Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αναζητώντας συμμαχίες στο Ξηρόμερο....

           Η μη αλλαγή του εκλογικού νόμου αλλάζει τα δεδομένα. Πολλοί εν δυνάμει υποψήφιοι που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο στο Ξηρόμερο σίγουρα  τώρα το ξανασκέφτονται.
      Το παλιό σύστημα δεν τους ευνοεί. Απαιτεί συνδυασμούςμε πολλούς υποψήφιους (γύρω στους 100 στο Ξηρομερο) και άρα καλή  γνώση των Τοπικών Κοινωνιών και των μηχανισμών. Τι επιλογή έχουν λοιπόν; Η απάντηση είναι απλή. Συμμαχίες. Δηλαδή να ενταχθούν μαζί με την ομάδα τους, αν έχουν, σε κάποιον άλλο υποψήφιο ή να ζητήσουν συνεργασία για κοινή κάθοδο.........



       Ήδη τις προηγούμενες μέρες κάποιοι δήλωσαν ανοιχτά ότι αποσύρουν την υποψηφιότητα τους, και το βράδυ ακολούθησαν τραπεζώματα που φούντωσαν τις φήμες για συμμαχίες..
         Με την έλευση του νέου χρόνου θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Το  βέβαιο είναι ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι λιγότεροι από όσους αρχικά είχαν ακουστεί... 
       Γύρω στο Φεβρουάριο το πολιτικό σκηνικό στο Ξηρόμερο αναμένεται να πάρει φωτιά. Ας γνωρίζουν όμως κάποιοι που εμφανίζουν τον εαυτό τους ως σίγουρο δήμαρχο, ότι ένας κούκος, και μάλιστα ξένος, δεν φέρνει την Άνοιξη. 
  Στο θέμα όμως αυτό θα επανέλθουμε..    

Το τρίτο μάτι
http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

16 σχόλια:

  1. O Τριανταφυλακης αποχωρησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ( ΟΡΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΔΕΙΛΙΑΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦ ΕΝΟΣ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΣΥΜΜΜΑΧΙΩΝ. ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, ΕΙΝΑΙ ΤΟ << ΞΕΝΟΣ>>. ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΛΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ << ΞΕΝΟΙ>> Δ.Ι.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλίμονο αν οι συνεργασίες γίνονται μ΄αυτό το κριτήριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τριανταφυλακης εχει τη στηριξη της νεολαιας...το χετε παρει χαμπαρι ολοι αυτο και αρχισατε το λασποπολεμο....ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς 2.22
    Ποιας νεολαίας ακριβώς;
    Η νεολαία του ΔΞΗΡΟΜΕΡΟΥ μπορεί να τυρβάζει για πολλά πράγματα,αλλά η ενασχόληση της με τα κοινά είναι ίδια με του Τριανταφυλλακη ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ 11΄49 ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη βιάζεστε ακόμη για τους νέους και τον Τριανταφυλλάκη.. ακόμη δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
    ΟΙ ΑΡΧΕΣ,Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ
    ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΆ´´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. file 9/17 exeis apoluto dikio...esu ti proteineis dld na stiriksoume?atoma pou dokimastikan se sunaiterismous?kai apetuxan?atoma pou dokimastikan ksana se dimous kai apetuxan?as mhn krubomaste pisw apo to daxtylo mas..an itheles na swthei to katakaimeno xiromero tha fwnazes YPER TIS NEOLAIAS...tis politikes tis genias tou polutexneiou tis eidame...th staxth pou afise pisw tis tin murizoume....eleos loipon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί αυτά τα 5 φάρμακα και οι 3 ενέσεις να ταν που σώσαν την μάνα σου ή το παιδί σου!Υπάρχει κάποιος που επώνυμα μπορεί να αμβισβητήσει το λειτούργημα του γιατρού σε μια κοινωνία(γιατί το ανώνυμο μόνο κόμπλεξ δείχνει και τίποτα άλλο).Όσο για προσφορά ...είναι δεδομένη για αυτούς που ξενυχτούν με τα προβλήματα του απλού κόσμου.Και ναι το θράσος χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις κάποια στοιχεία ,που χωρίς να χουν μοχθήσει για τίποτα στην ζωή τους ,ζητούν καρέκλες και εξουσία.Αν οχι ο Τριανταφυλλάκης ,τότε ποιός;Aν όχι ένα νέο παιδί ,άφθαρτο ,με ενέργεια και όρεξη ,τότε ποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ..ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγα ρε παιδια τον υποψηφιο....εδω υπαρχουν τερατα πολιτικης τον γιατρουδακο θα στηριξετε? Σημειωστε ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ...ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΗΣ...ΛΙΒΑΝΗΣ(πω πωωω κολησε το PC δυο φορες ηδη)ΜΑΓΓΙΝΑΣ...και φυσικα τι αξια εχει ο γιατρουλης μπροστα σε μια ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ?

    Αυτοι εισαστε αυτοι σας αξιζουν!!
    Γιατρε τους χαλας την πιατσα καν την τωρα που μπορεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στάδιο 1ο: κάνω μια καλή φραγκάτη γνωριμία
    Στάδιο 2ο: στήνω ένα καλό αθλητικό σωματείο
    Στάδιο 3ο: συνδέω το λειτούργημά μου, που με φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο, με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, και έτσι κάνω μια καλή επένδυση του επαγγέλματός μου
    Στάδιο 4ο: αφού έχω εξασφαλίσει τα γερόντια και τους αφελείς, μέσω του αθλητικού σωματείου τζογάρω και στη νεολαία
    Στάδιο 5ο: είμαι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της νεολαίας και των αναξιοπαθούντων
    Στάδιο 6ο: ο δήμαρχος που χρειάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΗΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ,ΣΤΑΙΚΟΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ , ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
    1)ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΤΥΧΑΝ.
    2)ΒΓΗΚΑΝ ΓΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ.
    3)ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
    4)ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ?
    5)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ''ΗΓΕΤΩΝ''ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ -ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ @@ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΧΩΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο