Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Προς το καθεστώς του Δήμου (Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και «λοιπούς συγγενείς»)

         Όλοι γνωρίζουν, στα τόσα χρόνια ενασχόλησής μας  με τα κοινά, δύο πράγματα,  εκτός των άλλων:
1.-ότι οι αντιπαραθέσεις μας με πρόσωπα και θεσμούς κινούνταν πάντα σε πολιτικό πεδίο και δεν είχαν προσωπικά κίνητρα. Δε χτυπήσαμε κανέναν κάτω από τη ζώνη και διαχωρίσαμε απολύτως τη δημόσια από την ιδιωτική σφαίρα. Πολλοί μάλιστα με τους οποίους βρεθήκαμε σε αντιπαράθεση μας ήταν σε προσωπικό επίπεδο συμπαθείς.
2.-έχουμε χεσμένες τις απειλές θεσμών και παραγόντων..........



     Στο εξής οποιαδήποτε επίθεση και απειλή εναντίον οποιουδήποτε πολίτη θα εκλαμβάνεται από μας ως επίθεση εναντίον όλων των πολιτών. Η απειλή εναντίον οποιουδήποτε μέλους της Κίνησης Πολιτών θα εκλαμβάνεται ως απειλή εναντίον της Κίνησης.
       Για την αστεία απειλή εναντίον του μέλους μας Παναγιώτη Χολή παρακαλούμε το δημαρχιακό καθεστώς να την υλοποιήσει και να προχωρήσει σε μήνυση.

Υ.Γ. Τα μυρμήγκια πριν ψοφήσουν βγάζουν φτερά. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι πουλάκια.


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

11 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ! Κάτι αλλάζει επιτέλους στο Ξηρόμερο. Η πίκρα όμως παραμένει, ήταν ανάγκη να πιάσουμε πάτο για να συμβεί αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ???
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ/...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ? ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ....ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μηπωσ σας εχει χεσμενους ο κοσμακης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξηρόμερο έχει πιάσει πάτο φίλε μου απλά δε το κατάλαβες. Αν εξακολουθούν οι πολλοι ξηρομερίτες να θέλουν αφέντη , ας τον έχουν αυτοί και ας μένουν ξοπίσω τους λίγοι ανιδιοτελείς.Γύρνα πλευρό και ίσως το συνειδητοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΓΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΤΟΥς ΕΥΝΟΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΞΑΜΟΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί της Κίνησης Πολιτών σας χαιρετώ. Έχουμε συνεργασθεί για το ζήτημα στο Πλατυγιάλι μέσα σε ένα άριστο και φιλικότατο πλαίσιο και δεν περίμενα να τσουβαλιάζετε τους πάντες και τα πάντα στη κριτική σας.

    ΤΗ 18 Ιουλίου είχατε γράψει εδώ στο Ξηρόμερο News, πέρα των άλλων.... "Απ’ το δημαρχείο, ως κέντρο εξουσίας, ξεκινάει ένας πολυπλόκαμος μηχανισμός διαπλοκής εμμίσθων, εξαγορασμένων, εργολάβων κι υπεργολάβων, ευνοούμενων κτλ. Μια ευρύχωρη «Αυλή» που περιλαμβάνει και μεγάλα «μαγαζιά» - επιχειρηματικά συμφέροντα, που ελέγχουν διά της προσφοράς και της υπόσχεσης εργασίας συνειδήσεις και ψήφους.
    Και ως γνωστόν απ΄ τις «Αυλές» δε λείπουν ούτε οι αυλοκόλακες ούτε οι γελωτοποιοί. Αυτός ο πολυπλόκαμος μηχανισμός εξαρθρώνεται σε δυο επίπεδα."

    Τώρα γράφετε προς το "καθεστώς" του Δήμου Δήμαρχο και Αντιδημάρχους ... και αναφέρεστε πιο κάτω.... "ότι οι αντιπαραθέσεις μας με πρόσωπα και θεσμούς κινούνταν πάντα σε πολιτικό πεδίο και δεν είχαν προσωπικά κίνητρα. Δε χτυπήσαμε κανέναν κάτω από τη ζώνη και διαχωρίσαμε απολύτως τη δημόσια από την ιδιωτική σφαίρα. Πολλοί μάλιστα με τους οποίους βρεθήκαμε σε αντιπαράθεση μας ήταν σε προσωπικό επίπεδο συμπαθείς."

    Όπως βλέπετε το παρόν δημοσίευμα με αυτό της 18 Ιουλίου αντιφάσκει, τουλάχιστον όσο αφορά εμένα και το αν χτυπάτε κάτω από τη μέση κλπ. Σας δηλώνω (αν και δεν το έχω ανάγκη) ότι δεν συμμετέχω σε κανένα πολυπλόκαμο μηχανισμό διαπλοκής εμμμίσθων κτλ... και δεν νοιώθω ότι εκπληρώνω τα καθήκοντά μου σε καθεστωτικό περιβάλλον.Λάθη και παραλείψεις κάνω.Τη δε εργασία μου την κάνω πάνω και όχι κάτω από το τραπέζι. Το ύφος της γραφής σας με εκπλήσει ως εκλεγμένο από τον λαό αιρετό και ως άνθρωπο που πιστεύει στις αξίες της Δημοκρατίας της ισονομίας και της ισοπολιτείας.Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στη καλή συνεργασία μας για το καλό των Δημοτών του Ξηρομέρου, σε όποιο ζήτημα ήθελε αν επιλυθεί και εύχομαι το ίδιο και από εσάς.Ευθυμία Κολοβού Αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο