Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ: Συλλυπητήρια επιστολή για το χαμό του σ. Αποστόλη Κομπλίτση....

 


Η Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ με θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον σύντροφο Απόστολο (Τόλια) Κομπλίτση , που έφυγε χθες (16/07/2024) από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με την ασθένεια , η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα....

Ο Αποστόλης, από μικρός ακόμη, όταν πρωτοβγήκε στην αγορά εργασίας, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της δουλειάς του, πρωτοστατώντας στην Πειραϊκή-Πατραϊκή  για εργασιακά ζητήματα, συνθήκες εργασίας, αυξήσεις κλπ, μέσα από το εργατικό σωματείο, πάντα μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Την ίδια περίοδο γνωρίζει καλά το τι θα πει φτώχεια, ανθρώπινη εκμετάλλευση, και εντάσσεται στις γραμμές του ΚΚΕ, αναπτύσσοντας πλούσια προσφορά και δράση, αλλά και με τις δικές του ιδιαίτερες απόψεις. Άνθρωπος που «ψαχνόταν», επιζητώντας ένα καλύτερο αύριο για αυτόν, την οικογένειά του, τον συνάνθρωπό του, πάλευε για την ανατροπή του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος.

Ταυτόχρονα, και χωρίς να τσιγκουνευτεί ποτέ κόπο και χρόνο, αφιέρωνε ολόκληρη τη ζωή του στα πολιτιστικά τόσο της Μπαμπίνης, της ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων Ξηρομέρου, όσο και της περιοχής που έμενε στην Αθήνα, μέσα από θέσεις Δ.Σ.

Όλοι θα τον θυμούνται και θα έχουν έναν καλό λόγο να πουν, ειδικά για τη σημαντική του συμβολή με τα κείμενά του, το καυστικό και αιχμηρό ύφος, για τη σάτιρά του. 

Σύντροφε «Ακαρνάνα», σε αποχαιρετάμε και σου δηλώνουμε πως θα σε έχουμε –ενώ θα λείπεις- δίπλα μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να καλύψουμε τα κενά που μας αφήνεις.

Θα είμαστε δίπλα στη σύζυγό σου, Ντίνα, τις κόρες σου, Κατερίνα και Χριστίνα, στο γαμπρό σου, Θανάση, και στην εγγονούλα σου, να τους δίνουμε κουράγιο και δύναμη.

Καλό ταξίδι σύντροφε,

ΚΟΒ Ξηρομέρου ΚΚΕ

17/07/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο