Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Θανάσης Καββαδάς: «Είναι τιμή μου να υπογράφω ως Προεδρεύων την Έκθεση της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής προς το ΚΥΣΕΑ για την αγορά των 20 νέων, υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35»


Την Έκθεση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, με την οποία εισηγείται προς το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας την προμήθεια, μεταξύ άλλων, 20 νέων, υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35 για την Πολεμική μας Αεροπορία, υπέγραψε ως Προεδρεύων της Επιτροπής ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς.....

Υπενθυμίζεται ότι την προμήθεια των F-35 είχε εγκρίνει στις 27 Ιουνίου κατά πλειοψηφία η ίδια Επιτροπή, σε μια απόφαση ιστορική για την αμυντική θωράκιση της χώρας.

Σχετικά με την υπογραφή της Έκθεσης ο Βουλευτής δήλωσε:


«Είναι ξεχωριστή τιμή για κάθε Έλληνα Βουλευτή να του δίνεται η ευκαιρία κάνει πράξη το πατριωτικό του συναίσθημα. Ως Προεδρεύων της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, υπέγραψα την έκθεση που δίνει το πράσινο φως στην Κυβέρνηση να προχωρήσει στην προμήθεια 20 νέων υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35.
Η Πολεμική Αεροπορία, η Εθνική Άμυνα, η Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή, απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την εθνική ακεραιότητα και κυριαρχία και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής της μεγάλης εθνικής προσπάθειας.»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο