Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

«Έφυγε» ο γνωστός και αγαπητός εστιάτορας, Δημήτρης Βλάχος από την Αμφιλοχία.


       H τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Βλάχου, γνωστού και αγαπητού εστιάτορα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου σε ηλικία 67 ετών.

Μετά από μια γενναία, αλλά σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ο Δημήτρης άφησε πίσω του μια κληρονομιά γεμάτη αγάπη, αφοσίωση και γεύσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Ο Τάκης ή Γκούτζος, όπως ήταν γνωστός σε όλους, αποτέλεσε μια σταθερή παρουσία στο κέντρο της Αμφιλοχίας. Το πατροπαράδοτο οινομαγειρείο του ήταν σημείο συνάντησης για φίλους και περαστικούς, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετικά εδέσματα αλλά και μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Οι συνταγές του, εμπνευσμένες από την παράδοση και την αγάπη του για τη μαγειρική, κέρδισαν την καρδιά όσων είχαν την τύχη να τις γευτούν.

Η προσωπικότητα του Δημήτρη, γεμάτη καλοσύνη και ευγένεια, τον έκανε αγαπητό σε όλους όσους τον γνώρισαν. Πάντα με ένα χαμόγελο, ήταν έτοιμος να βοηθήσει και να προσφέρει, δημιουργώντας έτσι ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Σάββατο, στις 10:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας.

Πηγή: e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο