Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

      Με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών Ξηρομέρου, διοργανώνεται συνάντηση-συζήτηση, γύρω από  ζητήματα που αφορούν το χωριό Μαχαιράς.
   Η συζήτηση έχει προγραμματιστεί για αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 15-9-2013 το απόγευμα, στην πλατεία. 
ΝΑ  ΕΙΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΕΚΕΙ!


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Κ.Π.Ξ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ Τ. Κ. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

  Αύριο Κυριακή 15 / 09 / 2013 στις 7 το απόγευμα σας προσκαλούμε να έρθετε στην πλατεία του χωριού, όπου η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ διοργανώνει συζήτηση με θέματα:
    -Το πρόβλημα του νερού
    -Το πρόβλημα με τα φθαρμένα ελαστικά στην Τσαπουρνιά
   -Τα προβλήματα υποδομών και προοπτικής του χωριού


      Στην συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος κ Ν. Τριάντης, οι πρώην κοινοτάρχες κ Κουτρουμάνος Τ. και Τζακώστας Π., ο συμπολίτης μας κ. Τσαπαρέλης Κων/νος, εκπρόσωποι των συνδυασμών του: Δημάρχου κ. Σαμαρά, του Κ. Λύτρα, του κ. Βότση, του κ. Γαλούνη (ο οποίος θα διεκδικήσει την δημαρχία στις προσεχείς εκλογές) και ο επικεφαλής της Κ.Π. Ξηρομέρου και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γεωργαλής Ηλίας.

     Η παρουσία σας είναι απαραίτητη γιατί μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άποψη σας, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας για τα προβλήματα του χωριού.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας.

Σας ευχαριστούμε
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

13 σχόλια:

  1. Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΧΑΙΡΑΣ (Τ.Κ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ (Δ.Ε), ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (Δ.Δ). ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ Η ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ 632
      ΝΑ ΞΑΝΑΚΗΦΙΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΕΡΙΣΤΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΩΣ ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΤΕ??? ΑΡΓΗΧΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΛΥΤΡΑΣ?? ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?? ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ;;;; Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ;;; ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΤΕ? ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΤΕ;;; ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΦΡΑΙΜΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΕΙΤΕ;;; ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
      1)ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ
      2)ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΠΙΣΗΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση η συζήτηση είναι ανοιχτή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συμμετάσχει όποιος το επιθυμεί για να εκφράσει τις απόψεις του και βέβαια θα δηλώσει και την ιδιότητα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Γαλουνης ισως να καλειται ως προεδρος της ενωσης αγροτικων συλλογων λογω και του θεματος με τα ελαστικα.Ισως δωσει μια απαντηση,Παντως πιστευω οτι θα ειναι μια καλη συζητηση,η πρωτη μετα απο πολλα χρονια και μπραβο στην κινηση ,αρκει να το συνεχισει και στα αλλα χωρια . Ο διαλογος λειπει απο τον τοπο μας ,και τον χρειαζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ...Τ.Κ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ?ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ Τ.Κ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Δ.Δ ΜΑΧΑΙΡΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΠΡΟΟΔΕΥΕΤΕ. ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μετά απο 3 χρόνια ξύπνησε και η κίνηση πολιτών για να δώσει λύση στα προβλήματα που ήταν κριμένοι όλοι αυτοί οι τύποι; η ψευτοκουλτουριάρηδες, κριμένοι στην έδρα του Δήμου και ξαφνικά θυμήθηκαν την Μαχαιρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ 12.48
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΆΣΑΙ
      ΟΤΑΝ ΚΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο