψεμα εχει κοντα ποδαρια ηρθε η ωρα φυγει και να γυρισει εκει που ανηκει αυτο το κομμα που βρέθηκε ξαφνικά να κυβερνά τον τόπο εξαιτίας των ψεμάτων και του σανου που μοιραζε εδω και εκει.
      Η μετάνοιά σου θα αποδειχθεί στις εθνικες εκλογες ψηφίζοντας σωστά.

      Διαγραφή
    3. Οι συγκεκριμένοι επαίρονται ότι το ήξεραν. Νόμος είναι το δίκιο του πολακη. Αφήστε τα συνθήματα και δείτε ότι μπαίνουμε στην πλέον ανώμαλη περίοδο της ιστορίας μας. Τουλάχιστον της σύγχρονης.

      Διαγραφή
  9. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ .ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα δύσκολα αναδεικνύονται ο ηγέτης. Και ο Τσίπρας το επιβεβαιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιστορικά ο λαός μας έχει δώσει μεγαλύτερες νίκες και σε χειρότερους από το Μητσοτάκη. Στις εκλογές του 1920 έκανε Πρωθυπουργό τον Γούναρη και τον μέγιστο Βενιζέλο δεν τον εξέλεξε ούτε βουλευτή. Τη συνέχεια την ξέρουμε. Μικρασιατική καταστροφή. Σήμερα το Γούναρη τον θυμόμαστε για το ατιμωτικό του τέλος και το Βενιζέλο όλοι τον τιμούμε ως αναμφισβήτητο εθνάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εε ναι τωρα με τον κουλη θα σωθειτε!Τωρα αρχιζουν τα χειροτερα μην κλαιγεστε μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι στην κυβέρνηση εκτός από ΤΣΊΠΡΑ τον έζησα πολύ καλά και ξέρω τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ.Έχω υποστεί ανεπανόρθωτο ξεφτιλισμό , φτάνει πια με τον κάθε άσχετο να κυβερνά. Ευτυχώς ο Ελληνικός λαός ψήφισε με ορθότητα και λογική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποτέ ξανά Αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.20πμ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΕΣΧΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΤΑΡΓΙΣΕ ΕΝΦΙΑ,ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΣΤΗΛΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΥΤΙΑ ΚΛΠ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ 900.000 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜ ΜΑΜΠΑΤ ΦΙΛΕ,Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΕΜΑΘΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑ ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ... ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και κλαααααααααμα στην Κουμουνδούρου...όνειρο ήταν και παει συριζαίοι....ηρθατε κανατε τη ζημιά σας στην ελληνικη κοινωνια και ο λαος, δυστυχώς όχι όλοι, καταλαβε τι είστε και θα πάρετε ένα ακομη πιο ηχηρό "όξωωωωωωω" στις εθνικες εκλογές....προδοσία μακεδονίας, "άλωση" Χώρας απο λαθρομεταναστες, προβολή της ομοφυλοφιλίας, νεκροι στο Ματι και στην Μανδρα και αλλα πολλά...γι'αυτά θα σας θυμομαστε και θα οποτε ακουμε για εσας θα φτύμουμε τον κόρφο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πατερας πρωθυπουργος κορη βουλευτης γιος εν δυναμει πρωθυπουργος ανιψιος δημαρχος... να την ταισουμε ακομα την καημενη την οικογενεια , κριμα ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και έρχεται το νέο το μιτσοτακεηκο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΚΟΡΝΙΑΧΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ , Ο ΑΡΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ 800 ΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΕΞΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΥΜΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κανένα κηνονικο μέρισμα για ψυφαλακια πεζοί?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο