Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Γίνε και εσύ μέρος της ιστορίας του "ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ"


 

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ                                               ΒΟΝΙΤΣΑ 17/07/2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ…………………….

            Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ μετά την επικοινωνία και την διαβεβαίωση από την Ε.Π.Ο. ότι σύλλογος που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπορεί να προσθέσει χορηγό στην επωνυμία του συλλόγου, είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι αναζητεί τον ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-25....

            Γίνε και εσύ μέρος της ιστορίας του "ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ". Γίνε συνοδοιπόρος μας. Βάλε το όνομα της επιχείρησης σου δίπλα στο όνομα του συλλόγου μας. Γίνε ένα με τον σύλλογο μας στο νέο πρωτάθλημα. Ακολούθησε τον σύλλογο μας παντού. Ενίσχυσε τον στους αγώνες του. Γίνε ενεργό μέλος της ΟΜΑΔΑΣ που αγαπάς.

            Καλούμε τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής μας για άλλη μια χρονιά να σταθούν δίπλα στον ιστορικό σύλλογο που συνεχίζει να γράφει Ιστορία. Σε μια ιδιαίτερη χρονιά που βρίσκει τον σύλλογο μας στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.

            Η χορηγία προς τον σύλλογο θα προσφέρει στην επιχείρηση σου ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και προβολής αυτής σε ένα ευρύ κοινό όχι μόνο της περιοχής μας, αλλά και σε περιοχές όλης της Βορειοδυτικής Ελλάδος καθώς και μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλη την χώρα. Η επιχείρηση σου και εσύ θα γίνεται αποδέκτες των προνομίων που προσφέρει ο σύλλογος μας στον Χρυσό Χορηγό του.

Ως νέο ΔΣ του συλλόγου φιλοδοξία μας είναι να προχωρήσουμε μαζί για την νέα χρονιά απολαμβάνοντας και οι δύο πλευρές επιτυχίες, μεγάλες στιγμές και νέες σημαντικές διακρίσεις. 

ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

         ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ Θ.                          ΜΑΙΔΑΣ Σ.                                        

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο