Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ: Δασοφύλακας τραυματίστηκε από επίθεση λαθροϋλοτόμου στην Κανδήλα!

       Την επίθεση λαθροϋλοτόμου δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι υπάλληλος του Δασαρχείου Αμφιλοχίας στην αυλή του σπιτιού του στην Κανδήλα Ξηρομέρου. 
     Σύμφωνα με πληροφορίες ο λαθροϋλοτόμος επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον εν λόγω υπάλληλο, γιατί εφαρμόζοντας το νόμο, υπέβαλε εναντίον του μήνυση για παράνομη υλοτομία και στη συνέχεια χειροδίκησε εναντίον του με συνέπεια να του προξενήσει εκδορές σε διάφορα σημεία. 
    Μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που έσπευσε επί τόπου ενώ ο υπάλληλος του Δασαρχείου αυτή τη στιγμή μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας  για την παροχή των πρώτων βοηθειών.........



    Το πρόβλημα φέτος στη περιοχή της Αλυζίας, παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις αφού οι λαθροξυλάδες αφενός λεηλατούν τα δάση ενώ αφετέρου τα κυκλώματα φτάνουν στο σημείο ακόμα  να απειλούν  και να χειροδικούν  εναντίον των δασοφυλάκων.
      Οι δασοφύλακες επειδή… τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους, για την εξάλειψη των φαινομένων της λαθροϋλοτομίας, δέχονται απειλές, εκβιασμούς, λεονταρισμούς και ξυλοδαρμούς  από λαθρέμπορους  ξύλων, γεγονός που είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη περιοχή όπου κυριαρχεί ο φόβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο