Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Φοβερό! -Οι δαπάνες 11.303.907 ευρώ, το αναπτυξιακό έργο σχεδόν μηδενικό! -Διαχειριστικός και Οικονομικός έλεγχος ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! -ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αγαπητοί Αναγνώστες
      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
                                         ********************
       Σήμερα  ένας κύκλος  της ενημέρωσης σας κλείνει. Θεωρώ  ότι έπραξα το καθήκον μου. Θεωρώ ότι  μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια. Θεωρώ ότι η δέσμευση μου απέναντι σας για έγκυρη, αξιόπιστη, αληθινή, αντικειμενική ενημέρωση, είναι γεγονός
        Τούτο αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι επί πέντε συνεχή σχεδόν χρόνια δεν υπήρξε ποτέ ούτε μία διάψευση των στοιχείων, τα οποία περιείχαν τα άρθρα μου.  Το μόνο που υπήρξε ήταν επιθέσεις εναντίον μου τραμπουκικού, πεζοδρομιακού χαρακτήρα και γραπτά με αθλιότητες εναντίον μου που υπέγραφαν  ανώνυμα  αυθεντικοί ανταποκριτές και αυθεντικοί Ξηρομερίτες. Τους ξέρω όλους  έναν προς έναν. 
         Τους παραδίδω στη χλεύη και τη πολιτική αποδοκιμασία σας. Σε ότι με αφορά τους λέω τούτο Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.
         Τελειώνουμε σήμερα με τη τρίτη δημοσίευση συγκεντρωτικών δαπανών που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ επί Δημαρχίας του απερχόμενου αποτυχημένου Δημάρχου κ Αποστολάκη.......... 



        Να σημειώσω ότι δεν είναι όλες οι δαπάνες που πληρώθηκαν  μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα. Ο λόγος είναι απλός. Η επεξεργασία των στοιχείων πενταετίας είναι χρονοβόρα, κουραστική, δαπανηρή. Ωστόσο πιστεύω ότι έχετε στη διάθεση σας ένα πολύ μεγάλο αριθμό πληροφοριών.  

        Πληροφορίες που πιστοποιούν τα  παρακάτω πολιτικά συμπεράσματα:
  1)-Έγινε από τη καταρρέουσα Δημοτική Αρχή του κ. Αποστολάκη  προκλητική και ανελέητη κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος με συγκριμένες σκοπεύσεις.
  2)-Η  μείζονα αντιπολίτευση  των κ. Φερεντίνου και κ. Κασόλα ήταν πολιτικά ανύπαρκτη. Δεν έπαιξε το θεσμικό της ρόλο.  
  3)-Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Αποστολάκης και κ. Κασόλας ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
 4)-Μονόδρομος είναι η ΣΤΗΡΙΞΗ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
**********************************************
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 -Δαπάνες του Δήμου
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1: 2.342.620
*******************************
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2: Δαπάνες από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 2:  697.353
*******************************
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3: Δαπάνες από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3: 75.381
*********************************
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4: Δαπάνες από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3:  60.970
***********************
Συνολικά έχουμε για σήμερα:
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ:  3.176.324
****************************

Αγαπητοί Αναγνώστες 
Στις τρείς δημοσιεύσεις των συγκεντρωτικών δαπανών που πληρώθηκαν επί Δημαρχίας του αποτυχημένου απερχόμενου Δημάρχου κ. Αποστολάκη  το συνολικό πόσο είναι:
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 11.303.907

Αγαπητοί Συνδημότες
      Ψήφο στο κ. Αποστολάκη και ψήφο στο κ. Κασόλα σημαίνει έγκριση των παραπάνω και εντολή για συνέχιση της ίδιας πολιτικής.  
Στηρίξτε τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
     Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι είχαν τη πολιτική ευθύνη παραλαβής των έργων στη πενταετία ήταν ο κ. Πάντας, ο κ. Ασπρογέρακας, ο κ. Φραδέλος, η κ. Πανταζή, ο κ. Προδρομίτης, η κ. Καρέλου, ο κ. Τραυλός. Χωρίς την υπογραφή τους ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

  

27 σχόλια:

  1. Aυτά είναι φαγοπότια. Βγείτε και πείτε ότι ο δάσκαλος λέει ψέματα. Αν έχετε και φοράτε παντελόνια επώνυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ.Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ Αριστερο κομμα;ΟΧΙ.Νεοδεξιο ΝΑΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ κ.Τριαντακωνσταντη.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ.Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος έλεγε σε μερικούς εργολάβους και μερικούς προμηθευτές. Κόψε μου τιμολόγια για να πληρώσω τους εργάτες. Αλλά καμάρι μου αυτό θα το ξέρουμε εμείς οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αυθεντικοί Ξηρομερίτες γράφουν και υπογράφουν με το όνομα τους. Δεν φοράνε κουκούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντελή μου έλεγες και έγραφες ότι ο Κώστας είναι ο τρελός του χωριού και είναι γραφικός. Αν έχεις κότσια βγες και γράψε επώνυμα τα ίδια και πες αυτά που γράφει είναι ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαλάφα υπέγραφες εντολές μετακίνησης οχημάτων, παραλαβές έργων ανύπαρκτων. Τώρα καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παρέμβει πάραυτα ο εισαγγελεύς. Ο Κώστας το γράφει ξεκάθαρα. Είναι στη διάθεση του εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2:52 μμ
    Οι πολιτικές προβοκάτσιες σε μένα δεν περνάνε. Το έχω πει και γράψει τόσες φορές. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Στο μόνο κόμμα που ήμουν ενταγμένος ήταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Γεννηματά. Για εμένα η υπόθεση αυτή έκλεισε με το θάνατο τους πριν 25 περίπου χρόνια. Περίμενε το δεύτερο τόμο του έργου μου και πήγαινε να αγοράσεις το πρώτο. Είμαι ανένταχτος αριστερός. Για το άρθρο γιατί δεν παίρνεις θέση; Κωλύεσαι και σε τι; Mήπως και εσύ...…..
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πατέρας έβγαλε το Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δύο φορές και πήρε ο Δήμος 360.000 ευρώ. Ο Δήμος έδωσε δουλειές στο γιό του παραπάνω πατέρα 160.000 ευρώ. Αυτές τις γνωριμίες έχει ο Γεωργοθόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΎΣΟΥΝ ΡΕ ΦΊΛΕ? ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΤΑ ΈΓΡΑΨΑΝ, ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΤΑ ΈΚΑΝΑΝ, ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΕΓΑΙΤΕ ΚΑΡΦΊ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σύστημα που στήθηκε πρέπει να ηττηθεί. Διαφορετικά δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για αυτό το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαπλοκή και διαφθορά χωρίς καμία αμφιβολία. Τα ποσά που έλαβαν καμιά 50 άνθρωποι είναι τεράστια. Ο ΄έλεγχος πρέπει να είναι σαρωτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Ο πέλεκυς της τιμωρίας θα είναι βαρύς. Γυρίστε πίσω τα λεφτά από τα ανύπαρκτα έργα που κόψατε τιμολόγια. Υπάρχουν μαρτυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τάκη Βίτσα θα βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση. Τον άκουσες χθες το Κάρυ. ΌΛΟΙ φταίνε εκτός από τον ίδιο και το Σολδάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πες μας ρε καρυ και αυτα ψέματα είναι που λέει ο δάσκαλος; Γιατί τον κασολα τον έβγαλες ψευτη. τι περίμενες ότι δεν θα πει ονόματα ο κασολας; Γιατί δεν του εδωσες και τα αλλά τα ενταλματα που ζητησε από την οικονομικοί υπηρεσία; Θερμοσίφωνα εσυ μάζευε τσιγάρα γιατί θα σου χρειαστούν..... Τελειώσατε όλη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τσινιά τη παροιμία τη ξέρεις. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Kαλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαγκες ο κατάλογος είναι μεγάλος με τα ποσά.γι’αυτο ο καρυ έδωσε εντολή να μην δώσουν τα εντάλματα από την οικονομική στον κασολα.τακη Βίτσα πες αλεύρι το πρατήριο σε γυρεύει. Σου έχουν στήσει τέτοια πλεκτάνη που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κωστα οι ανενταχτοι αριστεροι εχουμε ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα, δεν υπαρχει η κοματικη καλυψη και βαλωμαστε απο παντου και ταυτοχρονα ολα τα εξοδα αν κανουμε κατι πολιτικο ειναι δικα μας.Εχουμε και ενα μεγαλο πλεονεκτημα, οτι εχουμε καθαρη συνηδειση και μυαλο.Ενας ανενταχτος απο τα. 18 του που ειρθε σε συγκρουση με ολο το φασμα της κυνοβουλευτικης (δεν ειναι ορθογραφικο λαθος) δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η λύση είναι μία Δημήτρης Μασουρας ο μόνος που δεσμευτηκε για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο!ξυπνάτε κόσμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11.000.000 κι ούτε ένα μεγάλο έργο από τον δήμο....11.000.000 λεφτά φαγωμενα! ανατροπή εδώ και τώρα μας ήπιαν το αιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αχου μωρε ακομα δεν το εμπεδωσατε στο μυαλο σας οτι αυριο το βραδυ θα ρθει πρωτος ο καρρι.μεχρι την παραμονη των εκλογων γραφετε τις αρλουμπες σας .δεν ειδατε χτες τη λαοθαλασσα παρτε το χαμπαρι το ποταμι δεν γυριζει πισω μπαει μπαει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 50000 ΕΥΡΩ. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ. ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ωρα της καλπης εφτασε!!! Να δώ που θα κρυφτειτε ολοι έσεις οι λασπολόγοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρός 3:40
    Κ Κ Ε
    Κ Κ Ε
    Κ Κ Ε.
    Κάποιοι πρώην ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ
    μετά τα καταστροφικά Μνημόνια
    εγιναν ανένταχτοι Αριστεροί.
    Οτι τους έλεγαν οι νταβατζήδες δλδ μία απο τα ίδια με τη ΝΔ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά κ. Τριαντακωνσταντή το εκλογικό σώμα είτε δεν ενημερώθηκε είτε δεν ήθελε ποτέ να πιστέψει όλα αυτά που γράφετε τόσα χρόνια. Προσωπικά περίμενα τον Αποστολάκη δεύτερο. Τελικά μάλλον ίσχυσε η παροιμία που λέει "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κλπ".

    Τελικά είμαι πεπεισμένος ότι δε κάνατε ζημιά στον Αποστολάκη. Αντιθέτως δημιουργήθηκε ένα αίσθημα υπέρμετρης αισιοδοξίας στους άλλους δύο (κυρίως στον Κασόλα) το οποίο γύρισε μπούμερανγκ. Ότι και να γίνει τη 2η Κυριακή, μετά από τόσο πόλεμο που πλέον επίσημα χαρακτηρίζεται ως λασπολογία ο Αποστολάκης είναι ο νικητής των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν έγραψα ψέματα ούτε ένα στοιχείο. Όλα είναι αληθινά. Δεν λασπολογώ ποτέ και κανέναν. Αγαπητέ 9:16 π.μ

    Αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος θα κάνω στο κατάλληλο χρόνο.

    Πάντως είμαι περήφανος για τον αγώνα μου, ο οποίος συνεχίζεται.

    Σας παρακαλώ όμως διαβάστε προσεκτικότερα το βιβλίο μου.

    Αν το έχετε τηλεφωνείτε στο 6977087399.

    Θα χαρώ ιδιαίτερα να τα πούμε πίνοντας ένα καφέ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καριοληδες μην βιάζεστε αυτή η τετραετία έχει πολες εκπλήξεις ο λαός γρήγορα θα δει τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο