Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Διακοπή ύδρευσης από τον δήμο Ξηρομέρου σε δημότες που οφείλουν τέλη ύδρευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

      Παρακαλούνται οι Δημότες και οι Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου που οφείλουν τέλη ύδρευσης να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από την 15-11-2016.
       Σας ενημερώνουμε ότι όσοι δεν εξοφλήσουν τις οφειλές τους μέχρι την παραπάνω ημερομηνία ο Δήμος, σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού Ύδρευσης, θα προχωρήσει άμεσα στην σφράγιση των παραπάνω παροχών.

Από το
Δήμο Ξηρομέρου

10 σχόλια:

  1. Αν ο Δήμαρχος έχει το πολιτικό θάρρος να ανακοινώσει ονόματα, ποσό και από πότε έχουν να πληρώσουν οι μεγαλοοφειλέτες. Τότε θα φανεί ότι έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες νυν και προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Οι απευθείας αναθέσεις και η μη είσπραξη των οφειλών διαμορφώνουν διαχρονικά εκλογικά αποτελέσματα στους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου - Βόνιτσας . Αυτή είναι η πραγματικότητα Δήμαρχοι και Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι πρώην και νυν. Γιατί Λάκια Στούπα δεν εισπράττεις τα 5.500.000 ευρώ που χρωστάνε οι Δημότες σε βάθος χρόνου δεκαετιών; Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό ενάρετε Λάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Perisi posa xarisah se aytous pou den plhronan pote tora ti theloun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισι ποσα χαρισαν σε αυτους που δεν πληρωναν ποτε τωρα τι θελουν απο το δημο ξηρομερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κοψουν τις παρανομες συνδεσεις αμεσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΦΟΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ [ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ] ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κλεισουν τα παρανομα θα τους παραδεχτω γιατι αυτα ειναι πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και το νερό που σπαταλείται στο Λιμάνι του Αστακου για να πλένονται τα κότερα ορισμένων
    Δημοτικών συμβούλων ποιός θα το πληρώσει;εγώ οι συνταξιούχοι;ΠΟΙΌΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΒΡΗΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΥΠΑΣ Γ Για ελατε Νομιζουν πως ειναι το νερο του Λουτρακιου? που καποιοι νομιζουν πως το εχουν κληρονομησει απο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο