Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ για β' γύρο: Θέση αρχής να μην υποδείξουμε σε κανέναν τι θα πράξει την επόμενη Κυριακή! -Ο κάθε ψηφοφόρος έχει και τη γνώση και την ωριμότητα να αποφασίσει το καλύτερο δυνατό για το δήμο μας!!

      Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ακτίου -Βόνιτσας "Συμφωνίας Ελπίδας" κ. Δημήτρης Μασούρας, κατετάγη τρίτος αλλά πέτυχε αξιοσημείωτα ποσοστά (18,02) και 5 έδρες στο δημοτικό Συμβούλιο. 
         Σε δήλωσή του ο κ. Δημήτρης Μασούρας, ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, όπου την τελική ψήφο των δημοτών Ακτίου Βόνιτσας θα διεκδικήσουν ο Γ. Αποστολάκης και ο Θ. Κασόλας, τονίζει: "Ο κάθε ψηφοφόρος, με την κρίση που τον διακρίνει και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απαιτήσεις των καιρών, τη μέχρι τώρα πολιτική των δύο υποψηφίων δημάρχων, αλλά και τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο καθενός, έχει και τη γνώση και την ωριμότητα να αποφασίσει το καλύτερο δυνατό για τον δήμο μας".... 
Αναλυτικά.....

Φίλες και φίλοι, 
     Η «Συμφωνία ελπίδας» ευχαριστεί όλους όσους υπερψήφισαν το συνδυασμό μας, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Να είστε βέβαιοι δεν θα σας διαψεύσουμε! Δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή σας κατά τη διάρκεια της επόμενης δημοτικής θητείας, από κάθε θέση, με ενεργό συμμετοχή και ενημέρωση των πολιτών. Θα σταθούμε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια αξιολογούμε ως συμφέρουσα για το μέλλον της περιοχής και θα στηλιτεύσουμε οτιδήποτε οδηγεί σε οπισθοδρόμηση, χωρίς να διστάσουμε να συγκρουστούμε. 
      Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα έγιναν σε έναν βαθμό γνωστές οι προγραμματικές θέσεις, το πολιτικό ύφος και το ήθος του καθενός υποψηφίου...........


     Είναι θέση αρχής για εμάς να μην υποδείξουμε σε κανέναν τι θα πράξει την επόμενη Κυριακή. Άλλωστε, η λογική των παρασκηνιακών συναλλαγών είναι πολύ μακριά από εμάς και το αποδείξαμε περίτρανα ως τώρα, απέχοντας από κάθε τέτοια πρακτική και καταγγέλλοντας με σαφήνεια και παρρησία τα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς που δεν έλειψαν και από αυτήν την εκλογική διαδικασία. 
        Ο κάθε ψηφοφόρος, με την κρίση που τον διακρίνει και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απαιτήσεις των καιρών, τη μέχρι τώρα πολιτική των δύο υποψηφίων δημάρχων, αλλά και τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο καθενός, έχει και τη γνώση και την ωριμότητα να αποφασίσει το καλύτερο δυνατό για τον δήμο μας. 
          Γνώμονας ας είναι οι αρχές και οι αξίες που εκφράσαμε ως συνδυασμός. 

Για τη δημοτική παράταξη
«Συμφωνία ελπίδας»
Δημήτρης Ν. Μασούρας

36 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κ. Μασούρα για τον αξιοπρεπή και καθαρό προεκλογικό αγώνα σας. Αυτοί που σας ψήφισαν είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που σας θεωρούσαν τον καταλληλότερο για τη θέση του Δημάρχου. Η πλειοψηφία όμως είναι σεβαστή. Ελπίζουμε να μη μας διαψεύσετε με το αντιπολιτευτικό σας έργο και να διεκδικήσετε με καλύτερες αξιώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια η αγορευση κυριε Μασουρα σας βγαζω το καπελο!!!!!
    Ας αποφασισει ο κοσμος που βρισκετε πλεον στον ρολο του Δικαστή!!!!!
    Καλη δυναμη και καλη συνεχεια στο εργο σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ Κ. ΜΑΣΟΥΡΑ . ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ , ΟΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πιό ελεύθερο από το ελεύθερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μασούρα είσαι συνυπεύθυνος για την κατάνται του Δήμου μας. Εσυ στην τελευταία σου ομιλία είπες ότι πρεπει να ενωθούν οι πολίτες ενάντια στη διαφθορα και στην διαπλοκή για να μπορέσει να αλλάξει η τυχη του τόπου αυτού, ανεξάρτητα από το που ανήκουν πολιτικά. Και τωρα εσύ ο ίδιος κρύβεσαι πίσω από την δήθεν ανεξάρτητη αλλα καταβάθΟΣ κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και βγαζεις την ουρά σου απεξω. Εισσαι συνυπεύθυνος γι' αυτό το χάλι και την κατρακύλα. Μην έρθεις να κάνεις το σωτήρα στις επόμενες εκλογές. Αντί να σε νοιάζει το καλό του τόπου σε νοιάζει η παράταξή σου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι,αυτό οι του μασουρα πτεπει να πανε στον κασολα για τη λυτρωση της βονιτσας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνυπεύθυνος ο Μασούρας για την κατάντια του Δήμου που δεν έχει διατελέσει ούτε μια μέρα δημοτικός σύμβουλος?? Χαχα! Αν εσύ έχεις συνηθίσει να σου φέρονται σαν πρόβατο και να σου λένε τι να κάνεις κακό του κεφαλιού σου. Όσοι ψηφίσαμε Μασούρα (δεξιοί ή αριστεροι, γραμματιζούμενοι ή μη, πλουσιοι ή φτωχοί), είχαμε την κρίση να διαλέξουμε τον καλύτερο για δήμαρχο. Έτσι και τώρα μπορούμε να κρίνουμε ποια είναι η λιγότερο κακή επιλογή για τον τόπο, δεν έχουμε ανάγκη κανένα καθοδηγητή. Αλίμονο σε σάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αγαπητός Ανωνυμος 2:54 μ.μ βλεπει παντου ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον εσύ φίλε μου καλέ, δεν μπορείς να αποβάλλεις την κομματική ταυτότητα σου. Έχει γίνει δευτερη σου φύση.
    Τα κομματα είναι για να συλλέγουν γνωμες και να ορίζουν μια κατεύθυνση που οποιός θέλει μπορεί να ακολουθεί. Δεν εντάσεσαι εκει απο μικρός και ακολουθείς σαν οπάδος μέχρι τα γεραματα σου.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς περιμένεις να αλλάξει η ζωή
    Όταν ένας ολόκληρος λαός και μετά από τόσα "βάσανα και δεινά"
    δεν ψηφίζει τον κ. Μασούρα ένα δημοκράτη μορφωμένο και προοδευτικό άνθρωπο για δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να στηρίξουν τον Μασούρα ένα νέο κ μορφωμένο παιδί , οικογενειάρχη στηρίζουν τους αγράμματους κ τους κλέφτες!
    Αυτοί μας αξίζουν!
    Πως να πάει ο τόπος μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Μασουρα τον στήριξαν .Αν αυτός ήθελε ΣΥΡΙΖΑ δεν του φταίει ο κόσμος.

      Διαγραφή
  11. Να καταργήσουμε τις εκλογές εδώ στο δήμο μιας κ ο καργιόλης με τόσα που έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια θα έχει πάντα χρήμα κ θα τους πληρώνει όλους. Εδώ έβγαλαν τον ..... ...... σύμβουλο που χρωστά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ρωτήστε να μάθετε, κ τώρα θα τα ξεχρεώσει από το δήμο .αλλα λεφτά για να μοιράζει είχε στις εκλογές. Καληνύχτα Βονιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνυπεύθυνος ο Μασουρας? Καλα γατακια τα εχεται πεξει τελειως δεν ξερεται τι σας γινεται.Μακαρι να ειχατε το ηθος και την αξιοπρεπεια αυτου του ανθρωπου που δεν εχει καταχραστει ουτε 1 ευρω καταλαβες 2.54 και υπολοιποι κοιμαστε στα χαμομηλια αλλα τι σας λεω που να ξερεται απο τετοια!@!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο σου και εσένα αγόρι μου...Στην αρχή φάνηκε ότι διαφέρεις από τους άλλους αλλά τελικά βάζεις κι εσύ το λιθαράκι σου για την κατάντια του τόπου μας.... ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό είναι σκλαβιά,
    να υπηρετείς τους άξεστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5:30 ο κακόβουλος κόσμος εικάζει και συκοφαντει. Ποτέ δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια η ψέμα κάτι που ακούς να συζητάνε στο μπακάλικο η στο καφενείο. Πολλους συκοφάντησαν λίγοι όμως τα φάγανε πραγματικά. Δεν μπορείς να λες αν δεν έχεις κυριολεκτικά ακραδαντες αποδείξεις στα χέρια σου και μετά αναλαμβάνουν τα αρμόδια όργανα. Προφανώς η κοινή γνώμη ξέρει και εκλέγει σωστά κάθε φορά εκτός από μερικές φορές που πλανάται και ψηφίζει το λάθος άνθρωπο αλλά αυτό γίνεται μια φορά βλέπε ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αποστολάκης εκλέγεται συνεχώς εδώ και αρκετές τετραετίες άρα ο κόσμος τον κρίνει ως τον καλύτερο από τους υπόλοιπους υποψηφιους. Μην κατηγορείτε ποτέ κανέναν δεν ξέρετε την αλήθεια και δεν είναι αυτό που λέει κάποιος με καφενείο. Ωστόσο όλοι θα μπουν στη θέση τους μετά τις εκλογες ανεξάρτητου αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μασούρα συνεργασία με τον Αποστολάκη σημαίνει κουκούλωμα των ανομιών του.
    Μασούρα συνεργασία με το Κασόλα σημαίνει κουκούλωμα των ανομιών του.
    Μασούρα συνεργασία με τους δύο ή με έναν από τους δύο ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
    Αστούς να συνεργαστούν οι δύο τους. Τέσσερα χρόνια θα περάσουν γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ.Μασουρα φρονω ότι αν δεν στηρίξετε άμεσα ή έμμεσα τον κ.Κασολα ,συνηγορειτε αφ' ενός μεν στην επανεκλογή Αποστολάκη,και αφ' ετέρου αυτοαναιρησθε ,σε όλα όσα καταλογισατε στο νυν Δήμαρχο.θα τον αφήσετε να επαναλάβει για 4 ακόμα χρόνια ,όσα προεκλογικά και δικαίως καταγγειλατε;Μοι γένοιτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι γυρεύει συνέχεια η οικογένεια Νταουτσ στον παιδικό σταθμό. Μήπως έχουν εγγόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια κ. Μασούρα για το ήθος σας. Ολοι εσεις που κάνετε τα σχολια κ κρυβεστε πισω απο την ταμπελα του ανωνυμου, ενα θα σας πω. Οι ψηφοφόροι δεν ειναι προβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έλεος με κάποιους εδω μέσα. Δηλαδή όλοι όσοι υποστηρίζουν Αποστολάκη, ή τα πάιρνουν ή είναι χαζοί ή άξεστοι ή αμόρφωτοι; Τι "συριζαικές" βλακείες είναι αυτές; και μετά σας πειράζει που σας λένε κολλημένους συριζαίους. Έτσι δίχασε και την κοινωνία το κόμμα του εθνικού παραμυθά. Οποιος διαφωνούσε μαζί τους έπαιρνε την ταμπέλα του φασιστα, οπισθοδρομικου, ομοφοβικου, ακροδεξιού, αμορφωτου κτλ κτλ. Μάθετε να σέβεστε τη γνώμη όλων των ψηφοφόρων και ειδικά όταν βάση της δημοκρατίας που έχουμε η πλειοψηφία αποφασίζει τι θέλει. Όσο λάθος είναι ο Καργιόλης ΑΝ, λέω ΑΝ έχει χρηματίσει για ψήφους, άλλο τόσο είστε και εσείς που διαβάλλετε και κατηγορείτε τον καθέναν που τον υποστηρίζει. Ανήθικα και τα δύο. Λες και οι στους άλλους συνδυασμούς συμμετέχουν μόνο τέλειοι και αψεγάδιαστοι στα πάντα. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά μάθετε επιτέλους να σέβεστε τη γνώμη και ειδικά την ψήφο των Βονιτσάνων. Δεν έχει η δικιά σας μεγαλύτερη βαρύτητα απο κανενός άλλου που τον κατηγορείτε και τον μειώνετε. Ξεχάστε αυτές τις νοοτροπίες του Συριζα. Γι'αυτό σας σιχάθηκε ο κόσμος και γι'αυτό ο Μασούρας δεν είχε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε. Όπως γράφτηκε σε άλλο σχόλιο, η "οσμή" Συριζα, σίγουρα του στέρησε ψήφους, οπότε ας το έχει υπόψιν για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημητράκη Μασουρα μετά την ήττα σου στις δημοτικές εκλογές και τη φάπα που φάγατε στις ευρωεκλογές ετοιμάσου να λουστεις και τη ρετσινιά του συνεργάσιμου εταίρου του ΚΑΡΙΟΛΗ. Αποχαιρέτα από τώρα το ενδεχόμενο να γίνεις ποτέ Δήμαρχος... Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΡΥ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ. Ο ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φίλε ο γιος του καρυ είναι μικρός ακόμα. μετα το καρυ όλοι εμείς θα στηρίξουμε το σιωζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΣΙΩΖΟ ΛΕΩ ΝΑΙ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελικρινα λυπαμαι που που οριζμενη εδω μεσα φορτωνουν την καταντια του συριζα στο προσωπο του κυριου Μασουρα λες και ειναι αυτος ο οποιος τα εχει προκαλεση ολα τα δινα της χωρας, ακομα περισοτερο λυπαμαι που σαν κοινωνια σκεφτομασται ετσι και δεν μπορουμε να δουμε την αληθεια καινα επιλεξουμε σε κατι νεο και αφθαρτο και προτιμαμε την συψη και τον ξεπεσμο της ανθρωπινης αξιοπρεπειας με οποιοδηποτε τροπο γινεται. Στοχοποιειται εναν ανθρωπο που εκανε εναν καθαρο προεκλογικο αγωνα και παλεψε με το σπαθι του κοντρα στην συψη και στην διαφθορα με γνωμονα το ηθος και την αξιοπρεπεια της κοινωνιας ο οποιος πηρε μια ξεκαθαρη θεση απεναντι σε οτι γινεται, δεν ειναι προβατα ο κοσμος να του πει κανενας που θα παει μην υποτιμαται αλλο τους υπολοιπους η αλαζονεια σας εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο και μην ξεχναται ολες η αυτοκρατοριες ειχαν ακμη και παρακμη εσεις ειστε στο σταδιο της παρακμης δεν εχεται τιποτα πλεον να δωσεται η αυτοκρατορια σας φθειρει και σιγα σιγα θα αρχισεται να τρωγεσται σαν τα ποντικια. Και μην ξεχναται οτι πριν τον Συριζα ηταν πασοκ και ΝΔ και καλα ειναι να το περνουμαι απο την αρχη και οχι απο το τελος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και να δεχθούμε ότι ΣΥΡΙΖΑ είχε ίδια πολιτική με ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.
      θα απαλλάξουμε ή θα ξεχασουμε τις πολιτικές Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ
      που κυβέρνησαν εναλλάξ τα προηγούμενα 40 χρονια ?
      Περίσκεψη χρειάζεται από όλους εμάς τους ψηφοφόρους
      το τι θα ψηφίσουμε στις 7 Ιουλίο και όχι ζητωκραυγές

      Διαγραφή
  26. Ειδη οι εκλεγμενοι συμβουλοι του Μασουρα εχουν δωσει γραμμη πλευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γραμμη πλευσης για που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γραμμη που εχει δοθει ειναι να εκφραστει ο καθενας ελευθερα και με βαση το μελλον του τοπου.

      Διαγραφή
  28. ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ . ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντίπαλος είναι το διεφθαρμένο σύστημα του Αποστολάκη. Ξεσηκωθείτε όσο προλαβαίνετε γιατί αλλιώς ο Δήμος
    Μας δεν θα ξαναδεί άσπρη μέρα
    Από τα κοράκια που έχουν θρονιαστεί.
    Αν δεν φύγουν τώρα δεν θα φύγουν ποτέ! Θα βάλουν τα παιδιά τους μετά από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μοναδική στιγμήμε την ψήφο μεθαύριο.
    να χάσει ο Αποστολάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 790000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ .ΛΑΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΒΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο