Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Συνέντευξη του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Ελεύθερο Τύπο

           Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ως ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Ξηρομέρου, του ζητήθηκε και έδωσε μία σύντομη συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο, στο φύλλο που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή.
       Εκεί παραθέτει βασικές σκέψεις και απόψεις του συνδυασμού του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών καθώς και για το αύριο στον Δήμο Ξηρομέρου.........







7 σχόλια:

  1. Κυριε Ιωάννη Τριανταφυλλάκη !
    κατά την ειλικρινή γνώμη μου κάνεις ένα μεγάλο πολιτικό λάθος και για την τοπική μας κοινωνια και για τον ίδιο τον πολιτικό σου εαυτό.
    Ενώ ξεκίνησες με μια πολιτική ομάδα ανθρώπων του δήμου μας και μας είπατε ότι είστε ακομμάτιστοι κ.λ.π.
    Φροντίζεις να τονίζεις με έντονα συμβολικό τρόπο το εντελώς αντίθετο του ακομμάτιστου πολιτικού χαρακτήρα της πολιτικής σου στο δημο μας.
    Σε κάθε περίπτωση σου ευχομαι καλή επιτυχία εάν όντως το πολιτικό σου κίνητρο εινσι ανοδιοτελές.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί έχεις αυτή την εμμονή με το Γιάννη και αν έχεις καμιά επαφή με το Δήμο Ξηρομέρου. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από αυτά που εμμονικά επιμένεις να γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Φίλε συνδημότη μας ! 9:22 π.μ.
      Το δημοκρατικό δικαίωμα όλων μας ως ισότιμοι συνδήμοτες και ετεροδημότες του δημου μας, στο πολιτικό προβληματισμό είναι αυτονόητο ότι είναι εξίσου και για όλους μας ανεξαιρέτως, σεβαστό.
      Η σταθερότητα στην ανιδιοτελή προσπάθεια για ανεξάρτητη λειτουργία της αυτοδιοίκησης στο δημο μας, δέν ειναι ούτε προσωπικό θέμα και για οποιοδήποτε αιρετό πολιτευτή του δήμου μας, αλλά η προσπάθεια για ανεξσρτητη λειτουργια της Αυτοδιοίκησης στο δημο μας, αφορά όλου μας, απλούς πολιτες

      Διαγραφή
    3. Φίλε συμπολίτη μας ! 1 Ιουνίου 2019-9:22 π.μ.
      Η σταθερή προσπάθεια για ανεξάρτητη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στο δήμο μας αφορά ισότιμα όλους μας, πολιτευτές και απλούς δημότες-ετροδημότες του δήμου μας και η όποια πολιτική κριτική είναι ειλικρινής και καλόπιστη.
      καλημέρα Φίλε συνδημότη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  2. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εσένα Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Μην μας προδώσεις.Ο πληγωμένος ξηρομεριτικος λαός σου έδωσε τη δύναμη και θα στην επισφραγισει και Αύριο για να μπορεί στο πρόσωπό σου να ελπίζει ότι κάτι καλύτερο θα ξημερώσει στον παραμελημένο και λεηλατημένο Δήμο μας.Εισαι η ελπίδα εμάς των Νέων ανθρώπων αυτού του τόπου!Θελουμε να ζουμε εδώ με περηφάνεια και αξιοπρέπεια.Να μπορούμε να φέρουμε τους φίλους μας και να μη ντρεπόμαστε για την κατάντια της ιδιαίτερης πατρίδας μας.Στην κατάντια που την καταδικασαν οι προηγούμενοι που μοναδικό τους μέλημα ήταν μέσω του Δήμου να φτιάξουν περιουσιες.Σε αυτό το στοίχημα πρέπει Όλοι Μαζί να πετυχουμε!Εμείς θα σε βοηθήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διόρθωση τυπογραφική στο σχόλιό μου : 31 Μαϊου 2019-9:44 μ.μ.
    είναι ανιδιοτελές
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο