Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Προχωράει το έργο του Τουριστικού αγκυροβολίου Βόνιτσας.



    Προχωράει το έργο του Τουριστικού αγκυροβολίου Βόνιτσας, ενός έργου ενταγμένο στο ΠΔΕ για τον ελλιμενισμό 106 μικρών κατά πλειοψηφία σκαφών. Η νέα δημοτική αρχή σκέφτεται την επέκταση του αγκυροβόλιου σε 270 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών  αφού βρεθεί η πρόσθετη χρηματοδότηση του έργου ώστε να καταστεί οικονομικά βιώσιμο και λειτουργικό.
Απομακρύνθηκε ήδη μεγάλο μέρος των κατασκευασμένων κιβωτίων απο σκυρόδεμα ώστε να ελευθερωθεί χώρος πάρκινγκ για τους επισκέπτες της πόλης .
Με σταθερά βήματα προχωράμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας καθώς πιστεύουμε ότι η  ανάπτυξη  έρχεται απο το παράκτιο μέτωπο .


Για την δημοτική αρχή
Ο Δήμαρχος
Αθανάσιος Κασόλας 

 





 

5 σχόλια:

  1. Ναι έργο του Αποστολάκη που προγραμμάτισε ,σχεδίασε , εντάχθηκε ,δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε από το 2023 από την προηγούμενη δημοτική αρχή . Ο Κασολας το μόνο που έκανε ήταν καταγγελίες όταν ήταν αντιπολίτευση για να καθυστερήσει ή για να μην γίνει ποτέ το έργο του αγκυροβολίου της Βονιτσας . Τραγικό τώρα να κοκορεύεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κασόλας ήθελε να γίνει το έργο όπως λέει ο νόμος , όχι να το δώσει ο Κάρι σε οποία εταίρια ήθελε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που προηγήθηκε ο Αποστολάκης που έκανε τη διαφορά. Εσεις προσπαθείτε με "βελτιώσεις" που μπορούσατε να προτείνετε όταν σχεδιάζονταν το έργο για νε μη έχουμε καθυστερήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τον αφήνει η πολιτική εμπάθεια να πει ένα ευχαριστώ για τα έτοιμα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο