Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Παρέμβαση Γαλούνη στην εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών

      Ο Ερωτόκριτος Γαλούνης, πρώην Δήμαρχος Αλυζίας, δημοτικός σύμβουλος και ο οποίος δήλωσε παρών στα δημαρχιακά δρώμενα, χαιρέτισε την εκδήλωση της Ένωσης Αστακηνών.  
     Ο Ερωτόκριτος Γαλούνης δεσμεύτηκε αφού είναι και πρόεδρος της Ένωσης αγροτικών Συν/σμων Ξηρομέρου ότι τα ελαστικά σύντομα θα μεταφερθούν από τη Τσαπουρνιά και τόνισε ότι δυστυχώς δεν έχει ολοκληρωθεί κανένα έργο στο Δήμο Ξηρομέρου και δεν έχει κατατεθεί καμιά μελέτη για το Δ΄ πακέτο στήριξης για ολοκληρωμένο έργο….
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…..



19 σχόλια:

  1. Ήρθαμε σε δημοτικό συμβούλιο 150 άτομα από τον Μύτικα για τις ιχθυοκαλλιέργειες και δεν πήρες καν τον λόγο σαν σύμβουλος Αλυζίας να μας πεις την γνώμη σου...
    Εμείς εδώ σε ξέρουμε καλά. Θα φροντίσουμε να μάθουν όλοι τα πεπραγμένα σου στον δήμο αλυζίας
    χρέη.. χρέη... χρέη... ακόμα πληρώνουν τα χρέη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφέρει συνεχεια τον δήμο ξηρομερου ως δημο αστακού. Παρελαβε λεει ως καυτή πατατα τα ελαστικα. Σιγα την καυτη. Τοσα χρονια δεν εκανε τιποτα. Επρεπε να ερθει το προσιο για να φυγουν. Με ποιανου λεφτα θα πληρωθεί το πρόστιμο? Απο τα μέλη ή απο αυτους που αποφασισαν να ερθουν? ΠΡογραμμα για ΕΣΠΑ σταλθηκε από τον Δήμο. Δεν τα λεει καλα στο βιντεο. Αλλα δεν ηταν εκει καποιος που ξερει απο τετοια κολπα να τα πει καλα στον κυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ,....ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ??ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ??? ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ??? ΑΛΑΖΟΝΙΑ?? ΤΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ; Η' ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΜΑΘΕ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΟΦΥΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα μου αρεσε το βίντεο με τα 5 νέα παιδιά. Φρεσκάδα, γνώση, ορθολογισμός, πραγματιστές και όλα αυτά με φαντασία στην εξουσία. Και διάθεση για συνεργασία. Τώρα κάτι τύποι σαν τον Γαλούνη κακώς συνεχίζουν να μας απασχολούν. Έχει καταστρέψει κάθε ελπίδα του έρμου Δήμου Αλυζίας. Ο άνθρωπος που τόλμησε και είπε σε Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες είναι ο μοναδικός αναπτυξιακός προορισμός του Δήμου Ξηρομέρου. Και δεν βρέθηκε ένας να του δώσει μια κλωτσιά. Πάρτε το χαμπάρι εκεί στον Αστακό. Όσο αντίπαλος του κάθε υποψηφίου είναι ο Γαλούνης, τόσο η Αλυζία θα εκλέγει Δήμαρχο τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο 25 χρονων ειμαι στα κοινα.
    Το ξερουμε κυριε.επαγγελματιας κομματικος, πασοκ καιξερο ψωμι. Μετρο, οτε, βερελης, κοσμοτε, αχελωος τι βι.ξερουμε την δραση σου.
    Μας χρεωσες και θες να μας ξαναρθεις.
    Θα σου απαντησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να βγει ο γαλουνης γιατι μόνο αυτος θα κοιτάξει και τα χωριά γιατι οι άλλοι μας έχουν γραμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΣ..ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΗΘΙΚΟ ΜΥΑΛΟ...ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΛΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ...ΙΔΕΕΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι ο μόνος δήμαρχος που έκανε έργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο χωριο του δεν πηγε νερο τι εργα μας λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο οτι φαίνεται δε θα εχει αντίπαλο ο γαλουνης μόνος του θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γαλούνης έχει το θάρρος να βγει μπροστά μα μιλήσει οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που ήτανε και οχι απο την συγκεκριμένη απόντες παντού.
    Οσο για τα παιδιά είναι απιδιά και τα βλέπουν διαφορετικά οτι ολα είναι εύκολα αλλά δυστυχώς τα πραγματα είναι δύσκολα.
    Συγχαρητήρια στον κύριο Γαλούνη που βγήκε μπροστά και μίλησε και έδωσε απαντήσεις σε κάποια θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KOYΪZ
    1.ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ,ΤΑΜΕΙΟ;
    2.ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΟΦΙΤΑ-ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ;

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΊ ΚΑΛΑ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ .
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο οτι δείχνουν τα πράγματα Γαλουνη εσύ θα εισαι ο επόμενος δήμαρχος και ασε τους αντιπάλους σου να λένε οτι θέλουν. Λογικό ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΥΧΑΙΡΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιος βγήκε μπροστά ρε παιδιά; Εδώ καλέστηκαν και παραβρέθηκαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλυζίας στην κανδήλα για να μιλήσουμε για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί την περιοχή μας και δεν πάτησε. Στο δημοτικό συμβούλιο για το ίδιο θέμα έπαθε αφωνία; Ποιος βγήκε μπροστά;
    Ο άνθρωπος είναι όπως το λέει στην ομιλία του, από 25 χρονών στην αυτοδιοίκηση. Δεν σας είπε βέβαια ότι από 25 χρονών κομματικός πασοκ, με ρουσφέτια, με εξυπηρετήσεις. Με λίγα λόγια να μην το κουράζω το βαθύ πασοκ.
    Στην αλυζία άφησε φέσια που αν ανατρέξετε στους προυπολογισμούς του δήμου μας ακόμα αυτά πληρώνουμε.
    Ο δήμος αλυζίας είχε μακράν τα περισσότερα χρέη. Το επιμύθιο;
    Από την θητεία του μόνο ένας ευνοήθηκε...
    Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλήθεια ,από όλους αυτούς που γράφετε οτι ο Γαλούνης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος, το πιστεύει κανείς;;;;;Μάλλον,ονειρεύεστε!Ο άνθρωπος δυστυχώς για κάποιους από εσάς και ευτυχώς για όλους εμάς δεν κάνει...Ένας λαγός είναι που θα τον φάει η αλεπού!Περαστικά σας με τις υγείες σας...Εκτός από να ξεπουλήσει ότι βρήκε στην Ένωση ,να τσεπώσει την"νόμιμη" προμήθεια από τη συναλλαγή και να αδειάζει τα προβληματικά ταμεία της Ενώσεως με οδοιπορικά και πληρωμή τηλεφώνων πέστε μας τι έκανε για τον α΄γενη τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας (αν εξαιρέσεις οτι βόλεψε τους λίγους δικούς του και απείλησε με τον τρόπο του κάποιους άλλους...) ;Οι συμπεριφορές του και οι τάσεις του είναι γνωστές...Εξάλλου ,όλοι εσείς που στηρίζετε τον εν λόγω κύριο που είστε,γιατί ο κόσμος έξω φωνάζει...ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μου έκανε εντύπωση η τοποθέτηση του για το νερό στον Αστακό όπου κατηγόρησε την δημοτική αρχή. Επίσης στην παρατήρηση από τον νεαρό απάντησε εγώ αντιπολίτευση είμαι δεν διοικώ.
    Πραγματικά ο άνθρωπος έχει το ψέμα στο αίμα του.
    Κύριε Γαλούνη επί πόσες θητείες κοινοτάρχης αρχοντοχωρίου και επί δύο θητείες δήμαρχος αλυζίας δεν διοικούσατε; Τι είναι αυτά που λέτε; Από παρθενογέννηση ήρθατε;
    Ο κύριος λοιπόν που σας παρουσιάστηκε λευκή περιστερά τι έκανε για το νερό του αρχοντοχωρίου; Για την γεννετηρά του μιλάμε. Αν ο Αστακός υποφέρει μία αυτοί στο αρχοντοχώρι υποφέρουν δέκα.
    Κύριε Γαλούνη δυστυχώς για εσάς είστε γνωστός, όπως και τα έργα σας. Και έχετε διοικήσει και έχετε διαχειριστεί πολύ χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο