Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Σημαντική συνάντηση στο Δημαρχείο Ξηρομέρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσακιώρη.

 


     Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με τη συμμετοχή αρμοδίων Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Με ανάρτησή του ο κ. Κατσακιώρης Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, με καθήκοντα Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, μας κάνει γνωστή τη συνάντηση, στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου, με το Δήμαρχο Ξηρομέρου, κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Πολύζος και κ. Χρόνης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ρεγκούτας, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαμπούρης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου αλλά και γενικότερα θέματα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Νίκος Κατσακιώρης, είναι γνώστης της Δυτικής Ελλάδας και της Αιτωλοακαρνανίας αφού επί πολλά έτη και μέχρι πρότινος ήταν ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Γεγονός είναι ότι το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας αποτελεί τη ραχοκοκαλιά ενός αποτελεσματικού και πλήρως λειτουργικού συστήματος διοίκησης, που διευκολύνει την ποιότητα ζωής των Δημοτών. 

 

1 σχόλιο:

  1. Πολλές συναντήσεις πολλές συζητήσεις πολλές φωτογραφίες και απο τηγανίτα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο