Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Παραίτηση Στούπα από αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας

 


         Ο Αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας  Θ. Στούπας σε λιτή του επιστολή, την οποία γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει “Κύριε Δήμαρχε, με την επιστολή μου αυτή σας ανακοινώνω την παραίτηση μου, από την θέση του Αντιδημάρχου Ακτίου Βόνιτσας, για προσωπικούς λόγους. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες”.

Μια ακόμη σοβαρή απώλεια καταγράφεται στην παράταξη του δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Αποστολάκη.


 

33 σχόλια:

  1. Ο ΚΆΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΑ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ. ΟΣΩΖΟΣ ΔΕ ΒΆΖΕΙ ΕΛΕΓΕ.ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΛΕΦΤΑ.Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΔΕ ΦΕΎΓΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ.ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πουλόβερ άρχισε από καρελου και ξηλώνεται. Το καθεστώς Αποστολάκη και όλης της κουστοδιας καταρρέει. θα κλάψουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ. Το θέμα είναι κασολα όταν βγείτε να κάνετε έλεγχο παντού. Όλα στη δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΥΠΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΊΟΙ.Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΈΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΎΝΑ ΟΜΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΦΙΛΟΡΡΟΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΣΩΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΑΡΡΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΧΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρε γιδακι επειδή έφυγε ο Στούπας νομίζεις οτι τελειώνει και ο καρυ .έχει άσους στο μανίκι ο καρυ που θα πάθει συντριβή ο κασολας . Μην βιάζεστε για να. Χάσει ο καρυ τις εκλογές. Πρέπει να υπάρχει αντιπαλος και αυτή τη στιγμή δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που έφυγε ο Στούπας μια πιο μεγάλη μερίδα δεξιών θα πάνε στον καρυ γιατί τον Στούπα δεν τον ήθελαν αλλά ήθελαν να ψηφίσουν καρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:32 πες το πολλές φορές μπας και το πιστέψεις.ποιο ψηφοδέλτιο;αφού το μισό του το έχει πάρει ο Σώζος. Χωνέψε το . Ούτε δεύτερο γύρο.καλα σας λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε η αδικία πληρώνεται για πες μας τώρα για την Αθηνά την Καρελου που σε έβαζε ένας ρουφιάνος τη να κάνεις γιατί εσυ δεν έβλεπες είχαμε μια γυναίκα που μπήκε μπροστά και είχε βάλει σειρά και σε έβαζε ο ρουφιάνος σαν και τον είχαμε δει ποτέ στο χωριό. Αλλά καλά έπαθες τωρα δεν έχει να φτιάξει αλλα έργα τα τελειώσατε. Τελειώσατε γενικότερα τον δήμο Μεδεωνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά την απώλεια, 8 χρόνια το έργο του ισοδυναμεί με το απόλυτο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πάς στο καλό αντιδήμαρχε και ουδείς δήμος έμεινε ακυβέρμητος απο πασαιτήσεις αντιδημάρχων.
    Στο καλό λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α σοβαρός😳 αντιδήμαρχος τη χαρά να έχει η αθηνουλα σήμερα έτσι να δικαιωθεί γιατί ότι λέει σε όλα δίκιο έχει. Ο δήμαρχος της διαπλοκής που δεν έβλεπε τίποτα τώρα για πες και βάλε τα πράγματα στην θέση τους γιατί ο λαός απετει να μάθει και ο δήμος δεν είναι κτήμα σας

      Διαγραφή
  11. Το καθεστώς καταρρέει μέσα στη μπόχα και τη σαπίλα. Αυτή είναι η κατάληξη. Δεν θα τελειώσουν εύκολα. Θα απολογηθούνε και θα τιμωρηθούνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από σήμερα 7-11-22 γράψτε δήμαρχος Κασολας από Α’ Κυριακή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε ερασιτέχνη δημοσκόπε
      για πές μας στο δημο Ξηρομερου ποιος συνδυασμός θα εινσι πάνο απο 51 % και απο το πρωτο γύρω
      και ποσοι συνδυασμοι θα ειναι κατω του 20 %

      Διαγραφή
  13. Δηλαδή η παράταξη του Θανάση έχει πλειοψηφία πλέον στο δημοτικό συμβούλιο. Και αν ισχύει ότι επίκειται κι άλλη αποχώρηση τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρός τα που θα πάει τώρα να τα ξανακάνει μαντάρα. Σε ποιό συνδυασμό θα κατασταλαξει ο άνθρωπος αυτός είναι το θέατρο του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα δε περιμέναμε ν παραιτηθεί ο Στούπας για να ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών.
    Απλά τώρα επιβεβαιώθηκε ότι ο
    Νυν δήμαρχος δεν θα είναι στο δεύτερο γύρο.
    Αυτό είναι το σίγουρο.
    Τώρα μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει
    Μεταξύ κασολα και σώζου.
    Αυτό γράψτε το από σήμερα
    8 11 2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός ο Καούρας Περατιά -Πλαγιά να τον έχει καλά ο θεός αλλιώς δεν τον έσωζε τίποτα τον δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο τα δημοτικά τέλη ήξερε να αυξάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι, λέτε βρε παιδιά, πολλά πρόσφερε στον τόπο θα μας λείψει πολύ 😢😢😢😢Στο καλό και καλή ξεκούραση μπάρμπα,θα σε κρίνει η ιστορία όπως και όλους μας κάποια στιγμή να το θυμάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπάρμπας καλό είναι τώρα να πάει για υπνο και να ξυπνήσει μετά τις εκλογές χα χα

      Διαγραφή
  19. Ο μπάρμπας 👦 αυτός μόνο σε ένα ήταν καλός😛 να βάζει ρουφιανιές σε όλα ήταν μέσα και δεν γνώριζε τίποτα για όλα έφταιγαν οι άλλοι. Τι θα γίνουμε εμείς τώρα εδώ στην Βόνιτσα για την Κατουνα ξέρω δεν μιλιέται κανένας κλαίνε με μαυρο δάκρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετά από αυτή την εξέλιξη σας δίνω τα ποσοστά
    Αποστολακης 25,8%
    Σωζος 27,2%
    Κασολας 43,4%
    Μωραιτης 3,6%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποστολακη μην μασάς ρε έχεις το λαό μαζί σου εισαι ο ίδιος ο λαός και στις χαρές και στις λύπες εισαι δίπλα στο λαό και αυτό ο λαός το εκτιμά και θα σου δώσει πάλι μια μεγάλη νίκη γιατί δεν ψηφιζει ρεταλια που είναι δίπλα στο κουρμπέτι του κασολα ,η βονιτσα είναι μαζί σου μέχρι τελευταίας ρανιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατω τα χέρια ρε ρεντικολα από το μεγαλο ηγέτη του λαού αποστολακη .αλλά πέντε χρονάκια θα βλέπετε την πλάτη του αποστολακη ρε τενεκεδες γιατί έτσι που το πάτε ο λαός συσπειρώνετε στον αποστολακη ρε τενεκεδες ξεγάνωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από σήμερα 7-11-2022 Για τον 11:06 στην Κατούνα λέμε ΦΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάντως νά λέμε κ τήν αλήθεια δεν ξέρω τί ικανότητες είχε ο Στούπας αλλά εκλογές δεν έχει χάσει γουρλης.
    Ο Αποστολάκης έμπλεξε Με τής μαυρογατες όσους πήρε κ τόν στηρίζουν τώρα είναι όλοι ανεφ νίκης στις δημοτικές εκλογές όπου πήγαιναν βουλιαζε.πωςτην πάτησες έτσι ρε δήμαρχε κ είσαι κ προληπτικός.
    Ποιός στους πασαρε αυτούς κολοτουμπες.μην πας καζίνο αυτό τό καιρό γιατί δεν θά μείνει ούτε για τά παράβολα τού συνδιαζμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για να λέμε αλήθειες ας μας πει κάποιος άνθρωπος τη έχει προσφερει αυτός ο κύριος πέρα από τα δικά του γιατί βλάκες δεν είμαστε γνωρίζουμε τα πάντα τωρα η ρίξη με τον δήμαρχο Αποστολακη θα βγει κι'αυτό το γνωρίζουμε την πατησανε και οι δυο και θα βγουν πολλά στη φόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. Ο κ Στούπας δημόσια δεν διαφώνησε με τη πολιτική της Δημοτικής Αρχής ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ από τις θέσεις του Αναπληρωτή Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου ( που κατάργησε την αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ στη Βόνιτσα με την συναίνεση του Δημάρχου) , του Αντιδημάρχου Έργων , του Αντιπροέδρου του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ. Αντίθετα υπήρξε στυλοβάτης και διαμορφωτής αυτής της πολιτικής.

    Το τι γινόταν στο παρασκήνιο δεν γνωρίζω.
    Οφείλει ο κ Στούπας να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες
    1) Θα παραμείνει στη Δημοτική Ομάδα του Δημάρχου;
    2) Πολιτικές διαφορές προέκυψαν τώρα τελευταία και ποιες;
    3) Θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές και με ποιο ψηφοδέλτιο;
    4)) Η παραίτηση έγινε στις 24/10/2022. Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι Δημότες αμέσως.

    Ερωτάται ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης
    1) Θα κάνει δεκτή τη παραίτηση του κ Στούπα;
    2) Θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του στις Δημοτικές Εκλογές το κ Στούπα;
    3) Διαφωνούσε και από πότε ο κ Στούπας με την ακολουθούμενη πολιτική;
    4) Η παραίτηση έγινε στις 24/10/2022. Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι Δημότες αμέσως.

    Το θέμα είναι πολιτικό. Δεν αφορούνε τους Δημότες τα εσωτερικά της παράταξης του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα έκλεισαν το πολιτικό κύκλο τους στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.
    Ο Δήμος δεν χρειάζεται μόνο επανεκκίνηση.
    Επιβάλλεται να γίνει σαρωτικός Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος από συστάσεως του από Οικονομικούς Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών.

    Τι θέση έχουνε όσοι ζητήσουν τη ψήφο των Δημοτών.
    Συμφωνούν ή διαφωνούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ και γιατί;
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    ΥΣ
    Προς τα παρόν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άρε 5.37 είσαι ευρωβαρόμετρο , νούμερο ένα δημοσκοπική εταιρεία στην Ελλάδα αλλά μετά ξύπνησες . Οι μέχρι τώρα συνδυασμοί δείχνουν πρώτο Αποστολάκη δεύτερο Κασόλα κ τρίτο Σώζο . Αν θα καθαρίσει από τον Α γύρ. ο Αποστολακης κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα ακόμη . Τώρα αν ο κύριος Στούπας θέλει να ξεφτιλιστεί ας επιστρέψει στα λημέρια του και στον Κασολα που εν ολίγης τον έλεγε κλέφτη κ ανίκανο στα δημοτικά σύμβουλος ή να κάνει την μεγάλη κολοτουμπα κ να πάει Σώζο που τον λέει ξεθωριασμένο κ παλιό . Ένα έχω να πω «Άρε μεγάλε Σολδάτο κ Θύμιο Φερεντινο πόσο δίκιο είχατε για τον ισότιμο Λάκια Στούπα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αντε να ξεβρωμίσει ο τόπος και από τους δύο δωσανε δώσανε και Ιδου τα αποτελέσματα τους. Τι δεν άρεσε τώρα στον ισότιμο και Κοντραριστηκε γιατί όλη μέρα αγκαλίτσες και φιλάκια ήταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Από τον πρώτο γύρο 60% ο κάρυ. Ποιος νοήμονα ανθρώπος θα ψηφίσει τη σαβουρα του σωζου? Ούτε 5% δε θα πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι συνεργασίες με μοναδικό κίνητρο τα οικονομικά οφέλη αυτή τη κατάληξη έχουν. Ο καθένας επιδιώκει να πάρει όσο τα δυνατό περισσότερα. Εκεί έρχεται η ρήξη. Ντροπή σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο