Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Άδικος και εμπαθής… ο Σολδάτος κατά Θόδωρου Στούπα

          Άδικος και εμπαθής… Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον Δήμαρχο Ακτίου – Βονίτσης ο οποίος στην αποχαιρετιστήρια εμφάνιση του στην Κατούνα, η οποία έγινε στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου φρόντισε να βγάλει όλη την χολή του στο πρόσωπο του ανεξάρτητου συμβούλου Θ. Στούπα! 
     Έδειξε λοιπόν ο κ. Σολδάτος πως είναι από αυτούς που Λοιδωρούν τον συνομιλητή τους, το γυρνάνε αμέσως επί προσωπικού και πριν δυνηθεί να τους προλάβει…επιτίθεται   με  απρέπειες,  ειρωνίες, προσβολές και χαρακτηρισμούς, στον καθένα θεσμικό . 
Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:......



       Ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης επιχείρησε ένα μίνι απολογισμό ο οποίος περιορίστηκε σε πολλά «θα», τα οποία προφανώς και θα υλοποιήσει στο τετράμηνο που απομένει! 
    Επειδή όμως το συμβούλιο συνεδρίαζε στην Κατούνα, είχε πολλά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και κάποια στιγμή έλαβε το λόγο ο Σύμβουλος της πλειοψηφίας αλλά ανεξάρτητος σήμερα Θ. Στούπας! Να σημειώσουμε εδώ ότι ο κ. Στούπας ήταν ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος της παράταξης Σολδάτου!  
      Ο πρώην Αντινομάρχης και Δημοτικός Σύμβουλος άσκησε δριμεία κριτική στην παράταξη Σολδάτου και την κατηγόρησε για αδράνεια και απραξία! 
    Μη αφήνοντας τον κ. Στούπα να ολοκληρώσει ο Δήμαρχος (με την ανοχή φυσικά του προέδρου) έπαιρνε το λόγο και με περίσσευμα αλαζονείας και ειρωνείας του ανταπαντούσε σε ό,τι διατύπωνε! 
    Κάποια στιγμή ο κ. Στούπας απευθυνόμενος στο Δήμαρχο του είπε «ας μείνατε στην ομάδα μας να βοηθήσετε στην ολοκλήρωση των έργων (σημειωτέον εδω έδειξε ότι παραδέχθηκε την απραξία ο Δήμαρχος) και βέβαια έλαβε την γενναία απάντηση του κ. Στούπα «Σε ποια ομάδα σε αυτή που απαξιώσατε και διαλύσατε;»! 
     Η απάντηση αυτή ενόχλησε τον κ. Δήμαρχο ο οποίος τον ρώτησε «Την απαξίωσα γιατί δεν έκανα εσάς Αντιδήμαρχο;»!  
     Σε αυτό το σημείο άναψαν τα αίματα ενώ αρκετοί παρευρισκόμενοι Δημότες εξοργίστηκαν με τα λεγόμενα του κ. Δημάρχου και  κάπου εκεί παρενέβη ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καταγής ο οποίος βλέποντας πως η συζήτηση ξέφευγε απαγόρευσε και στους δυο περαιτέρω αντεγκλήσεις!
   Συμπέρασμα;  Οδήγησε  τελικά την συζήτηση στην όξυνση και στο αδιέξοδο! 
     Ο Δήμαρχος προσπάθησε να απαξιώσει και να ρεζιλέψει μπροστά στα μάτια των κατοίκων  του χωριού του, τον πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο του ..μάλλον επειδή δεν πήγε με τα νερά του! 
     Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι ο Σολδάτος έχει αδικήσει τον κ. Στούπα, όταν δικαιωματικά έπρεπε να τον έχει τοποθετήσει σε θέση και πλέον είμαστε σίγουροι ότι κάποιο μεγάλο κόμπλεξ έχει απέναντι του!  Άλλη εξήγηση για αυτό δεν διαθέτουμε !!! Ο κ. Στούπας από την άλλη μετά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση φανταζόμαστε πως δικαιώθηκε για την επιλογή της ανεξαρτητοποίησης του, αφού ο Δήμαρχος έδειξε όλα τα συναισθήματα πάνω του!

      Εμείς επειδή παρακολουθήσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε να κάνουμε τις εξής διαπιστώσεις:
      Ο Δήμαρχος πήγε χθες στο παλιό Δήμο Μεδεώνος και αισθάνθηκε ανεπιθύμητος από την πρώτη στιγμή και ο τρόμος του φυσικά ήταν εμφανής, μπροστά στο πλήθος των δημοτών που περίμενε να τον «γιουχάρει» ιδίως για το θέμα των φουσκωμένων λογαριασμών της ΔΕΥΑ που παρέλαβαν πρόσφατα!  Κάπου λοιπόν έπρεπε να ξεσπάσει κι αυτός,  και ο Θ. Στούπας , τον οποίο ίσως θεωρούσε και υποκινητή της οργισμένης αντίδρασης των Δημοτών, να ήταν μια κάποια λύση!
     Ένας «ανύπαρκτος» κατά την προσωπική μας άποψη Δήμαρχος , πολιτικά εμπαθής που στηριζόμενος σε ελάχιστες πολιτικές μαριονέτες, ανεπιθύμητος πλέον στο χωριό  της Κατούνας  προσπάθησε εκλιπαρώντας και συνοδευόμενος από κουστωδία διαφόρων κλακαδόρων, να υπερνικήσει τον φόβο που τον διακατείχε, απ όσα δεν είχε πράξει για τον παλιό Δήμο Μεδεώνος!
      "Είναι λυπηρό πράγματι ο Δήμαρχος του τόπου σου, να έχει «ταλέντο» μόνο στις ύβρεις και τις συκοφαντίες, και τις προσβολές προσώπων, και στην έλλειψη σεβασμού προς πρώην συνεργάτες του αλλά και σε θεσμικούς παράγοντες" μας μετέφερε με νόημα δημότης στο πειθώριο της συνεδρίασης με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Σολδάτος για το θέμα! 
    Δεν σκέφτηκε για παράδειγμα ο κ. Σολάδτος όταν πρόσβαλλε χθες τον κ. Στούπα ότι οι περισσότεροι συγκεντρωμένοι Δημότες στην αίθουσα τον είχαν τιμήσει με την ψήφο τους; Μπορεί και να το σκέφτηκε αλλά η εμπάθεια του να ήταν τέτοια που υπερνίκησε την πολιτική σύνεση!
      Αντιλαμβάνομαι, αν και δεν δικαιολογώ, την εμπάθεια και τα συμπλέγματα μερικών. Εμπάθεια και συμπλέγματα που τους οδηγούν πολλές φορές ακόμη και σε πλήρη αμνησία!  
    Προφανώς αγνόησε με αφορμή τα όσα είπε απευθυνόμενος στον κ. Στούπα πως αν δεν ήταν αυτός, ίσως να μην ήταν στην θέση του Δημάρχου για να κοκορεύεται για τα έργα που «θα» έκανε , αν οι Δήμοι είχαν χρήματα!
       Δεν αναγνωρίζουμε πολιτική αξία καμία στον κ. Δήμαρχο και είμαστε σίγουροι πως αν δεν ήταν ο κ. Τάνταρος στη μέση (που είχε μίσος με τον Αποστολάκη), αν δε ήταν ο Θ Στούπας τον οποίο προσέβαλε δημόσια,  και πέντε – έξι ακόμα δεν θα ήταν Δήμαρχος Ακτίου ούτε στο πιο τρελό του όνειρο!
       Τον αφήνουμε στην πολιτική μοναξιά που αισθάνεται και τον παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών της περιοχής αλλά και των συνεργατών του, οι οποίοι ήδη μας καυτηρίασαν και στηλίτευσαν την χθεσινή του στάση και τα λεγόμενα του προς τον πρώτο Δημοτικό του Σύμβουλο που έτυχε να μην ταιριάξει στην πορεία μαζί του! 


Πηγή: http://www.paronetol.gr/

34 σχόλια:

  1. Χα χα χα την αληθεια ειπαι ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΙ ΤΟΥ ΛΑΚΙΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΛΑΚΙΑΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΧ ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΕΑ ΠΧ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ Ο ΟΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΛΙΚΑ ΝΕΑ Η ΚΑΡΙΩΛΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΟΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑκΟΜΗ ΠΟΝΑΕΙ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΧΟΝΕΨΕΤΟ ΣΥ ΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΟΥ ΧΩΝΕΨΕΤΟ Και Σου ρχεται και δευτερο εγκεφαλικο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΧΟΝΕΨΕΤΟ ΑΝΤΙΚΙΝΕΝΙΚΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΚΕΙ ΔΕΥΦΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΟΜΕΝΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ??????ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΦΟΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΣΑΣ ΠΟΝΑΗ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ,ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ,ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑ'Ι'Τ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ουσία είναι διαφορετική από αυτή που εμφανίζεται ως κόντρα του Σολδάτου με τον Στούπα.
    Έχει γίνει νεκρανάσταση άθλιων λαμογιών, που επί χρόνια οδήγησαν τον τόπο σ’ αυτή τη παρακμή, για να κάνουν το τελευταίο τους γιουρούσι, και έχοντας χέρι βοηθείας από καιροσκόπους, που εμφανίζονται για να κατοχυρώσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, βάλουν λέει κατά της κακής δημοτικής αρχής .
    Εγώ θα έλεγα, μακάρι να μπορούσαμε να την κάνουμε καλύτερη .
    Ομως με ποιους στο τιμόνι ?
    Μ’ αυτούς, που εκεί που έφτυναν τώρα γλύφουν ?
    Μ’ αυτούς, που ζούσαν από τις αρπαχτές και τώρα στενεύονται ?
    M’ αυτούς, που είναι ταγμένοι για κολαούζοι και οσφυοκάμπες των κυκλωμάτων ?
    Τώρα γιατί εκνευρίστηκε ο Στούπας από τη δήλωση του Σολδάτου.
    Αυτή δεν είναι η αλήθεια ? Αν το είχε κάνει Αντιδήμαρχο θα ήταν ανεξάρτητος ο Στούπας ?
    Mην τρελαθούμε λοιπόν. Οι αλήθειες πονάνε.
    Για το νερό τώρα, όλοι αυτοί που κατασπαταλούν το νερό, γίνανε λέει θύματα, και πληρώνουν 300 και 400 και θα θέλανε να πληρώνουν 35αρια όπως κατά το παρελθόν και αυτοί που δεν έχουν καθόλου νερό και πληρώνουν τα δικά τους !
    Σαν δεν ντρεπόμαστε και δεν συχενόμαστε --- λέω εγώ .
    Και να περιμένετε κύριοι να πάει μπροστά ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠΑΠΑ-ΡΟΥΝΑNEWS λέει ανέδειξε ο Αποστολάκης την ηγετική του φυσιογνωμία.
    MΕΓΑΛΗ
    Τώρα που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδιασμό ο κ. ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ, θα μετακομίσει. Να το ξέρουμε για να τον ψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΕΔΩ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΚΤΛ ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην κατουΝα θελβν τη ? Να μην πληρωνουν αν καταλαβα καλα πω μεγαλα χαλια η αλλοι γιατι πληρωνουν ειναι βλακες η κατι αλλο αντε ρε απκ κει αλλα με φυσικη ροη χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΧΩΝΕΨΕΤΩ ΤΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ ΧΑΜΙΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΥΨΚΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΝΩΝΟΚΟΤΑΤΟΣ ΠΡΟΦΚΛ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΩΧΟΡΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΑΙ ΑΑΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ 5 Δεκεμβρίου 2013 - 6:31 μ.μ.
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΔΟΡΩΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΔΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΠΙΣΗΣ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΙΔΕΩ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ! ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ''ΕΦΑΓΕΣ'' ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΟΒΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι έγινε ρε παιδιά πονάει η απαξίωση του Σολδάτου και του Θύμιου από τους πολίτες της Μεδεώνος. Αλήθεια τι έγινε με τις απειλές που εκτόξευσαν το 2010 κατα του Αποστολάκη για διερεύνηση της κακοδιαχείρισης του Δήμου Ανακτορίου; Τελικά πέρα από μελέτες και έργα δεν βρήκαν τίποτα για να στείλουν στον εισαγγελέα; Η περιμένουν να τα στείλουν μετά τις εκλογές του 2014. Μπορεί να μας πει ο Φερεντίνος πόσα χρηηματα σπαταλήθηκαν μέσα σε τρία χρόνια για να πληρώσουν τα χρέη του πρώην Δήμου Παλαίρου και για να καλύψουν διάφορες ανάγκες;;;; Κάτι μου λέει ότι ο Άγιος Βασίλης θα κάνει αποκαλύψεις που θα ταράξουν μέρος Δημοτικής ομάδας που κυβερνάει τον Δήμο……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Κ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟ 2005 ΜΕ 2006 ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 06' ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΤΡΙΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ( ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ Κ ΣΙΓΟΘΡΑ Ο σΟΛΔΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ!! ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΦΟΩΗΘΗΚΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ Κ ΙΣΩΣ Κ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΙΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠ ΑΡΧΗΣ?? ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ?? ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΥΤΗ ΚΡΥΒΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιός αποσιώπηση , μήπως ο κύριος Φερεντίνος; Μήπως για να κάνει τα ίδια ; Μήπως έκανε και χειρότερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιους Φερεντίνος ρε παιδιά . Το παιδί 3 χρόνια είναι Αντιδήμαρχος και το μόνο που έκανε ήταν να τάζει αριστερά και δεξιά. Τρία χρόνια ανύπαρκτος . Δεν δούλεψε για τον Δήμο δεν πρόσφερε τίποτα. Απλά κουράστηκε στην καρέκλα του Αντιδημάρχου και θέλει να απολαύσει στην θέση του Δημάρχου. Επίσης να τονίσω ότι άνθρωπος που πουλάει την ομάδας του (αυτή που τον στήριξε το 2010) δεν έχει μπέσα δεν είναι καθαρός ,απλά είναι απειλητικά φιλόδοξος ,άπληστος και για να πετύχει το στόχο του πατάει επί πτωμάτων. Γιαυτό η Ελλάδα πήγε πίσω και τραβάει αυτά που τραβάει τώρα, τέτοιοι άνθρωπο μας κυβερνούσαν.. Αυτή η κοππιά πολιτικών πεθαίνει , δεν θα την αναστήσουμε εμείς στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Ο κύριος Φερεντίνος θα πάει στο σπίτι του γιατί δεν είναι άξιος για να γίνει Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και meta ΞΥΠΝΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕΤ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΣΦΙΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΟΠΛΛΗΣ ΥΠΝΟΣ ΦΛΑΠΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2009 Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΗΡΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΗΡΩΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΟΤΑΝ Κ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΥΣΧΗΡΟ ΛΟΓΟ Ο Κ ΣΤΟΥΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΞΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΙΔΗΜΑΤΑΚΙΑ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΑΡΟΚΟΥΤΙΒΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΡΕΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ,ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΣΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ , ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΟΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕΡΑΦΗ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΤΥΧΑΙΟ? Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ(?) ΟΤΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Η ΤΟΝ ΣΤΟΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΝΕΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ)ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 220.000,00€ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΕ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ «ΛΑΙΚΙΣΤΗ» ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ , ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΜΙΛΑΩ) ΩΡΥΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΗΘΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΑΓΟΡΑ. ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 220.000,00€ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΕΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ . Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΑΦΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΡΙΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΕΙΠΑΜΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΧΕ 9 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΙΚΟΣΙ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΣΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΟΣΚ. Ο ΟΣΚ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΓΙΝΑ ΔΥΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΚ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ(ΕΝΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗ ΒΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ Η ΛΑΣΠΗ ΠΛΕΟΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΠΟΣΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑ!!!!!!! ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΛΕΥΚΑΙΤΕΣ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν το είχε κάνει Αντιδήμαρχο θα ήταν ανεξάρτητος ο Στούπας ? Δλδ, απέρριψε ένα καταξιωμένο Αντινομάρχη που δεν είχε κατηγορηθεί για τίποτε, και προτίμησε τον οδηγό του δασάρχη. Ε! Μη μου πείτε ότι έκανε τις καλλίτερες επιλογές για το καλό του Δήμου. Είχε υποσχεθεί ότι θα σεβαστεί τις επιλογές των ψηφοφόρων. Τις σεβάστηκε; Έτσι , για να κρίνουμε την αξία των υποσχέσεων και των λόγων του. Τώρα, μπροστά στο χάος που δημιούργησε στο χώρο του, ας έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του. Έστω και σήμερα , ο πολιτικός του βίος έληξε με επιλογή του. Εκτός κι αν ελπίζει να ανέβει κατηγορία. Φαντάζομαι είιναι αρκετά ε΄ξυπνος για να επιλέξει
    ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και μόνο η παραδοχή ότι το site περιέγραφε το Σολδάτο ως πετυχημένο δήμαρχο δείχνει την αντικειμενική ενημέρωση στα τρέχοντα. Παρακολουθώ το λίβελο κατά του Αποστολάκη, τα μνημόσυνα του δήμου αν τον αναλάβει, κάποιους απληροφόρητους που γράφουν ότι τους βολεύει , άλλους, οπαδούς του κ.Αποστολάκη να τον εξυμνούν, ο καθένας με την αγάπη του. Μα κανένας, κανένας δεν αναφέρεται σε έργα και ημέρες της νυν δημοτικής αρχής , για να τους υποστηρίξει. Είναι τυχαίο ; Ή δεν έχουν τίποτε να πουν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ε! Φτάνει πιά ο λαϊκισμός και το λιβάνισμα ! Χορτάσαμε πιά με υποσχέσεις και παραπληροφόρηση. Εξηγούμε : Ο εκλεκτός σας υποψήφιος και νυν αντιδήμαρχος κ. Φερεντίνος ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ . Βρέθηκε ξαφνικά προ μιας καθολικής αντίδρασης των Κατουνιωτών και προκειμένου να κερδίσει ψηφουλάκια , μετέθεσε το ήδη ψηφισθέν ζήτημα στο μέλλον. Γνωρίζει ότι για να αλλάξει η απόφαση , χρειάζεται νέα απόφαση του ΔΣ. Δλδ , να ξαναψηφίσουν οι ΔΣύμβουλοι αντίθετα σε αυτό που ήδη ψήφισαν. Τέτοια σοβαρότητα, τέτοια σοβαρή μελέτη, τόσος σοβαρός προβληματισμός για ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στη τοπική κοινωνία, την οποία μάλιστα δεν έλαβαν καθόλου υπόψιν όπως όφειλαν, πριν αποφασίσουν. Άντε τώρα να αξιολογήσεις αυριανούς υποψηφίους . Αυτούς που δημιουργούν με τις αποφάσεις τους εντάσεις, που δείχνουν ότι αποφασίζουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τις τοπικές κοινωνίες και με ευκολία , για λόγους ψηφοθηρικούς , παίρνουν τους λόγους τους – ψήφος τους – πίσω. Που υπόσχονται ότι θα ξανασυζητηθεί το θέμα. Άντε τώρα να πάρεις σοβαρά τέτοιους υποψηφίους. Λοιπόν, φερέφωνα παπαγαλάκια του κάθε επίδοξου σωτήρα. Έχουμε και κριτική άποψη αλλά και μνήμη. Θυμόμαστε τις προεκλογικές υποσχέσεις και τις μετεκλογικές πρακτικές τους. Αποδείχθηκαν λιγότεροι των προσδοκιών. Και θα κριθούν με βάση τα εργα τους . Από λόγια , χορτάσαμε.
    ΕΝΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ 70.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΤΑ 2.800.000 ΕΥΡΩ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ; ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΖΥΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ HORA PARADISO ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ HORA PARADISO. Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΖΟΣ.ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ HORA PARADISO ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΛΑΜΕ.... ΤΑΚΗΣ ΖΥΓΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ, ΚΟΥΤΙΒΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΝΤΑΡΟ...
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΥΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και το BARCODE στην παραλια ο Αποστολακης το εδωσε στον Σωζο και μαλιστα χωρις δημοπρασία! Για σοβαρευτείτε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για τα χρέη που άφησε ο αποστολάκης όμως κουβέντα έτσι; Όταν διαχειρίζεσαι δημόσιο χρήμα δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου και να αφήνεις εκατομμύρια χρεών στους επόμενους που θα διαχειριστούν το Δήμο! Και αφού μιλάς για εισαγγελείς πρέπει να σου πω ότι οι μηνύσεις που έκανε ο αποστολάκης εις βάρος κομποτιάτη και ζυγά έπεσαν στο κενό μιας και αθωώθηκαν οι κύριοι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ - ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ- ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΠ΄ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΩΪΣΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο Κ. ΣΟΛΔΑΤΟΣ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο