Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Τουριστική αξιοποίηση της μαγευτικής παραλίας ''Ασπρογιάλι'' Κοινότητας Καραϊσκάκη.

 


Φωτογραφίες: Προσωπικές σελίδες
Facebook Γιώργου Καρούσου και
Τιμολέων Τσαμποδήμου.

Προχωρά για πρώτη φορά η τουριστική αξιοποίηση μίας από τις πιο όμορφες παραλίες του Δήμου Ξηρομέρου. Μιλάμε για τη μαγευτική παραλίας ''Ασπρογιάλι'' Κοινότητας Καραϊσκάκη, όπου μετά από αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου, όπου ζήτησε να βγουν σε πλειοδοτική δημοπρασία 6 σημεία σε παραλίες, άλλα για απλή παραχώρηση χώρου αποκλειστικά και μόνο για ομπρέλες και άλλα για παραχώρηση χώρου εγκατατάστασης και λειτουργίας αναψυκτηρίου με ομπρέλες.....
Σε 2 από τα 6 σημεία είχαμε θετική κατάληξη στην πλειοδοτική δημοπρασία. Ένα στο ''Ασπρογιάλι'' για λειτουργία και εγκατάσταση αναψυκτηρίου με ομπρέλες και ένα στη ''Παλιόβαρκα'' μόνο ομπρέλες.
Θεωρούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου Ξηρομέρου για τις πολλές και όμορφες παραλίες που έχουμε κατά μήκος της παράκτιας διαδρομής Αστακός - Μύτικας - Μαραθάκι Κανδήλας είναι προς θετική κατεύθυνση και πρέπει του χρόνου να συνεχιστεί σε ακόμα περισσότερες, γιατί αυτό το πανέμορφο παράκτιο μέτωπο στο Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου Ξηρομέρου, προορίζεται για τουριστική ανάπτυξη και θα πρέπει και η φυσιογνωμία του να παραπέμπει σε αυτή τη στόχευση.
Ευχόμαστε υγεία καλές δουλειές στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.



















4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΆΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΣΥΜΕΤΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΒΕΛΩΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΩΝ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΙΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΙΧ ΑΦΟΒΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΆΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατα τα άλλα οι ιχθυοκαλλιέργειες μας φτενε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο