Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τα συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου στο Αρχοντοχώρι.




πηγη  
Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

Ξεκινώντας από την παλιόβαρκα και τους παράδρομους πριν εφτά ημέρες με το τρακτέρ του Δήμου Κόβοντας χόρτα και θάμνους .......

Φτάσαμε στο κέντρο του χωριού . Εκεί με τη συνδρομή του συνεργείουκαθαριότητας του Δήμου κόψαμε χόρτα χαμηλά κλαδιά και Σκουπίσαμε όλους τους δρόμους στην περιοχή Χειμάρρα. Το τρακτέρ του Δήμου συνέχισε και προς τα ανατολικά του χωριού προς το χωριό Αετός καθαρίζοντας Το δρόμο από τους θάμνους και τα δέντρα που Εμπόδιζαν την κυκλοφορία . Επίσης το συνεργείο με τους ηλεκτρολόγους και το γερανοφόρο όχημα άλλαξε λάμπες στην παλιόβαρκα ,Δεργοβίτσα Και στο κέντρο του χωριού. Ευχαριστούμε το δήμαρχο Ξηρομέρου τους εμπλεκόμενους αντιδημάρχους και τους φιλότιμους εργάτες Και κρατάμε την υπόσχεση για ολοκλήρωση των εργασιών πηγαίνοντας  Στην άλλη πλευρά του χωριού στον Άγιο Δημήτριο ,κάμπο και Δεργοβίτσα Για κόψιμο των δέντρων με όχημα για τα πιο ψηλά κλαδιά.
























































































5 σχόλια:

  1. Μπράβο στο Δήμο Ξηρομέρου Και το καινούργιο που είδαμε ,μουσαμάς Στα αυτοκίνητα Για τα πετραδάκια που πετιούνται από το Χλωρό κοπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα απο οχτω μηνες ειδαμε συνεργειο στο χωριο μας ντροπη δρομοι χαλια καθαριοτητα μηδεν παρακαλω να ανεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσα βλέπει η πεθερά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην γκρινιάζετε
    Τον Νοέμβρη θα έρθουν να μαζέψουν και τις ελιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο