Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σφράγιση καταστημάτων στο δήμο Ξηρομέρου

Στη σφράγιση δύο καταστημάτων που στερούνταν άδεια λειτουργίας ή είχαν βεβαιωμένες παραβάσεις προχώρησε ο Δήμος  Ξηρομέρου, με απόφαση της αρμοδίου αντιδημάρχου Εμπορίου του Δήμου, Κας Ευθυμίας Καραπάνου-Κολοβού.




Ειδικότερα, στον Αστακό την επ αόριστον σφράγιση καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, γιατί η λειτουργία της επιχείρησής  δεν είναι νόμιμη αφού στερείται την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος. Η σφράγιση του καταστήματος αίρεται αυτοδίκαια με την υποβολή στην υπηρεσία πλήρους φακέλου δικαιολογητικών και τη χορήγηση άδειας.
Στις Φυτείες σε ολιγοήμερη σφράγιση, μετά από παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ΕΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ (3) συνολικά, των διατάξεων που ισχύουν κάθε φορά, για την κοινή ησυχία και την λειτουργία μουσικής

3 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια !!! κλειστε τωρα και τους μεγαλους που δεν τηρούν προϋποθέσεις , οικολογικου ενδιαφεροντως και οχι μονο ... ειπαμε ο νομος ισχύει για ολους ... η μαλον δεν ισχύει για καποιους που σπρωχνουν .... και κατασκευαζονται καποιοι νομοι ... οι νομοι ισχύουν θελω να πιστευω για ολους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι δημοι κλεινουν μετα απο επωνυμες καταγγελιες και αστυνομικες επιβεβαιωσεις και ενημερωση των δημων. μπορει και απο την υγειηνη της νομαρχιας. αυτη η νεα αντιδημαρχος ειναι μια απο τους 2-3 μονο πετυχημενους αιρετους που εχουμε. αυτο βλεπω και ξερω εγω και την υποστηριζω . το ποσες παρανομιες υπαρχουν ενας θεος ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν αντιλεγω ανώνυμε 10 Δεκεμβρίου 2013 - 12:27 π.μ., αλλα δυστιχως τοσα χρονια ετσι δουλευαν ... και αυτη η εποχη δεν ειναι οτι καλυτερο να κλεινουν μαγαζια , μιας και η αγορα εχει βυθιστει και τα περισσοτερα κλεινουν απο μονα τους . η νεα αντιδημαρχος καλα κανει και κανει την δουλεια της οπως πρεπει να την κανει , απλα να δουμε τα πραγμματα μεσα απο το πρισμα της κρισης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο