Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ευχαριστήριο μήνυμα και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούμε δημόσια και, χωρίς να αφήνουμε κανένα περιθώριο για αβάσιμες φήμες, που ήδη κάποιοι σκόπιμα διακινούν!!

        Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ακτίου-Βόνιτσας "Συμφωνία Ελπίδας" δικηγόρος κ. Δημήτρης Μασούρας, ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη της παράταξης και τονίζει: "Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούμε δημόσια και, χωρίς να αφήνουμε κανένα περιθώριο για αβάσιμες φήμες, που ήδη κάποιοι σκόπιμα διακινούν"...
Αναλυτικά....

Φίλες και φίλοι,
            Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής ολοκληρώθηκε. Η παράταξή μας συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία με πάθος και ανιδιοτέλεια. Η συμμετοχή και η στάση μας εκτιμήθηκε από το εκλογικό σώμα, από το οποίο εισπράξαμε όχι μόνον την αποδοχή, αλλά και μια ισχυρή εντολή για ανανέωση και δημιουργία.
        Οι δημοτικοί και τοπικοί μας σύμβουλοι, αλλά και όλη η δημοτική μας ομάδα, θα είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα: δίπλα στους πολίτες, απέναντι στα προβλήματα και τις φαύλες πρακτικές, που δυστυχώς δεν έλειψαν και από αυτή την εκλογική διαδικασία.........



        Τόσο προσωπικά ως επικεφαλής, αλλά και όλοι οι υποψήφιοί μας, θέλουμε να απευθύνουμε ένα εγκάρδιο ευχαριστήριο σε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως αν μας ψήφισαν ή όχι.
          Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούμε δημόσια και, χωρίς να αφήνουμε κανένα περιθώριο για αβάσιμες φήμες, που ήδη κάποιοι σκόπιμα διακινούν.

Δημήτρης Μασούρας


51 σχόλια:

  1. Μπραβο μητσαρα.....δεν πειράζει θα κάνουμε υπομονή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα στον παππού, Έλα στον παππού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΚΑΡΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πεις ποιος είσαι εσύ που το απαγορευεις για να ξέρουμε με ποιον γελάμε

      Διαγραφή
  4. Δεν εφάρμοσαν μόνο φαύλες πρακτικές, πολλάκις ενήργησαν παράνομα και βεβαίως ανήθικα ,σε ολόκληρη τη πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αποστολάκης σας έχει για πλάκα. Μετά από 30 χρόνια υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αποστολάκης σας έχει για πλάκα. Μετά από 30 χρόνια υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετοιμαζόμαστε ερχόμαστε😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη απέναντι σε μία ομάδα που δρα με όρους Σικελίας πας δυναμικά και τα λες όλα έξω από τα δόντια στο κόσμο. Απέναντι στη πλειοψηφία της κοινωνίας που έχει εθιστεί στο ατομικό συμφέρον , στέλνεις μερικές περιπτώσεις από τα πεπραγμένα της Σικελοομάδας στον εισαγγελέα ,για να την ταράξεις και να την βγάλεις από την αμάθεια. Σε κάθε περίπτωση έχεις πεδίο δόξας λαμπρό δράσης από το Σεπτέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε υπεύθυνε του blog οφείλετε να δημοσιεύετε όλα τα σχόλια. Οι φήμες είναι απολύτως βάσιμες και καθόλου αβάσιμες. Ο Μασουρας θα στηρίξει Καριολη διότι δεν είναι μόνο η συγγενικη σχέση που τον συνδέει αλλά και η αριστερή θεώρηση των πραγμάτων που τον διαπνεει. Άλλωστε η ίδια η κ. Σιαπλαουρα προεκλογικά επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Αποστολάκη και εξέφρασε την πεποίθηση της ότι ο Αποστολάκης είναι ο νικητής των εκλογών. Προς το παρόν τους προτρέπω να χωνεψουν την ήττα του 9% στις ευρωεκλογές και έπεται και συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλαζονεία σας δεν θα σας βγει σε καλό.
    Είστε τόσο ανεγκέφαλοι που ξεχνάτε ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
    Συνεχίστε τα πανηγύρια, να σας σιχαθεί ο κόσμος και θα δείτε τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού δεν κάνατε καταγγελίες στον έφορο καλά να πάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΥ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μασουρα έχω την εντύπωση πως θα πήγαινες πολύ καλύτερα αν κατεβενες ανεξάρτητος.Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει κατρακύλα .Δεν τον θέλει ο κόσμος.Καλο πολύ καλό το ψηφοδέλτιο σου αλλά με ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει.Η γνώμη μου είναι πως αν κατεβαίνεις ανεξάρτητος θα ήσουν στο δεύτερο γύρο και ίσως και δήμαρχος γιατί το άξιζες.Αλλα όχι με ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια Δημήτρη για τον καθαρό σου αγώνα!Ενα καλό πρώτο βήμα για τις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Καμόρα που ελέγχει το Δήμο τα τελευταία χρόνια με τη συναίνεση-συνενοχή μεγάλου μέρους του πληθυσμού που εξαγοράζεται για λίγο χαλίκι ή ένα 100αρικο θα φύγει πολύ δύσκολα. Απλά ετοιμάζεται να διαδεχτεί άλλος Νονός στις επόμενες, πάλι Μπουχαλιώτης αλλά ψηλότερος. Μόνο με καθαρό αγώνα ωραία λόγια και δεν πέφτει αυτό το καθεστώς. Βαθιά ανάσα λοιπόν και απολαύστε την κατρακύλα που συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ήταν τυχαίος ο τίτλος του Συνδυασμού
    Συμφωνία Ελπίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσοι κακολογείτε το Μασούρα δεν τον φτάνετε σε αξία ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι αλλά το κόμπλεξ και η αμορφωσιά σας δεν κρύβεται. Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δικά μας? Για δήμαρχο ψηφίσαμε ή για πρωθυπουργό? Προτιμάτε έναν άχρηστο και ανέντιμο αρκεί να ανήκει στο ίδιο κόμμα με εσάς? Και αν θέλετε να το πάμε κομματικά, υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η τοπική δεξιά που το 2002 κατέβηκε διεσπασμένη, το 2006 του έριξε τη Λέλα, το 2014 κοιμήθηκε στα χαμομήλια και τώρα του ριξε τον Κασόλα που δεν μπορεί να συσπειρώσει ούτε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. (να φέρει ψήφους απ' εξω ούτε για ανέκδοτο). Ο Αστακός απαλλάχτηκε από το Γαλούνη, εμείς, τα ρεζίλια του Ξηρόμερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το να κατηγορείς τον άλλον για "αμορφωσιά" επειδή και μόνο διατυπώνει άποψη αντίθετη απο τη δική σου, απλά φανερώνεις και την πολιτική σου θέση, προφανώς Συριζαίος και επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορα τον τρόπο που διχάσατε την κοινωνία με την καραμέλα όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι ή φασίστας ή ακροδεξιός ή εθνικιστής ή αμόρφωτος ή ομοφοβικός κτλ κτλ γι'αυτό έχει σιχαθεί ο κόσμος τον ΣΥΡΙΖΑ και την ιδεοληψία των οπαδών του, γι'αυτό θα πιάσετε πάτο στις επερχόμενες εκλογές, γι'αυτό την "πλήρωσε" και ο Μασούρας...μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...κατάλαβες μορφωμένε σύντροφε οτι δεν βρέχει πλέον αλλα κάτι άλλο συμβαίνει...άντε τωρα να κλάψεις μαζί με το παρεάκι της Κουμουνδούρου

      Διαγραφή
  18. Ο κύριος Μασούρας έχει λόγο γιατί φοράει παντελόνια γιαυτό λέγετε και κύριος!!!!ο κύριος Αποστολάκης είναι κύριος μόνο στην ζωή και οχι κύριος στα καθήκοντά του....Για τον κύριο κασόλα δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν τον ξέρω!!!
    Θα ηθελα ομως να δω στην Δημαρχία Μασούρα και κασόλα εστω κιαν μοιραστεί η Δημαρχια στα δυο...Ας γινει το καλύτερο λοιπον για όλους...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Στρατηγικό λάθος" για να μιλήσουμε με επίκαιρες φράσεις, η οσμή ΣΥΡΙΖΑ στο συνδυασμό του ΜΑΣΟΥΡΑ ή έστω και η "υπόνοια" παροχής στήριξης από ΣΥΡΙΖΑ.
    Ένα κόμμα που έχει πάρει τον κατήφορο και έχει πλέον καταγραφεί στη συνείδηση του Έλληνα ως το κόμμα που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας, το κόμμα που προσκάλεσε τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ελλαδα γιατι λιάζονται όμορφα εδω, που η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο, που το παρα φυση θεωρείται φυσιολογικό (θεματικές σε σχολεία), που διχασε την ελληνικη κοινωνια με το ρητο οποιος δεν συμφωνει μαζι μας ειναι φασίστας, που παραμονή εκλογών μοίραζε παροχές και "καθρεφτάκια" για να πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού, που έκανε το "όχι" σε "ναι",..κτλ κτλ κτλ
    Συμφωνώ με τον παραπάνω σχολιαστή. Βεβαίως και αξίζει ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ να ασχοληθεί με τα κοινά, αλλά όχι με ΣΥΡΙΖΑ.
    Υπομονή ως τις επόμενες εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΌΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
      Μην είσαι Fàn
      Μην ακούς τους αχάριστους
      αν δεν τους αρέσει η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ ας βγάλουν τους ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
      τα νέα κόμματα ....

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα καλα ρε γυρολογε, περιφέρεσαι σαν κλαμμένο τρολακι του ΣΥΡΙΖΑ και γράφεις τα ιδια σχόλια σε όλα τα άρθρα;
      Δεν πήρες το μαθηματάκι σου στις ευρωεκλογές; χαχαχα
      Κανε υπομονη, ή μάλλον εμείς θα κάνουμε με έσας και τέλος Ιουνίου η Χώρα θα αναπνεύσει πάλι ελεύθερα και ελληνικά. Τέλος η δυσωδία της φασιστερής παρένθεσης που πρόδωσε την Ελλάδα και τη Μακεδονία.

      Διαγραφή
  20. ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ . ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ. ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας "ξένε" και απο ποιο μέρος κατάγεσαι για να πάμε να μείνουμε όλοι εκεί στο παραδεισένιο μέρος που ζεις, το αγγελικά πλασμένο και που όλα είναι διάφανα σαν το νερακι. Απ'όσα ακούς μην πιστευείς τίποτα και απ'όσα βλέπεις πιστευε τα μισά, λέει η παροιμία.

      Διαγραφή
  21. δεν χρειαζεται να τοποθετηθητε. τα ειπατε ωραια και καθαρα. θα κανετε αντιπολιτευση για μια τετραετια.αυτο δεν ενοητε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για ποια "οσμή ΣΥΡΙΖΑ" μιλάς εσύ? Ο Κάρι που σφιχταγκαλιάζεται με Σπίρτζη, Σταύρο Καραγκούνη, Βαρεμένο και παίρνει προεκλογικά 500.000 από Βασιλειάδη και 50.000 από Κατσιφάρα μήπως είναι με το Βελόπουλο? Βρήκατε μια καραμέλα και την πιπιλάτε... Δηλαδή αν έβαζε ο Μασούρας αντί του Λιάπη το 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ ήτανε στα πάνω του θα ήτανε καλός αλλά τώρα δε μας κάνει? Το κακό δεν είναι ότι νομίζετε πως απευθύνεστε σε γίδια αλλά ότι σε μεγάλο βαθμό έχετε δίκιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε το 2015 θα ήταν σωστό μιας και ρωτάς! Ο ΣΥΡΙΖΑ ίδιος ήταν τότε, ίδιος είναι και τώρα. Σύντομα θα επανέλθει και στα κανονικά ποσοστά του, τα μονοψήφια, μιας και οι πρωην Πασοκοι ψηφοφοροι του θα τον παρατήσουν και θα σκορπιστούν σε ΚΙΝΑΛ και άλλα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάιρνει πλεον τα ποσοστά του απο τη μόνινη δεξαμενη ψηφοφόρων του, τις γνωστές "κοινότητες" και ομάδες δηλαδή. Σε γίδια νόμιζε οτι απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τόσα χρόνια και τάιζε με μπαλες σανο τους ψηφοφορους του και όσους αγνοουσαν του τι σημαινει συριζαικη προπαγανδα. Αντε περαστικα συντροφε και αναλογισου τι κακο εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ολα αυτα τα χρονια, βαλε μυαλο και ψηφισε σωστά. Ισως ετσι "εξαγνιστεις" απο τις "αμαρτιες" τους κόμματος που ψηφισες και τις οποιες έζησαν στο πετσι τους ολοι οι Ελληνες με αποκορύφωμα το ξεπουλημα της Μακεδονιας.

      Διαγραφή
  23. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ .ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε καλά σου λέει.Τον αγαπάνε για τα γαλάζια του μάτια και τα κατασταρικά σορυ τα ξανθά του μαλια ήθελα να πω.

      Διαγραφή
  24. Περαστικά σου!!!Άντε γειάάάά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάλι μπερδεμένα τα λες, πάνε οι καθαρές κουβέντες τις ξέχασες κιόλας. Σε ποιό θέμα θα τοποθετηθείτε ; Στις αβάσιμες φήμες ; Γιατί να περνάει ο καιρός και να αφήνεται τα υπονοούμενα να δηλητηριάζουν τη ζωή μας ; Να μας πείτε τι θα ωηφίσετε εσείς και μετά ότι όσοι σας ωήφισαν είναι ελε΄υθεροι να κάνουν την επιλογή τους ; Δεν είναι λιγάκι υποκριτικό και καθόλου δημοκρατικό ; Νομίζετε ότι όσοι σας ωήφισαν γίνεται οι ακόλουθοί σας ; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΈΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα μην το πεδευεται οσο κιαν δεν αρεσει...Ο Μασουρας θα αφησει ελευθερους τους ψηφοφορους του μην γελιεστε...οποτε παραμενει Δημαρχος ο καρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΝΕΥΕΤΕ Ο ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ . ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΚΑΡΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κλα τα λεει ο παραπανω κυριοσ απο αλλη περιοχη.
    πουθενα στην ελλαδα δεν ξοδευεις τα λεφτα σου να γινης δημαρχος και πουθενα δεν καταδεχωνται οι πολιτες να ζητανε λεφτα απο τους υποψηφιους να πληρωσουν την δεη και καμια δοση φορο.
    μονο εδω στο ξηρομερο τα βλεπω αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δημοτικοί σύμβουλοι 27,
    Αποστολάκης 12, Κασόλας 9,
    Μασούρας 5, Μωραΐτης 1.
    9+5=14 για όποιον δεν κατάλαβε ο Κασολας με τον Μασούρα θα διοικούν το δήμο ακόμα και αν βγάλετε τον Αποστολάκη δήμαρχο. Και πείτε του να μη χαλάσει άλλα λεφτά γιατί δεν πρόκειται να τα πάρει ποτέ πίσω. Άσε που σας βλέπω να πηγαίνετε όλοι φυλακή αν συνεχίσετε να κάνετε αυτά που έχετε μάθει τόσα χρόνια. Κασόλα και Μασούρας συνεργαστείτε να φτιάξετε έναν νέο Δήμο να πάμε όλοι μπροστά όχι μόνο μερικοί δικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριζα και ΝΔ θα συμφωνούν; Σύντροφε δεν μας τα λες καλα...μαλλον εσυ δεν καταλαβες ή θες να μας τα παρουσιάσεις αλλιώς επειδή σε βολευει

      Διαγραφή
    2. Αδερφε εδω υπαρχει συνεργασια καθαρων ανθρωπων μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλα...

      Διαγραφή
    3. Ναι, αλλα οπως το εθεσες στην αρχή δεν εννοουσες ακριβώς αυτό. Αυτές τις γενικότητες αν δεν είχαμε ως λαός και τους γενικούς αφορισμούς θα ήμασταν σε άλλη μοίρα. Δηλαδή μόνο ο Μασούρας και ο Κασόλας είναι καθαροί; Οι του Αποστολάκη ειναι οι βρώμικοι και δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί τους για το καλο του τόπου; Μου θυμίζεις το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς οπως μιλάς το οποίο όλοι είδαμε τι ακριβώς σημαίνει. Καλο ειναι λοιπον να μην γενικευουμε

      Διαγραφή
  30. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ;ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ; ΘΑ ΤΟΝ Χ.... ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μασουρα έχεις χτίσει ένα καλό προφίλ.Η γνώμη μου είναι όπως ήρθαν τα πράγματα να στηρίξεις Κασολα.Αν για όποιον λόγο δεν το κάνεις και βγει πάλι ο Καριολης θα έχεις ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.Και στο μέλλον ίσως το βρης μπροστά σου.Σκεψου αν αξίζει να χαλάσεις ότι εχτισες και πολύ καλά μαλιστα για τον καριόλη.Εισαι νέος και βλέπω να έχεις μέλλον στο δήμο.Στο χέρι σου είναι.Ενας Παλιό φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το καρκινομα της Βόνιτσας είναι οι ετεροδημότες της. Κατεβαίνουν 1 φορά κάθε 4 χρόνια και μας φορτώνουν έναν Καργιολη για αλλά 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν μέρη σωστός.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε μεγάλε που πείραξαν οι ετεροδημότες. Για μέτρα τους ψήφους και βγάλε τη διαφορά. Τοσους πολλους ετεροδημότες έχει η Βόνιτσα; Αντε απλά μαθηματικά είναι και κοινή λογική. Δεν ξέρω αν σου βάζω δύσκολα αλλα μάλλον κόμπλεξ βγάζεις παρά λες κάτι που ισχύει. Μήπως πιστευεις οτι αγαπάς περισσότερο τη Βονιτσα απο τον οποιονδήποτε ετεροδημότη που κατηγορείς;
      Αποδέξου την ήττα και μην κάνεις σαν τους συριζαίους που μετα τις ευρωεκλογες μυξοκλαινε και δεν ξερουν ποιον να πρωτοκατηγορήσουν για το κακο που τους βρήκε.

      Διαγραφή
  33. Δημήτρη Μασούρα με 5 συμβούλους μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στο Συμβούλιο. Μην προδοσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΣΟΛΑ....

      Διαγραφή
  34. Λοιπον ακουστε καλα... Ο δημαρχος ειναι μονο ενας. βαλτε το καλα στο μυαλο σας εσεις που πιστευετε οτι θα καταφερετε να τον ριξετε... σταματηστε να του κανετε πολεμο γτ ειναι κατα σας.. οσο πολεματε τοσο περισσοτερο θα ανεβαινει.. καταλαβατε? σπιτια σας και γαλατακι.. γτ πολλα ειπατε.. ραντεβου την δευτερα στο εκλογικο κεντρο του αρχοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 5:28 ΠΌΣΟ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΚΑΤΈΒΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ 150 ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝ ΈΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ ΤΟΝ ΨΉΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΌΤΑΝ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΠΧ ΘΑ ΠΟΎΝΕ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΕΊΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΆ ΧΆΛΑΣΕ ΤΟ ΜΟΤΈΡ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΓΈΜΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΎΤΡΑ ΑΦΟΎ ΒΡΕ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΆΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΊΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο