Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Συνάντηση Φαρμάκη με στελέχη του συνδυασμού του: «Για τον απλό άνθρωπο είμαστε εδώ, αυτόν θα υπηρετήσουμε…»


Στο πλευρό των απλών πολιτών, που για εμάς, πάνω από κόμματα και χρώματα έχουν προβλήματα και ανάγκες, αλλά και μία ελπίδα: Ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν τόπο ελπίδας και προκοπής. Και αυτή την ελπίδα δεν πρέπει να τη διαψεύσουμε…».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους της παράταξής του και με συνεργάτες του.
Στη συνάντηση, ο κ. Φαρμάκης ευχαρίστησε το σύνολο των στελεχών της παράταξης, ενώ έκανε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 26ης Μαΐου και επεσήμανε ότι πλέον γίνεται μεγαλύτερο το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνει η παράταξη ενόψει και του κρίσιμου επαναληπτικού β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών.
«Δημιουργήσαμε έναν εξαιρετικό συνδυασμό γιατί πετύχαμε να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα φίλων, που με καθαρή ματιά και καθαρή καρδιά απευθύνθηκε στην κοινωνία των τριών νομών της Δυτικής Ελλάδας. Αυτή η μεγάλη παρέα, έτσι κι αλλιώς, επωμίζεται ήδη την βαριά ευθύνη να εργαστεί σκληρά για να αλλάξει μοίρα και εποχή ο τόπος μας. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, λοιπόν. Και ακόμα πιο κοντά στον απλό άνθρωπο! Γι’ αυτόν είμαστε εδώ και αυτόν καλούμαστε να υπηρετήσουμε! Και μην ανησυχείτε, θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε… Όταν η Δυτική Ελλάδα γυρίσει πραγματικά σελίδα, ξεφύγει από την αδράνεια και τη μιζέρια και γίνει ένας τόπος προκοπής για όλους τους πολίτες της. Τότε, ναι, θα πανηγυρίσουμε..!», κατέληξε ο κ. Φαρμάκης.

3 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο