Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Η παρατεταμένη φετινή ανομβρία έχει επηρεάσει πηγές και γεωτρήσεις. Οδηγίες προς τους δημότες και επισκέπτες. Όχι στην σπατάλη του πολύτιμου αγαθού του νερού.

dimos xiromeroy oxi sti spatali neroy 20 ioyn 2024

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
    Θέλουμε να εφιστήσουμε προς τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρoυ, την προσοχή στην κατανάλωση του πολύτιμου αγαθού του νερού, ειδικά την τρέχουσα περίοδο που διανύουμε.
Καταναλώνουμε το νερό με σύνεση. ΟΧΙ στην σπατάλη του πολύτιμου νερού.
Η παρατεταμένη φετινή ανομβρία έχει επηρεάσει πηγές και γεωτρήσεις σε όλη την Ελλάδα και το ίδιο συμβαίνει και στον δικό μας Δήμο.
Ήδη σε πάρα πολλούς Δήμους έχει βγει πρόγραμμα, όπου το νερό δίνεται συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή ακόμα χειρότερα δεν υπάρχει καθόλου νερού και η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται με τα βυτία.
Η υποχρέωση όλων μας, είναι, να προσέχουμε το νερό, για να έχουμε νερό.

 

9 σχόλια:

  1. Σε ποιους δήμους δίνουν νερό με βυτία ,δεν μας λέτε ;
    Που το βρίσκουν τα βυτία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στη γειτονική Λευκάδα
    νερό με το βυτίο πέρνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στη κέρκυρα
    https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/kerkira/kerkyra-nero-me-vytia-se-osous-exoun-anagki-sto-dimo-tou-notou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δείτε και εσείς τις παράνομες παροχές εκεί είναι η ζημιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πια σπατάλη νερού μιλάτε ; ποιο νοικοκυριό στο Ξηρόμερο μαγειρεύει και πίνει απ το το νερό της βρύσης ; Αφού όλοι πίνουν και μαγειρεύουν από το νερό της ΚΟΡΠΗΣ που διανέμεται , χρόνια !!! τώρα στα χωριά και φυσικά το πληρώνουμε. Κατανάλωση και μάλιστα υπερβολική απο το νερό της βρύσης , κάνουν όσοι έχουν βυτία και ποτίζουν τα γιδοπρόβατα και τα γελάδια τους . Ένα κυβικό την ημέρα για ένα γελαδάρη με πολλά πριμ του στοιχίζει δεν του στοιχίζει με τα μεταφορικά ως το μαντρί του 5 ευρώ . Δηλαδή όσο ένας καφές. Κύριοι , τόσοι οι προγενέστεροι, όσο και σεις , στο θέμα ύδρευσης προς πόσιν καθαρού νερού στους κατοίκους , Α Π Ο Τ Υ Χ Α Τ Ε παταγωδώς. Και 6 χρόνια είναι πολλά να μην μπορείτε να δώσετε λύση στο κυριότερο αγαθό , το νερό , στα χωριά του Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νερό που δεν πίνουμε και το πληρώνουμε χρυσαφι.
    Μάλλον σχεδιάζετε νέα αύξηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΠΑΓΙΟ 90% ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΓΓΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ,[ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΑΓΑΛΩΝΕΙ]ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ,ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ,[ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις παράνομες παροχές στην είσοδο του Μυτικα (ανατολικά) ποτε θα τις κλείσετε; Και τόσες άλλες που αποκλείεται να μην τις γνωρίζετε. Μυτικας Κάνδηλας Βαρνακας πάνε μπροστά μην κλείνετε τα μάτια. Και μην αυξάνετε άλλο το πάγιο έλεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο δεν πιάνουν τις παράνομες παροχές θα αυξάνει ο κοσμος που δε θα πληρώνει δεκάρα τσακιστή για νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο