Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η απληστία των Εθνοπατέρων μας …ποιοι μας Κυβερνούν!!!

Γράφει ο: Χρήστος Γερ. Σιάσος  
                    Καθηγητής - Μεσολόγγι

   «…Μη φοβάστε καθόλου και κανένα. Δώστε ό,τι σας ζητούν. Δώστε χαράτσια, χρήματα, πράγματα. Και το κορμί σας ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν. Δεν θα δώσετε μόνο την ψυχή σας και το Χριστό…»
 Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

      Οργισμένη κραυγή απευθύνουν σήμερα όλοι οι δύστυχοι  Έλληνες οικογενειάρχες, άνεργοι νέοι,  συνταξιούχοι,  καθώς βλέπουν «μέσα στην καρδιά της κρίσης» το «πόθεν έσχες» των Εθνοπατέρων μας, αυτών που εμείς ψηφίσαμε και αυτοί ορκίστηκαν να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους, να μην είναι καθόλου συμβατό με την πραγματικότητα. Σήμερα που  οι  Έλληνες και οι Ελληνίδες εργαζόμενοι, στέγνωσαν… που τους ξεζουμίσατε… τους αδειάσατε το σεντούκι…  σήμερα που όλοι μας δηλώνουμε ότι δεν έχουμε  άλλα χρήματα να σας δώσουμε  σήμερα έρχεστε και βγάζετε όλα τα «άπλυτα-χρήματά σας», εκατομμύριά σας στη φόρα και αρχίζετε τις κοκορομαχίες μπροστά στις κάμερες των τηλεοράσεων για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα............



     Τέτοιες προσβολές από όλους τους Έλληνες δεν έχετε πάρει ποτέ σας και ευθύνεστε  βαρύτατα λόγω των λαθών σας, για τον Γολγοθά του Ελληνικού λαού.
     Τέτοια  ντροπή!.. και μάλιστα ταυτόχρονα με  πρώην Υπουργό να «καταπατά» βάναυσα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας που ο ίδιος ψήφισε στη Βουλή, οδηγώντας με πλαστές πινακίδες, με ανασφάλιστο όχημα και άλλα… τόση απληστία, τόση αχορτασιά, τόση βουλιμία!!! Κύριοι 300 της Βουλής.  Εδώ μπαίνει ορθά-κοφτά το ερώτημα που συνοδεύεται με μεγάλη κραυγή αγωνίας, «ποιος κυβερνά αυτή τη Χώρα»…
        Όλοι εμείς οι Έλληνες, ζούμε χωρίς όνειρα για την οικογένειά μας, για τα παιδιά μας, για το μέλλον αυτού του τόπου, ζούμε με το άγχος της επόμενης ημέρας, ζούμε  με τον εφιάλτη της απόλυσης του οικογενειάρχη από τη δουλειά του, του νέου επιστήμονα αν θα παραμείνει στον τόπο του για δουλειά η θα μεταναστεύσει…
      Όλο ψάχνουμε και ψαχνόμαστε για να βρούμε «τις πταιει» που η όμορφη Ελλάδα μας κατέρρευσε τόσο γρήγορα και έγινε το κλοτσοσκούφι του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, της ΕΕ,  και κάθε καταστροφολόγου. Ψάχνουμε να βρούμε «τις πταιει» για την εξαθλίωση των ηλικιωμένων, για την εξαθλίωση των συνταξιούχων, των μισθωτών. Ψάχνουμε να βρούμε αυτόν ή αυτούς που καταδίκασαν τον λαό, που δίδαξε σε όλο τον κόσμο Δημοκρατία, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ψάχνουμε να βρούμε, τέλος πάντων, ποιος οδήγησε την όμορφη Ελλάδα μας στη φτώχια και την ταπείνωση.
         Σήμερα, δεν χρειάζεται να ψάξουμε άλλο γιατί, οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο άντε και τον δεύτερο χρόνο χαίρονται, μετά ομολογούν με το «πόθεν έσχες»,  τα γραπτά σας κύριοι 300 μένουν…
       Τι θα γίνει από εδώ και πέρα… θα οδηγηθούμε εις θάνατον???.…  αφού γνωρίζουμε πλέον το ονοματεπώνυμο σας… ΟΧΙ κύριοι 300, η Ελλάδα, υπερήφανη και γενναία, απροσκύνητη, άφοβη, αθάνατη στο διάβα των αιώνων μαζί με το λαό της, θα δείξει την ιστορική συνέχεια του Έθνους μας. 
      Πριν διακόσια χρόνια ο Θεόπνευστος Άγιός μας Κοσμάς ο Αιτωλός προφήτευσε και είπε: «…Μη φοβάστε καθόλου και κανένα. Δώστε ό,τι σας ζητούν. Δώστε χαράτσια, χρήματα, πράγματα. Και το κορμί σας ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν. Δεν θα δώσετε μόνο την ψυχή σας και το Χριστό…»  Σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να αμαυρώσουν, να καταπιούν την πίστη και  το ηθικό του Έλληνα…  ήρθε η ώρα,   σύσσωμος ο Ελληνισμός  να διδάξει Δημοκρατία, να διδάξει Ελευθερία  και σύμφωνα με τον  μεγάλο Ηγέτη Χαρίλαο Τρικούπη,  θα πει ξανά ότι «Η Ελλάς  προώρισται  να ζήσει και θα ζήσει».           

      Κύριοι 300 της Βουλής, η γενιά που έρχεται και όσοι από αυτούς μείνουν στην Ελλάδα, δεν θα σας το συγχωρέσουν ποτέ αυτό που της κάνετε. 
    Η Ιστορία θα σας γράψει με τα ποιο μελανά γράμματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο