Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ανέλαβε προσωρινή διοίκηση στην ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ για την αποφυγή διάλυσης της ιστορικής ομάδας



ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Όρισαν Διοικούσα Επιτροπή και ξεκινά η Μεδεών…

          Ιδιαίτερα δυναμική και με πολύ κόσμο ήταν η Γενική συνέλευση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο Κατούνας, αφού η ιστορική Μεδεών είναι με τα δύο πόδια στον γκρεμό και ο σύλλογος μοιάζει να είναι πολύ κοντά στη διάλυση. 
       Η ομάδα έχει περιέλθει σε οριακό σημείο, στο χείλος του γκρεμού και στη χθεσινή συνάντηση των Παλαιμάχων, φιλάθλων, κατοίκων ορίστηκαν τα ονόματα διοικούσας επιτροπής που θα αναλάβει να τρέξει αποκλειστικά την ομάδα......



        Η Ομάδα κινδυνεύει και για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν κατέβηκε να αγωνιστεί προχθές το Σάββατο, και η νέα δοιίκηση που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου έχει λίγες μέρες μπροστά της να "ετοιμάσει" την ομάδα για να αγωνιστεί στο επόμενο αγώνα και να την βοηθήσουν να έχει μια αξιοπρεπή πορεία την φετινή περίοδο. 
      Επίσης θα δρομολογηθούν εκλογές (πιθανότατα) μέσα στον Οκτώβριο με παρόντα δικαστικό αντιπρόσωπο που θα ορίσει το πρωτοδικείο.
       Γενική πεποίθηση πάντως είναι ότι η Μεδεών βαδίζει σ' ένα τεντωμένο σχοινί και πρέπει όλοι να στηρίξουν εμπράκτως την διοικούσα επιτροπή κρατώντας ζωντανή την ποδοσφαιρική και αθλητική ιστορία της Κατούνας.
     Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, για να  ξανα-ανέβει η Μεδεών εκεί που της αξίζει...



1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο