Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Χάρης Δούκας από τη Βόνιτσα: Tο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να υπερασπιστεί τις αρχές, τις αξίες του, και την κοινωνία (Video – Photos)



       Ομιλία σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας απηύθυνε σήμερα (Σάββατο -13/7/2024), το απόγευμα   ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

Ο κ. Δούκας εξέφρασε τη διαφωνία του με την τρέχουσα ηγεσία του κόμματος και αναφέρθηκε σε θέματα για τα οποία – κατά τη γνώμη του – το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ξεκάθαρη θέση, όπως ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, η δημόσια και δωρεάν παιδεία σε αντίθεση με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η προστασία του ΕΣΥ απέναντι στην ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Ο κ. Δούκας τόνισε ότι υπήρξε σύγχυση στα θέματα αυτά, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Γίναμε αχταρμάς και μπερδευτήκαμε”. Υπογράμμισε την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να διαλέξει στρατόπεδο και να προχωρήσει σε συγκρούσεις με τα κατεστημένα συμφέροντα υπερασπιζόμενο τις αρχές και τις αξίες του, αλλά και την κοινωνία.

Ασκώντας κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι σε 2,5 χρόνια η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδρίασε μόλις 4 φορές.

Ο κ. Δούκας απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι “δεν μας ενώνει τίποτα, δεν έχουμε τίποτα κοινό” καθώς “η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα” που βρίσκονται μακριά από την ιδεολογία και τις αρχές του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ούτε “δεκανίκι της ΝΔ”, ούτε “συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”, υποσχόμενος να δώσει ρόλο και λόγο στα μέλη του κόμματος.

Καταλήγοντας, ο Χάρης Δούκας κάλεσε τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή του κόμματος είναι απαραίτητη για την αλλαγή της χώρας. Προώθησε μια “ατζέντα πολιτικής και σύγκρουσης” και τόνισε την ανάγκη για σαφείς θέσεις και δράσεις που θα αντιπαλέψουν τα κατεστημένα συμφέροντα και θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας και των πολιτών.


 
 








 πηγή: agriniodaily.gr

 

 

 

11 σχόλια:

  1. Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ούτε “δεκανίκι της ΝΔ”, ούτε “συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ . ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΧ Ο ΚΑΘΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΣΗ ΘΑ ΠΑΡΗ 50%ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολο το κιναλ παρον ενωμενο δυνατο . . μονο ο απο μετεγγραφη γαπ ελειπε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα άχρηστα που ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ γραμμένα περυσι τα πήγε ο Κάρι να υποδεχτούν τον Δούκα. 28 ψήφους θα πάρει στη Βονιτσα ο Δούκας θυμηθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημασία έχει , αν την επόμενη των εκλογών θα είσαι, αν είσαι ΠΑΣΟΚ κ. 4.32μ.μ, με αυτόν που θα εκλέξει ο κόσμος. Εφόσον σήμερα είναι 7 υποψήφιοι , πάμε 2η Κυριακή
      και κάποιος θα βγει πρόεδρος. Εσύ θα είσαι με αυτόν ; εγώ , ναι θα είμαι.

      Διαγραφή
  4. Ο καρυολης. Πρώτα συνοστηζωνταν. Με. Τους. Δεξιούς. Βλέπε. Καραγκουνη. Μητσοτάκη. Τώρα. Θυμήθηκε. Ότι. Είναι. ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστήθηκαν κ όι πεθαμένοι χθές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι γουρλιδες μαζί πάει κ αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων και της πολεοδομιας κάνουν ότι είναι δυνατόν για να υπερασπιστουν τις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι το ίδιο κ. 6.54μ.μ . Επειδή βρέθηκαν 2 επίορκοι , δεν μπορούμε να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους τους υπαλλήλους. Ο Δήμος Αθηναίων έχει κοντά στους 4000 εργαζόμενους. Βρέθηκαν 2 επίορκοι και βάζεις στο ίδιον παρονομαστή ΟΛΟΥΣ τους υπαλλήλους ? Μήπως έχεις μεγάλη εμπάθεια για τους υπαλλήλους ?

      Διαγραφή
    2. να ήταν μόνο 2 θα ηταν καλα

      Διαγραφή
  8. Δεν χρειαζόμαστε μεσαίες ρε χρειαζόμαστε κάποιον που να πίστευει στις αρχές και αξίες του μεγάλου ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και αυτός είναι ο κατρινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο