Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΣΤΑΚΟΥ!

200 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


       Μία ωραία εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές που βρέθηκαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο κλειστό Στάδιο του Αστακού, στην οποία συμμετείχαν Σύλλογοι από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και από τα Ιωάννινα. 
     Το αντικείμενο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος του Αστακού ήταν η παρουσίαση του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ως μέθοδος Αυτοάμυνας......


    Όπως είναι γνωστό, το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ πέραν από τη ραγδαία αγωνιστική του ανάπτυξη και την ανακήρυξή του ως Ολυμπιακό Άθλημα, έχει ως βάση του την Αυτοάμυνα και φυσικά μια φιλοσοφία που αποσκοπεί πέραν της σωματικής εκγύμνασης στην πνευματική εξύψωση και στην ολοκλήρωση του χαρακτήρα.
     Αυτό έδειξαν μεγάλοι αλλά και μικροί σε ηλικία αθλητές με τον καλύτερο τρόπο, αφού εκτέλεσαν πρακτικές αλλά και θεαματικές ασκήσεις αυτοάμυνας σε κλίμα σεβασμού, πειθαρχίας και άμιλλας, αφού όλοι οι αθλητές ανεξάρτητα σε ποιο σύλλογο άνηκαν χειροκροτούσαν αμφότερους τους διαγωνιζόμενους μετατρέποντας την εκδήλωση σε μια γιορτή.
      Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον δάσκαλο του Α.Σ. Αστακού κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο, στον Αστακιώτη επιχειρηματία ιδιοκτήτη της εταιρείας PROMHTEUS MARITIME ΠΑΝΤΑΖΗ Απόστολο για την πολύπλευρη βοήθεια που εξακολουθεί να προσφέρει στους Αθλητές του Συλλόγου.
      Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αστακού ευχαριστεί γονείς και θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως επίσης και τους φιλοξενούμενους Συλλόγους, οι οποίοι με τη στάση τους συνέβαλαν ώστε αυτή να γίνει σύμφωνα με τις αρχές του αθλήματος, δείχνοντας την παιδεία και τον πολιτισμό που καλλιεργείται στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
      Τους ευχαριστούμε επίσης, γιατί με την παρουσία και περιήγηση στην πόλη μας μετά τη λήξη της εκδήλωσης έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην όμορφη κυριακάτικη ημέρα στον Αστακό.










2 σχόλια:

  1. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτό το κλειστό γυμναστήριο έγινε το 1989 ,όταν ο Αστακός ήταν Κοινότητα και Πρόεδρος ο Παναγιώτης Στάικος. Πόσο μπροστά ήταν ο άνθρωπος.
    Μ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσαν οι πλακέτες. Άντε κι ανδριάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο