Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Θέρμο: Ξηλώνεται προβληματικό τμήμα ασφάλτου στο κέντρο της πόλης.

 
    Μετά από εκτενή έρευνα και την έκθεση των πραγματογνωμόνων που έχει ορίσει το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, αποδείχτηκε προβληματικό το τμήμα της νέας ασφάλτου στο κέντρο του Θέρμου.
Συγκεκριμένα, τμήμα του οδικού δικτύου στο οποίο πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης πρόσφατα και περιλαμβάνει μέρος των οδών ”Αγίου Κοσμά του Αιτωλού” και ”Χαριλάου Τρικούπη”, έχει διαπιστωθεί ότι παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του οδικού δικτύου της πόλης, αποτέλεσε αντικείμενο προσφυγής από τον Δήμο Θέρμου, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Η έκθεση των ειδικών ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν στην επιφάνεια της ασφάλτου, τα οποία ενδέχεται να προκύπτουν από ακατάλληλα υλικά ή ανεπαρκή τοποθέτηση του τάπητα.

Η ανάγκη αντικατάστασης αυτού του τμήματος με νέα τάπητα είναι επιτακτική, καθώς η υπάρχουσα άσφαλτος έχει αποδειχθεί ελαττωματική και μη ασφαλής για τους χρήστες του δρόμου.

Η νέα τάπητα θα πρέπει να πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια ανθεκτικότητας και ασφάλειας, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία και η ασφάλεια των πολιτών.

Ο Δήμος Θέρμου βρίσκεται ήδη σε διαδικασία σχεδιασμού και προγραμματισμού της αντικατάστασης της προβληματικής ασφάλτου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για να διασφαλίσει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με την απαιτούμενη ποιότητα και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

6 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ.......ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατεβα σε παρακαλω να δεις και στο ξηρομερο αστακος βασιλοπουλο το δρομο και θα μας πεις την γνωμη σου προοδευτικε δημαρχε των εργων....να δεις σε τι χαλι μαυρο ειμαστε.....και δεν κουνιεται κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  3. Το ξηρομερο ενω εχει πολυ ωραιο φυσικο καλος εχει μεινει αναξιοποιητο. Φροντισαν ομως μερικοι προεδροι Τ.Δ. να αξιοποιησουν τις επιχειρησεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΩΑ.......ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ........ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,,,,,,,

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο