Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Στην ΚΑΤΟΥΝΑ θα συνεδριάσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (30.9.2016) το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη του, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, στην Κατούνα, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 μμ. 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10) στη Δημοτική Κοινότητα Κατούνας.

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην Δημοτική Κοινότητα Κατούνας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μεδεώνος - σύμφωνα με την αρίθ.170/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί ορισμού μελών στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας για τη διετία από 01/09/2016 έως 31/08/2018 (από αναβολή). (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
2.-Επαναπροσδιορισμός ορίων σχολικής περιφέρειας για το 1ο, το 2ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Βόνιτσας (από αναβολή). (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
3.-Ανακοίνωση – σύμφωνη γνώμη για την απόφαση ορισμού επιτροπής χαρακτηρισμού εδαφών για το έργο «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Κατούνας –Παλιοπήγαδο –Μουζούρια Δ.Ε. Μεδεώνος». (Εισηγητής κ. Στούπας)
4.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Κατούνας –Παλιοπήγαδο –Μουζούρια Δ.Ε. Μεδεώνος». (Εισηγητής κ. Στούπας)..........


5.-Κατανομή ποσού από Κ.Α.Π στις Σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2016 (Γ κατανομή). (Εισηγητής κ. Πανταζή)
6.-Συζήτηση σχετικά με εγγραφές μαθητών της Τ.Κ. Θυρρείου στο Γυμνάσιο Μοναστηρακίου του Δήμου μας. (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
7.-Δημιουργία εθελοντικής ομάδας της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε συνεργασία με το GRUPPO LUCANO με την αδελφοποιημένη πόλη του VIGGIANO. (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
8.-Έγκριση και ψήφιση δαπάνης για προμήθεια βιβλίων (από αναβολή). (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
9.-Περί αιτήσεως για μείωση μισθώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4071/2012 (από αναβολή).
(Εισηγητής κ. Στούπας)
10.-Περί έναρξης διαδικασιών για αγορά ακινήτου για δημιουργία νέου Νεκροταφείου Τρύφου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 191 και  186 παρ.1,3 του Ν.3463/2006 – Ορισμός επιτροπής εκτίμησης ακινήτου. (Εισηγητής κ. Στούπας)
11.-Απευθείας ανάθεση μετά από άγονη δημοπρασία διαγωνισμού «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016». (Εισηγητής κ. Στούπας)
12.-Όρια βοσκοτόπων της Τ.Κ. Τρύφου. (Εισηγητής κ. Πάντας)
13.-Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016. (Εισηγητής κ. Στούπας)
14.-Ανάκληση της αρίθ.191/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας με θέμα: Ανταλλαγή ρυμοτομούμενου τμήματος Αφών Μασούρα με αδιάθετο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου και παραπομπή  του καθορισμού  της αγοραίας αξίας των ακινήτων σε πιστοποιημένους εκτιμητές εγγεγραμμένους στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών. (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
15.-Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 2ου τριμήνου 2016 (από αναβολή). (Εισηγητής κ. Στούπας)
16.-Έγκριση Πεπραγμένων της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» για το έτος 2015 (από αναβολή). (Εισηγητής κ. Προδρομίτης)
17.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Διαμόρφωση 2ης εισόδου Μοναστηρακίου».(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας) 
18.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Αποχέτευση ομβρίων εισόδου πόλης Βόνιτσας».(Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
19.-Περί πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποχέτευση ομβρίων Δρυμού». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
20.-Περί πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή κτιρίου αποχωρητηρίων Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
21.-Περί πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση της στατικής Επάρκειας του Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
22.-Αιτήσεις για μείωση λογαριασμών από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης (από αναβολή). 
(Εισηγητής κα Πανταζή)
23.-Περί μειώσεως λογαριασμών από Χρηματικούς Καταλόγους τέλους Κοινόχρηστου χώρου (από αναβολή). (Εισηγητής κ Στούπας)
24.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και Αντιδημάρχου και καταβολής εξόδων κίνησης (από αναβολή). (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
25.-Περί παραλαβής οικονομοτεχνικής μελέτης για «Μελέτη Βιωσιμότητας για Τουριστική- Επενδυτική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» από την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. ΟΤΑ. (Εισηγήτρια Λίτου-Σάλλιαρη Βαρβάρα)
26.-Περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της «Τουριστικής – Επενδυτικής  Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας» Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγήτρια Λίτου-Σάλλιαρη Βαρβάρα)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  
    
* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

6 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡ ΛΑΚΙΑΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣΟΥΡΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΜΕΣ.ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥ......ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΛΟΥΤΡΑ ΟΥΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΑΝΕΣ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ.ΠΟΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολιτικά απαράδεκτο μια δημοτική αρχή να κάνει τόσες αναμορφώσεις του προϋπολογισμού εντός του ίδιου οικονομικού έτους. Αυτό σημαίνει ότι βαδίζει χωρίς πυξίδα και φυσικά αυτό γίνεται για να πάρουν συγγενείς Δημάρχου, συγγενείς Δημοτικών Συμβούλων πλειοψηφίας και ημέτεροι του Δημάρχου , Αντιδημάρχων και συμβούλων απευθείας αναθέσεις. Λόγος για ανάπτυξη φυσικά δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τουριστική Επιχείρηση χρηματοδοτείται από το Ταμείο. Απολογισμούς δεν έχει; Που είναι; Τι παραλάβατε κ Λίτου; Το ρεύμα , το νερό ποιός το πληρώνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ27 Σεπτεμβρίου 2016 στις 1:34 π.μ.

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ27 Σεπτεμβρίου 2016 στις 1:35 π.μ.

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΡΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στανες και μπαζα οχι ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο