Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. στο νέο νοσοκομείο-ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματία

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό , στο ύψος της διασταύρωσης του νέου νοσοκομείου του Αγρινίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λεωφορείο του ΚΤΕΛ  με επιβάτες και με κατεύθυνση την Πάτρα, έχει συγκρουστεί  με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου, περίπου 75 ετών  έχει τραυματιστεί θανάσιμα.......

 Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο ακόμη άτομα που έχουν τραυματιστεί. Ο συνοδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα και χειρουργείται. Ελαφρύτερα είναι ο δεύτερος συνεπιβάτης. Το Ι.Χ. έβγαινε από τον παράδρομο του νοσοκομείου την ώρα της σύγκρουσης και το λεωφορείο προσέκρουσε πάνω του από τα αριστερά και την θέση του οδηγού.
Ο οδηγός του λεωφορείου και οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν. Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Τροχαίας και την Πυροσβεστικής.








agriniopress

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΗΤΑΝ !!!! ειναι δρομος αυτος εκει ? ειναι διασταυρωση να ωφελησει , ασθενοφορα , οδηγους οχηματων , και πεζους ! . ποια διάνυα παλι εφτιαξε τα φαναρια , να αναβουν με ματι ανιχνευτή του οχηματος ? ποσο ευθηνη φερει αυτος για τον θανατο του ανθρωπου ? απαραδεκτο το πως φτιαξανε αυτη την διασταυρωση , εξω απο ενα μεγαλο νοσοκομειο !!! η γρηγορη προχειρότητα σε ολο της το μεγαλειο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sinxaritiria stin kibernisi k ston megalo mario salma opos k o megalos dimarxos mas poy treksane na egkeniasoyn to megalo ergo as epomistoyn tis zoes oson tha xathoyn ekei.sylipitiria stin oikogenia toy anthropoy poy efige etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο