Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Υποψηφιότητα Βραχά Παναγιώτη στο Δήμο Ξηρομέρου


ΒΡΑΧΑΣ Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης

Φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Ξηρομέρου
Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό <<Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης>> στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 26 Μαϊου 2019,αισθάνομαι την ανάγκη να (ξανα)συστηθώ και να δημοσιοποιήσω την μικρή μου πορεία ζωής στις τοπικές κοινωνίες......
Ως ιατρός για περισσότερα από είκοσι χρόνια προσέφερα τις υπηρεσίες μου στον τόπο μου,πιστεύω με επιτυχία, προασπιζώμενος το μεγαλύτερο αγαθό των ανθρώπων, την υγεία και την ανακούφιση από τον πόνο.
Την τετραετία 1999-2002 διετέλεσα πρώτος δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Φυτειών.Με περισσότερα από εκατό(100) μικρά και μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς,άλλαξε η εικόνα των τοπικών κοινοτήτων και βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής των ανθρώπων.Οργανώθηκε πλήρως ο τότε Δήμος Φυτειών και νοικοκυρεύτηκαν τα οικονομικά του.Από το έλλειμα που παρελήφθη,παραδόθηκε πλεόνασμα.
Στον σημερινό Δήμο Ξηρομέρου διετέλεσα αντιδήμαρχος την πρώτη διετία.Στο χρόνο αυτό και παρά την οικονομική στενότητα,έγιναν τα ακόλουθα έργα και παρεμβάσεις:
-Επέκταση δικτύου ύδρευσης στο Ρίβιο.
-Κεραμοσκεπή ιατρείου Φυτειών.
-Καλλωπιστικός μανδρότοιχος στην βόρεια είσοδο Φυτειών.
-Ηλεκτοφωτισμός αλσυλίου στη Παπαδάτου.
-Τοιχίο αντιστήριξης στις Φυτείες.
-Επέκταση σωλήνων ύδρευσης στις Φυτείες.
-Συντήρηση αγροτικών δρόμων.
-Διάνοιξη χώρων και καθαρισμός ερειπίων στις Φυτείες.
-Τσιμεντοστρώσεις σε Παπαδάτου-Ρίβιο-Φυτείες.
-Κατασκευή τμήματος αποχετευτικού δικτύου στις Φυτείες.
-Ολοκλήρωση και τακτοποίηση νέου χώρου νεκροταφείου Φυτειών.
-Αποκατάσταση καταστροφής μανδρότοιχου νεκροταφείου Παπαδάτου.
-Βελτίωση αποδυτηρίων γηπέδου Φυτειών.
-Δημιουργία Κ.Δ.Α.Π.
-Με συγκεκριμένες προτάσεις,παρεμβάσεις και αγώνα κατορθώθηκε να ολοκληρωθεί η πλατεία Φυτειών,που είχε χρονίσει.
-Σε συνεργασία με τον Νίκο Ζαρέντη(Πρόεδρο Τ.Κ. Παπαδάτου) έγιναν πάμπολλες και ουσιώδεις παρεμβάσεις στο Ρίβιο επ’ευκαιρία της κατασκευής της Ιόνιας Οδού.
-Τακτοποίηση εκκρεμών ζητημάτων σε Αστακό και Αλυζία.
Και τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο πρωτοστάτησα ενάντια στη μεθόδευση χαβουζοποίησης της περιοχής μας με την εγκατάσταση μονάδων καύσης βιορευστών,αναδεικνύοντας,στηλιτεύοντας και δημοσιοποιώντας το ζήτημα,ούτως ώστε αυτό να ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει συλλόγους,φορείς,κόμματα και πολίτες,για ένα καθαρό και αμόλυντο περιβάλλον.
Φίλες και φίλοι συνδημότες.Επειδή πιστεύω,ότι μπορώ ακόμα,να προσφέρω στη κοινωνία μας,ζητώ την ψήφο εμιστοσύνης σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,στις 26 Μαϊου 2019.

Με εκτίμηση,
Βραχάς Παναγιώτης
Ιατρός



39 σχόλια:

  1. Δηλαδή τα βιορευστά στις Φυτείες τα έφερε ο Φλωρόπουλος? Εσύ δεν είχες καμία ανάμειξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κιο οπως τα λες εσενα πρεπει να σου φτιαξουμε αγαλμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια εργα έγιναν στο Ριβιο κ με την συνεργασία του Προέδρου? Γιατρέ μην τρελαθούμε κιολας. Αρκετό δούλεμα μας κάνατε αυτα τα χρόνια σε Παπαδάτου κ Ριβιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ Βραχα στο Ριβιο ζουμε.Καμια παρεμβαση,κανενας καθετος δρομος δεν εγινε απο την Ιονια Οδο.Δεν ερχεσαι μια βολτα απο δω να δεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Βραχα δεν θα υπεισέλθω σε ιδεολογικές αναλύσεις του τύπου ότι πάτε να κανεται σοσιαλισμό με τον ΓΑΛΟΥΝΗ αλλά θα σας θέσω ένα ερώτημα επειδή ανακατευεσθαι με τον Φλωροπουλο και ήσασταν κομιστες χρημάτων στο Δημαρχείο.
    Γιατί από το 2014 μέχρι το 2019 τα χρήματα από το ενοίκιο του παζαριού στην θέση Κουβαρά από 50.000,00€ φθάνουν στο ταμείο του Δήμου 15.000,00€;;;;;;;;;
    Ενημερώστε την τοπική κοινωνία όπως ενημερώνεται και με δελτία τύπου για τα βιορευστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ.Πανος ηταν απο τους καλυτερους δημαρχους που εψουν περασει απο το χωριό μας...Καλη επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν γνωρίζετε εσείς κάποια έργα που έγιναν στο ριβιο και μας διαφεύγουν εμάς παρακαλώ ενημερώστεμας για να λάβουμε γνώση αυτών και εμείς που είμαστε καθημερινά εκεί και πλην του αυλακα που έστρωσε η τερνα για ίδιου όφελος (θα το καρπωθειτε για έργω σας?? ΟΧΙ ΟΧΙ δεν είναι δικό σας επίτευγμα) κάτι άλλο έχετε να μας υποδείξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανο καλή επιτυχία. Αναμφίβολα ήσουν ο καλύτερος δήμαρχος, εκείνη την εποχή ξεκίνησε να ανοίγουν λίγο τα μάτια του κόσμου βλέποντας διαφορετικά πράματα. Δυστυχώς όμως ήταν λίγο και μετά ήρθαν οι επόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κύριος Βραχας μαζί με τον Κο Φλωροπουλο μπορούν να ενημερώσουν τους πολίτες του Δήμου μας για την εξέλιξη του ενοικίου από το παζάρι στην Κουβαρά.
    Για ποιο λόγο το 2014 το ενοίκιο ήταν 50.000,00€ και το 2019 είναι 15.000,00€.
    Τι έχει γίνει βρε δημόσιοι άνδρες του Ξηρομέρου. Ενημέρωση ζητάμε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ
    ΜΕ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ
    Τι ΒΡΑΧΑΣ ΤΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΆΚΗΣ ΤΙ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΙ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΤΙ ΓΚΟΛΙΑΣ ΤΙ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΤΙ ΠΑΝΤΑΖΉΣ ΤΙ ΛΕΥ ΤΙ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΤΙ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΤΙ ΛΆΊΝΑΣ ΤΙ ΓΑΛΑΝΗΣ
    Ξυπνήστε ωρέ ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατά την προσωπική μου πολιτική άποψη η παρούσα δημοτική αρχή του δήμου και όσα πολιτικά της στελέχη την στήριξαν αυτά τα χρόνια, απέτυχε πλήρως στην κύρια πολιτική της αποστολή. Και έχω διαμορφώσει και ως απλος δημοτης αυτην την αποψη ακόμα κι' εαν επανεκλεγεί η παρούσα δημοτική αρχή στις ερχομενες εκλογες της 26ης Μαιου του 2019.
    Δεν αλλάζω πολιτική άποψη από το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί που δεν βλέπουν τι έργα γίνανε και το σπίτι λίρες να τους γεμίσεις πάλι θα τις βλέπουν η τερνα δεν ήρθε σπίτι μας να κάνει αυτά που έκανε Εμείς πήγαμε Καλή επιτυχία πάνω και Έτσι πιστεύω ότι είναι σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε 9,58 η αμνησία έχετε η δεν ζείτε στο Ριβιο το 90% των κάθετων Δρόμων έγιναν το 1998 έως το 2002 επί δημαρχίας βράχα και προεδρίας Νικολάου Ζαρέντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ από το 2002 κ μετά κύριε ζαρεντη τη έγινε? Για πείτε μας εσείς τα 5 χρόνια της θητείας σας τη ακριβώς έργα γίνανε?

      Διαγραφή
    2. Κύριε 2:52 έχουμε 2019 τι έκανε ο Κος Βραχας και ο Κος Ζαρεντης αυτή την τετραετία στο Ριβιο; Στην Παπαδατο; Στις Φυτειες;Όλα παρατημένα...Όλα χαλασμένα....Αλλά ξέχασα έφτιαξαν το γυμναστήριο που οι μάστορες γελάνε με αυτά που λένε ότι κόστισε η ανακαίνιση και κλαίνε με αυτά που πήραν για τη δουλειά τους....ΝΤΡΟΠΗ να αξιονεται και επανεκλογή.....

      Διαγραφή
  14. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΤΗ ΈΓΙΝΕ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ ΆΓΙΟ ΣΤΈΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΛΊΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΗΣΗΣ ΠΆΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΒΛΕΠΗ ΔΙΟΤΗ ΑΠΟ ΚΑΚΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΜΟΥΝΤΕ.Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ.ΘΑ ΜΆΘΟΥΝ ΓΡΑΠΤΏΣ ΤΙ ΕΓΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. έπρεπε ήδη να έχετε αποσυρθεί κύριε βραχα.αλα έχει βιορεφστα όπως ηπογραψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΕΡΤΕΜΑΣ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑ ΑΛΙΩΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ .ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΉΣΟΥΜΕ .ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ . ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΡΕΝΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΣ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φερτεμας μια υπογραφη του βραχα για τα βιορευστα αλιος εισται συκοφαντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω 2 και μια συνομιλία που να στα φέρω πάσαμ ........

      Διαγραφή
  20. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΒΟΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΗΖΟΥΜΑΙ ΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΗΧΙΑ ΓΙΑΤΡΕΜΟΥ .ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΥΟ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ΚΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ στα ΚΟΙΝΑ Τίποτα........

      Διαγραφή
  21. Όλοι εσείς από το ριβιο, καλά είναι να σταματήσετε τη λασπολογια. Θεωρείτε ότι είστε έξυπνοι γιατί μπήκατε σε ένα παιχνίδι που σας το έδωσαν κάποιοι άλλοι για να παίζετε, δε ξέρετε όμως, είστε μέρος του παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα πρόεδρε Ζαρεντη αυτό έπρεπε να το γράψεις με ονοματεπώνυμο όπως τα άλλα...Εμείς του Ριβιου ξέρουμε. ...

      Διαγραφή
  22. ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ6 Μαΐου 2019 στις 9:04 μ.μ.

    ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Παρασκευή μπορώ και εγώ θα μου τα δείξετε και εμενα; θα φέρω και τους μάστορες από το γυμναστήριο να μας πείτε και για τις εργασίες. ...Εκεί μπροστά σε όλο το χωριό....

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρε περιμένω...να ρθω την Παρασκευη; έχω μιλήσει και με τα μαστόρια, περιμένουν.

      Διαγραφή
  23. ποία έργα? κύριε ζαρεντη? πεστεταμας? το ηκιμα που αγόρασε ο Δείμος για πλατιά απέναντι στο κατάστημα σας? η το σχόλιο που τα ας φτιάχτηκε? η τα τσιμέντα που πέσαν σε χώρο δικό σας? που είναι η καθαρή αγροτική δρόμοι? που είναι η δουλειά που κάνατε? ακόμη κ η λίμνη περιφράξεις έχει για ψυφαλακια. δεν κάνατε τίποτα τόσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε ζαρεντη? εσεί στηρίζεις βραχα. άρα κ γαλουνη. αυτό γιατί δεν το λες στους χοριανους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ ? ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ? ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΙΒΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ . Α ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ? ΘΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πραγματικα κυριε ζαρεντη οπως βλεπετε κ εσεις οπου ανφερετε το ονομα σας γινεται ενας χαμος απ τα σχολια...σας αγαπαει πολυ ο κοσμος απ οτι φαινεται😂οπου νικος ζαρεντης χαμος απ τα σχολια ομως.😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12:30.Πεστα.αλα πεστα και στον κύριο γαλαζουλα που τους ντροπιασε ο πρόεδρος της Παπαδάτου κ τον στηρίζει. κοσμεξανα ψυφιστετους για τα παιδάκια σας εσείς διβιοτες κ παπαδατεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπάρχει μια παροιμία που λει εμείς οι βλάχοι με οποίων λάχει οπότε γιατί έχετε απορία με των Γαλαζουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γαλαζουλας- Ζαρεντης ΕΓΓΎΗΣΗ για Ριβιο Παπαδατο....πείτε μας κύριοι σε πιανου τα χωράφια πέρασε άσφαλτο η εταιρία που έφτιαξε το δρόμο .......θα βγουν φωτο στον αέρα......ντροπή σας....Μην μιλήσουμε για τον Γαζετα- καρπουζα...... γήπεδο ο δρόμος για τα χωράφια. . .σταμουλακης φωτιά στο λόγκο και βάζω και λιιιιγο παραπάνω....ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ....ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΖΑΡΕΝΤΗ ΟΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ......ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο